Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Sir Sparrow #5698 üzenetére
Köszi, hogy írtál! Tudod kell a tapasztalat!
-
Dell XPS
veterán
válasz
Sir Sparrow #5696 üzenetére
Szívesen, mi történt?
-
f27
senior tag
válasz
Sir Sparrow #5668 üzenetére
Fedélbontás kábel mozgatás
-
Dell XPS
veterán
válasz
Sir Sparrow #5668 üzenetére
Nagyon kontakt, szalagkábel gyanús....meg kell bontani és végig nézni a csatlakozásokat. LCD, kábel, inverter,
-
f27
senior tag
válasz
Sir Sparrow #5657 üzenetére
Nem egyértelmü ha van kép külső monitorra az nem azt jelenti hogy jó a VGA!
a fényerőt maga a VGA cship vezérli ha ő kontaktos akkor érzékelheti hogy nemkell hátérvilágítás.
De ugye a te esetedben azsem egyértelmű miért csinálja ezt!
elsőnek minden képpen a kábeleket és a kijelzőt nézd átt hátha találsz valamit.
Aztán ha nincs megoldás jöhet a szike neki -
Dell XPS
veterán
válasz
Sir Sparrow #5657 üzenetére
Egy stabilitást tesztre gondoltam, ahol terhelve van a VGA. f27 ahogy látom folyamatosan ezeket javítja, tehát alapos tapasztalata van. De mivel külső monitoron van jel, így egyértelműen nehéz megállapítani mi a probléma. A VGA vagy egyből behall, vagy apró jelek utalnak arra, hogy hamarosan tönkre megy. Ahogy Ő is mondta: körbe kell járni, mert sok meglepetés éri az embert.( erről küldtem anyagot)
Még egy példa: a laptopfedelet le-fel hajtogatva állandóan elmegy a kép (bevillog)... -Csak akkor, igen. Egyértelmű, szalagkábel. Szétszedve semmi, (mozgatják a kábelt rendesen) majd véletlenül hozzáértek az LCD panel elektronikájához és bejött a kép. Panel csere....
-
f27
senior tag
válasz
Sir Sparrow #5635 üzenetére
lehet sajnos VGA akkor is.
ugyan nem anyira érezhető de mikor ki be csukod a kijelzőt feszül az egész gép és nyeklik az alaplap igaz minimálisat de ugye az eléglehet hozzá
De lehet neked csak szalagkábel gondod lesz vagy más dolog
sajnos csak körbe tudjuk járni a hibalehetőségeket konkrétan nemtud mondani senki semmit még én sam csak ötletesen találgatni. -
Dell XPS
veterán
válasz
Ahogy látod kigondolt volna arra, hogy egy leragasztott LCD kábel nem csatlakozik rendesen, itt is esküdtek volna, hogy behalt a VGA. Szóval át kell nézni rendesen. Mindenesetre, amikor működik nem árt egy tesztet lefuttatni rajta.
Gyanús az inverter.... -
Dell XPS
veterán
válasz
Ilyen elképesztő dolgokkal is találkozunk néha.....
-
Dell XPS
veterán
válasz
Sir Sparrow #5622 üzenetére
Amennyiben, van úgy hogy teljesen rendben van minden, akkor érintkezési problémák miatt van a hibajelenség. Ez lenne a szerencsésebb!
Mégegyszer átolvastam, azért írtam 2x! -
Dell XPS
veterán
válasz
Sir Sparrow #5622 üzenetére
Ha még nem sötétült el teljesen, akkor az inverterrel van a probléma......
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest