Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Márkaszervizt/hazai képviselet felhívod és megkérdezed melyik szervizekbe viheted be, melyik akkreditált, szerződéses.
Biztos, hogy plombált csavart kell bontani hozzá, szóval csak olyan helyre add be, ahol jogosultak az adott márka garanciális időn belüli javítására.
Ha nem tudod nélkülözni, akkor eddig mit csináltál? Így használod tovább? Csak a koporsószegeket vered bele szegény gépbe... Nyilván előfordulhat olyan szerencsés eset, hogy tényleg nem lett baja ennyi víztől, de egy garis géppel nem kéne rizikózni.
-
adika4444
addikt
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Hali!
Nekem egy Asus noti kapcsolagott ki, és nálam bizony az akku volt a rossz.
Most már értem, hogy mire gondolsz, vhogy eddig nem esett le az USB-s eset, de most már megvan.
Mivel ez a nano nagyobb, ezért sokat nem tudsz tenni. Én nem csiszolnám meg, ki tudja milyen érzékelőt kaphat el. De olyan pici, hogy ha mondjuk laptop bal oldalával lefelé van a táskában, jobb oldala felfelé, és ott a kis kütyü, nem valószínű hogy lehet baja, én is hordoztam így már laptopot, igaz tényleges notebook táskában, de szerintem ha hátizsák, az sem lehet probléma. -
adika4444
addikt
válasz
ZTE_luky
üzenetére
USB port passz, de szerintem inkább örülj neki h szorosabb. Egyébként lehet ám, hogy az adapter a rossz mármint az egér adaptere... Próbáld meg ezt a nano cuccot más portban, más ezközt az egeres portban.
A kikapcsolásnál nem aksin van?
Vezérlőpult energiagazdálkodásnál a speciális részen ki van kapcsolva az auto hibernálás? Mondjuk elvileg nem kéne ezt előidéznie, de na...
Akkut vetted már ki belőle, és próbáltad úgy? -
MR!!
aktív tag
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Hali !
Ha kissé változó hangú, akkor lehet ventilátor (fordulatszám-terhelés függő).
Ha folyamatos, akkor lehet vmi táp magas frekije zavar be (hangszóró sípol ilyenkor halkan).
Próbáld meg csak akksiról. Kicsit rázd is meg óvatosan hátha vmi a billentyűzet közé esett (morzsa, porszem) vagy picit nyomkodd meg a touchpad körül. Esetleg fejhallgató kimenetbe dugjál be egy fülest, akkor némítja a hangszórókat.
De sztem inkább vmi kontakt hiba (csavar nem jól lett meghúzva, ventilátorba beleér vmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Mini PC
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- weiss: Autó költségek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(biztosan potom pénzért és így legalább biztosra mész) 
Pyttawrx