- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
Az a baj, hogy XP-s a gép és elfelejtettem már hogy hol lehet energia gazdákodást állítani. Nem baj, megpróbálgatom Távoli kapcsolattal. Hátha jó lesz. Bios-ozni csak konkrétan a gép mellett tudok, meg másik USB-t is. Kerestem én ha jól emlékszem, a Bios-ban kikapcsolni, de mintha úgy emlékeznék, hogy nem találtam ilyesmit.
Minden esetre köszi a segítséget! -
honda130
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nővéremnek van egy Asus A9RP leptopja, amiről ugye tudjuk, hogy nem az új példányok közé tartozik. Nagy dolgokat nem várna tőle, jobbára csak az Avon rendeléseit adja fel róla, viszonylag lassú internetet is használ abban a faluban, ahol lakik. Tööbszintes házban él, ahol az alsó lakószinten dübörög egy T-home-os modem, amivel egybe van építve a router is. A szoba, ahol a laptop-ot használja, fennvan az emeleten és nyugodtan mondhatjuk, hogy csak nyitott ajtóval, és csak az ajtó mellett van neki térereje azzal a wifivel, ami az Asus-ban van gyárilag. Gondoltoam egyet, vettem neki egy USB-s TP-link Wifi modult, mondván ennek van antennája, talán nem lesz annyira helyhez kötve és esetleg az ágya mellett is lesz térerő. Szépen kihagytam a telepítéskor a gyári wifit és feltelepítettem neki a TP-Liket, választottam egy USB-t, és beüzemeltem. Lám, igazam lett, mert a térerő gond maximálisan megoldódott neki. Igaz, a sebesség nem lett egy rakéta, de mint már mondtam, Avon rendelésekhez jobb mint a semmi.
A problémám: Miért csatlakozik le őrőkké a netről? Ilyenkor nem elég újra manuálisan létrehozni a kapcsolatot, hanem újra kell indítani a gépet.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest