- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nikon DSLR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
Az a baj, hogy XP-s a gép és elfelejtettem már hogy hol lehet energia gazdákodást állítani. Nem baj, megpróbálgatom Távoli kapcsolattal. Hátha jó lesz. Bios-ozni csak konkrétan a gép mellett tudok, meg másik USB-t is. Kerestem én ha jól emlékszem, a Bios-ban kikapcsolni, de mintha úgy emlékeznék, hogy nem találtam ilyesmit.
Minden esetre köszi a segítséget! -
honda130
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nővéremnek van egy Asus A9RP leptopja, amiről ugye tudjuk, hogy nem az új példányok közé tartozik. Nagy dolgokat nem várna tőle, jobbára csak az Avon rendeléseit adja fel róla, viszonylag lassú internetet is használ abban a faluban, ahol lakik. Tööbszintes házban él, ahol az alsó lakószinten dübörög egy T-home-os modem, amivel egybe van építve a router is. A szoba, ahol a laptop-ot használja, fennvan az emeleten és nyugodtan mondhatjuk, hogy csak nyitott ajtóval, és csak az ajtó mellett van neki térereje azzal a wifivel, ami az Asus-ban van gyárilag. Gondoltoam egyet, vettem neki egy USB-s TP-link Wifi modult, mondván ennek van antennája, talán nem lesz annyira helyhez kötve és esetleg az ágya mellett is lesz térerő. Szépen kihagytam a telepítéskor a gyári wifit és feltelepítettem neki a TP-Liket, választottam egy USB-t, és beüzemeltem. Lám, igazam lett, mert a térerő gond maximálisan megoldódott neki. Igaz, a sebesség nem lett egy rakéta, de mint már mondtam, Avon rendelésekhez jobb mint a semmi.
A problémám: Miért csatlakozik le őrőkké a netről? Ilyenkor nem elég újra manuálisan létrehozni a kapcsolatot, hanem újra kell indítani a gépet.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest