- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
válasz
vadkutya01 #12727 üzenetére
Ez a kis sípolás ha jobban terheled a géped-> hangosabb lesz én azt mondanám hogy digitzaj.
-
lovas001
aktív tag
válasz
kreten67 #12679 üzenetére
Értem, Viszont eleinte nem csinálta kb 1 évig. Annó újonan lett vásárolva a gép. Azóta hirtelen belefáradt a munkába és már inkább melegszik, kicsit furcsállanám a dolgot.
Tudom hogy csak egy consumer gép de semely kategóriában nem hinném hogy normális dolog az hogy nem lehet a gép tudását kihasználni. (ráadásul nem is 100% ban terhelem max 70...
-
lovas001
aktív tag
Igen meleget fúj ki a gép magából. a gpu-t visszavettem kb 500 mzh-ra a jelenség ugyan az csak lényegesen lassabban. Lehetséges a hőcsövem volna rossz de akkor gyorsabban felmelegedne az egész talán . Nvidia beállításoknál hol lehet a fan speed et állítani ? (ebben összvisz csak 1 venti van cpu+vga hoz.)
-
lovas001
aktív tag
Sziasztok!
Már az acer topikba feltettem a kérdésem , de talán ide jobban illik.
Van nekem egy acer 5742g tipusu laposom. i3 380m cpu és gt 540 es vga Az lenne a problémám vele hogy egyes játékok esetében túlmelegszik . Proci 86 fok vga 90 ig is elmegy akár. Ekkor természetesen megvédi magát és throtlingol , Visszaveszi a gpu órajelét kb 380 mhz-ra. Mit lehet ilyenkor tenni hogy ne melegedjen túl? Lehet e driveres probléma vagy ilyesmi? Laptophűtő van alatta illetve friss pasztázás és pormentes a belseje. Hogyha külön külön tesztelem intelburn testl és furmarkal akkor nincs tulmelegedés , proci megáll 80 fok körül vga is 85 nél feljbb nem megy. Játékok pl F1 dirt 2 és egyebeknél viszont 10 perc alatt elkezd kegyetlenül akadni emiatt Előre is köszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest