Új hozzászólás Aktív témák
-
Kadi Laci
tag
Szia!
Hibaüzenetet USB akkor szokott kiírni leválasztáskor, ha az eszköz még használatban van. Pl.:betöltöttél róla egy képet és még szerkeszted, vagy file kezelő program azon "maradt". A hibáról annyit, hogy a jó pap is holtig tanul...(azért is olvasok hasonló fórumokat, hogy tanuljak)
Üdv: Laci -
albi31
aktív tag
..sajnos az USB-d haldoklik az alaplapon,a nagyobb teljesitmenyu eszkozoket ezert nem kezeli...az eger ezert megy...a bill.cserere kaptal 120Euros ajanlatot?..hat en szerintem megszerzem neked a felebol....de utana kell neznem...
Az USB-ket ki tudod helyetesiteni egy PCMCIA-s kartyaval,ha van ilyen foglalatod,de most neztem neked van ilyened...szoval en nem tokoresznek vele..kb 4eFt-bol megvan..de ha van ra lehetoseged,akkor vidd magaddal a notit meg egy eszkozt pl:hdd..es a boltba proba..jobb helyeken van lehetoseg ra...
...ha a bill. erdekel,keress meg pu.-be! -
Kadi Laci
tag
Szia!
Az USB-s HDD és ODD külön tápegységük van? (kis fekete adapter amit konnektorba dugunk)vagy az USB porton kap villanyt? Tapasztaltam korábbi alaplapokkal ilyesmit. Pl.: ha a rácsatlakoztatott fényképezőgép akkumulátorai merülőben voltak sokszor leakadt, vagy ha több USB-s "fogyasztó" is rá volt kapcsolva instabilan működött. Léteztek alaplapok (ASUS) amiken jumperral változtatható volt az USB 5 V- os ága. 2 javaslatom van:
-mikor használod a kártyaolvasót más USB-s eszközt ne csatlakoztass a gépre
-ha több eszközt használsz szerezz be aktív USB HUB -ot.
Szoftveresen, pedig az eszközkezelő->Nézet fül rejtett eszközök megjelenítése beállítással-> Tároló kötetek és USB-Vezérlők alatti bejegyzéseket óvatosan!!! kitakarítani.
Ezeket a tippeket tudom adni remélem segítenek ! Fejleményeket várom !
Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest