- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
Hahaaaaa.Megvan a megoldás?lehetett az a baj, hogy ha nem biztonságosan távolítom el az usb-t(egyszerűen kiszedem)akkor utána nem tudok rátenni semmit, mert nem találja.Ezt egy párszor eljátszottam, de akkor nem is tűnt fel.
akkor másik kérdés.
Ha biztonságosan távolítom el, akkor frankón megy minden utána is.De ha kiszedem csakúgy snassz akkor utána ismeri fel.Eddig ez a legvalószinűbb.De néha nem engedi leszedni az usb-t.Valami idióta hibaüzenetet küld, pedig mindig úgy csinálom, ahogy kell.Ezt pendrive-nál csinálja sűrűn.Dvd-nél, és Hdd-nél nem.
Ennek mi oka lehet?Ha erre rájövünk(jöttök)akkor megvan a megoldás.Remélem.
Billentyűcsere meg nem valószínű.marad ez a laptop,és marad a billentyűzet is.Aztán ha megadja magát majd veszek egy másikat.Öreg harcos ez már, de még működik.
Azért köszi a bill.csere tippet.
USB-ben még mindig várok tippet.
köszi előre is mindenkinek a segítséget és utólag is mégegyszer. -
garfield-r
tag
A gépet én még személyesen nem láttam, a cég egy másik telephelyén van, ott próbálkoztak vele, és kötöttek már rá külső bill-t is, de nem tudtak belépni a BIOS-ba. A jelszót windows alatt állították be, az acer saját biztonsági programján keresztül amit az beállíthatott BIOS jelszónak is.
A márkával nekem is csak rossz tapasztalataim voltak eddig (és személyesen csak HP-t használok), de mindettől függetlenül a kérdésem az lenne hogy a notebook BIOS-át hogyan lehet alap helyzetbe állítani, úgy mint asztali gépek esetén az elem ill. a jumper-rel?
-
Zsolti1987
aktív tag
-
Zsolti1987
aktív tag
Hát igen, pontosan így van, csak a vga-t adtam, és nem értem miért nem megy a cooler.
Még nem tudom, de úgy néz ki igen, mert a windows bejelentkezésig nem szemetelt, de driver nincs fenn. Nem mertem addig menetni, míg felrakom a drivert, meg hát utána is futtatni kéne rajta vmit.
Egy cooler hűti a vga-t és a cpu-t is. Az egész gépbe csak ez az egy van. A csatlakozója az alaplapra megy. De csinálok képet.
-
gumesz
csendes tag
Köszi szépen a lehetőséget!
Ahol vettem: Netsys kft. profilváltás miatt megszűnt a webshop és az üzlet is. Csak azért, hogy ne legyen minden olyan egyszerű.
Mindenképpen felkeresem őket, mert korrektül azért van még telefonszámuk és e-mail címük.
Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx