Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Sziasztok!
Acer eMachines kb 2 éves (tipusszámot most nem tudok, nincs előttem a gép), AMD HD6xxx videokártya, 2gb ram.
probléma: a gép egyik pillanatról a másikra elkezdte azt csinálni, hogy bizonyos gombok egyáltalán nem működnek. Sajnos a hiba a billentyűzet nagy részét érinti, többek között pl. bal kurzor kivételével a többi kurzor halott. Próbáltam NumLockot bekapcsolva a numpadot kurzorként használni, de az se megy, viszont ha átkapcsolom a numlockot, akkor pl. a 8-ast "leüti" a gép BIOSban.
Ezt a jelenséget már BIOS-ban produkálja, a Win7 már be sem tölt, végtelen ciklusban ragadt az Indítási javítás, mivel a gombok, amelyekkel meg lehetne szakítani a műveletet, nem reagálnak...
(indításkor a szöveges menüben sem lehet navigálni a le/fel kurzorok működésképtelensége miatt)
Haverom leírása szerint a géppel a fia játszott, mikor elkezdte a tüneteket produkálni a gép.
Külső billentyűzetet még nem tettem rá, de addig is kérném a segítségeteket, hátha látott már valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- LEGO klub
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(indításkor a szöveges menüben sem lehet navigálni a le/fel kurzorok működésképtelensége miatt)
Pyttawrx