Új hozzászólás Aktív témák
- 

Impressa őstag válasz  Murphistic

üzenetére Murphistic

üzenetéreSzia! Emlékszem  ha a kapcsoló rövidre záródott, akkor sajnos nem nagyon segít rajta a víz. Anno volt hozzá türelmem és szétszedtem a mikrokapcsolókat és kitisztítottam. (sz@r meló, jobb a csere ha a kapcsoló rövidre záródott, akkor sajnos nem nagyon segít rajta a víz. Anno volt hozzá türelmem és szétszedtem a mikrokapcsolókat és kitisztítottam. (sz@r meló, jobb a csere ) )
 Ötletes megoldás, mivel a kapcsoló csak egy impulzust ad az alaplapnak. De szért hosszútávon érdemes lenne szerezned olyan kis panelt.Mi jelent az, hogy "csótány üzemmód"? mielőtt beleömlött, ahhoz képest rosszabb lett? Mázli, hogy az inverter a kijelzőben van, mert most szabad kilátásom van a kijelző szalagkábelére is és ami még nagyobb flash vizuálisan is tudom ellenőrizni a hűtőventillátor működését  gondolom számolod a fordulatokat is gondolom számolod a fordulatokat is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ha a kapcsoló rövidre záródott, akkor sajnos nem nagyon segít rajta a víz. Anno volt hozzá türelmem és szétszedtem a mikrokapcsolókat és kitisztítottam. (sz@r meló, jobb a csere
 ha a kapcsoló rövidre záródott, akkor sajnos nem nagyon segít rajta a víz. Anno volt hozzá türelmem és szétszedtem a mikrokapcsolókat és kitisztítottam. (sz@r meló, jobb a csere  )
 ) gondolom számolod a fordulatokat is
 gondolom számolod a fordulatokat is  Pyttawrx
 Pyttawrx