- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
persze lehet h én is megpróbálnám kipucolni a kijelzőt...
Másik: memokat nem csereberéltem, azt is meg lehet oldani!
Drivereket a régieket szoktam feltenni, mivel csak a vga hoz van friss ati ccc!
Próbáltam másféle driverrel is hangot, lant, stb.. ment minden, elfogadta azokat is, de ugyan ugy fagyott!
Most tettem fel az xp-t picit több mint egy órája, csak a chipset drivert tettem fel, ! no meg egy commandert... azé az kell...
Még nem tudom, h lett e neki eredménye! Most gyors a gép.. de így nem tudom igazából használni, mert film, zene, msn, letöltés, nem futik rajta, h meglessem, h most is kifagyik e a masina!
tesztelgetem, netezéssel mire megyek! se vírusírtó, se tűzfalam nincs most... kicsit félek is ettől!
update is ki van lőve!
Majd kiderül, h mi van..!
Azt honnan lehet tudni, h melyik memo modult kell kivennem? melyiket használja a vga? vagy mind a kettővel ki kellene próbálni? De akkor vistaval, miért nem csinált ilyet?? ez a fura, h azzal meg ment minden, egyszer sem fagyott ki a gép! Nemértem! Rick4 azt arta, h alaplap csere... de vista alatt meg megjavul az alaplapom??
ez kizárt!
ha alaplap lenne, az mindíg bajos lenne, bármilyen oprendszert is használok nem??
ugyan ez a helyzet a memo modulokkal is... vista alatt is teszteltem, minden rendben van velük (program szerint)!
Majd meglátjuk!
Köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Fx505g
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest