Új hozzászólás Aktív témák
-
Szöke
csendes tag
Üdv! Van Acer Travelmate 527Tx típusu notim. Vszinü alaplap hibás és plusz mivel nem mai gyerek a háza is eléggé rosz állapotban van. Keresek alaplapot hozzá és másik házat is. A története röviden annyi hogy elfáradt a műanyag a zsanérnál pont a töltö mellet és mivel az akkuja már halott adapterrel ment mindig. Egyszer vszinű hozzárhetett a zsanérhoz mikor be lett dugva a tölö és vszinű eldurrant 1-2 kondi vagy meghalt 1-2tranyo. A hiba amit generál most az hogy amikor töltené a windowst felvillan egy kék halálos képernyő aztán ujra indul.Gyanakodtam elején a ramokra mert az ujra induláskor a memot tesztelgette, uhogy kiprobáltam a ramokat külön külön is( 2db 128-as) de ugyanazt csinálta. Aztán jött a windows reinstal de azt sem tudtam végig csinálni mert miután felmásolta a winyora a telipitő fileokat és be akarja tölteni a grafikus felületü telepitési részt ugyanúgy ujra indul. Egyelöre még nem volt lelki erőm szétszedni de elöbb utobb sort keritek rá Ha vkinek van vmi ötlete, tanács szivesen fogadom. És ha van vkinek alaktrésze azt még szívessebben Előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- DJI topic
- További aktív témák...
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest