Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tegnapi napon vásároltam egy Lenovo G570 típusu gépet ezzel a konfiggal, minden szép és jó . Win 7 feltelepítése után feltettem a HD sentinelt, majd arra lettem figyelmes,hogy a HDD kondíció rohamosan csökkent. Mai napon ( 24üzemóra volt a winchesterbe!!) felhívtam a boltot, ők azt tanácsolták küldjem el javítatni ( vicc kategória) , felhívtam a szervízt. Azt mondták a boltnak muszáj cserélnie, így is lett. Küldjem visszakapok másikat.
Nos rájöttem, hogy Seagate Momentus 5400.6 500GB (ST9500325AS) merevlemez van benne, aminek egyáltalán nem örültem, mert nálam soha nem jött be ez a gyártó.
Valószínűleg gyári hibásat fogtam ki. Rajtam kívül mások is tapasztaltak romlást ezen típusból Például Ezen felhasználó is panaszkodik.
Ennek mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One UI 8 zápor hullott
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Logitech Blue Yeti kondenzátoros asztali mikrofon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest