Új hozzászólás Aktív témák

• bberkes

csendes tag

Sziasztok!

A kb. 3 hete vásárolt ASUS X101-es netbookunk a múlt héten azzal fogadott felnyitás után, hogy végig van repedve a kijelzője.
    A gépet a szokásosnál nagyobb trauma nem érte (felnyitás, egy szobán belül A-ból B-be áthelyezés) ezért igencsak érdekes és bosszantó a dolog. Kívülről simítva a kijelzőt nem érezhető semmi, de olyan mintha kalapáccsal be lenne törve.

Az edigital-ban szétszedtek amikor beállítottam a problémámmal. Egyrészt megértem őket, mert ha valamire ráfoghatják, hogy a mi hibánk akkor ez az, másrészt meg szar helyzet, hogy nem a mi hibánk aztán valószínűleg bukta a garancia.
    A végégén annyi útravalót adtak, hogy próbálkozzak még az ASUS-nál.
    Mivel nem hiszem, hogy az ASUS elismeri, hogy ez valami gyártási hiba miatt van ezért igencsak patt helyzetbe kerültünk.

Első körben az szeretném megkérdezni, hogy ismer-e valaki hasonlóan járt embereket? Netán olyat akinek sikerült kiharcolni egy garanciális javítást? Én is utánaolvasgattam és találtam vagy 2-3 embert aki hasonlóan járt, de ők is már több mint egy éve szenvedtek vele sikertelenül. A dolog érdekessége az hogy mind ASUS netbook-al járt így. :-)

Mivel gondolom nem fognak tolongani a "szerencsések", ezért már azt is megkérdezném, hogy nem tudja-e valaki, hogy pontosan milyen kijelzővel vannak ezek a netbookok ellátva. (azon kívül, hogy 10,1"-os WSVGA)

Mivel egy elég olcsó netbook-ról van szó ezért még nem tudom, hogy ha nem sikerül kiharcolni egy garis javítást akkor mit kezdjek vele.

Jelenleg csak annyit tudok csinálni hogy szétkérdezgetek, és figyelmeztetem az embereket, hogy bizony vigyázzanak ezzel a típussal! (vagy inkább az összes vékonyka netbook-al)

Az esetleges segítségeket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák