Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsolti
tag
Sziasztok!
1 hónapja fordultam segítségért ebbe a fórumba: Itt.
Sajnos senki sem tudott segíteni a probléma megoldásában, végül még is sikerrel jártam. Sikerült azt az egy külföldi fórumot megtalálni ahol érthetően leírták a megoldást. Okulásul ha valaki belefut ugyan ebbe a gondba.
Bios frissítéssel lehet feloldani a korlátozást amit az ACER rakott bele a BIOS korai verzióiba. Az újabbakból ki tudja miért kivették. A frissítés sem ment egyszerűen. Az általuk írt program nem indul el Win7-ten, csak Vistán. Illetve van még 1 lehetőség. Bootolható usb stick, lemez stb. Nekem ez sem segített, egyszerűen nem indult el a BIOS frissítés bár mit is csináltam. Végül szereztem egy vinyót, Vistát ráraktam és az alól megtörtént a frissítés.
Mostmár látja a 4GB memóriát nem csak 2.99-et.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest