- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Mivel írtatok és tanácsot is kaptam, így gondoltam lövök pár képet a laptopról, amit ide töltöttem fel: [link]
Igen, ATI HD 5145 volt/van benne. Annyit csináltam vele a hétvégén, hogy apám megkapta a vadi új Acer Aspire 5 laptopját, ezt meg megörököltem én (nekem lett leselejtezve
). Lefrissítettem a rajta lévő Windowst, kikapcsoltam, majd eltörölgettem. Miközben a kijelzőt le-fel hajtottam, akkor vettem észre, hogy valami ropog... valószínűleg akkor törhetett el benne a zsanérm, vagy inkább mindkettő, illetve a műanyag hátlapból is kiszakadt a csavar menete. Teljesen szétszedtem a hétvégén, akkor vettem észre, hogy az egész kijelzőt egyetlen csavar tartja magához a laptophoz, szóval a műanyag keret nélkül egyszerűen leesne róla... Na mindegy, ettől még kellett volna képet adnia. A lényeg, hogy a törölgetés után SSD-t cseréltem benne, gondoltam majd felrakok rá egy Linux Mintet és jó lesz még netezni. Power led világít, ha SSD van a gépben, akkor látom annak a ledjét is dolgozni, még a WIFI ledje is egy idő után világítani kezd, gondolom azután, hogy felállt a rendszer. Kép azonban se külső megjelenítőn, se a laptopon nincs. Most megint szétszedtem az előbb, mindent lehúztam róla, amit lehetett, de úgy sem ad képet, szóval nekem, mint laikusnak is gyanús, hogy a VGA halt meg rajta.
Jól gondolhatom-e, hogy a dVGA eltávolításával a procinak kellene képet adnia? Abban is van egy nagyon gyenge iGPU. Mit tudnék még így egyáltalán csinálni? Nincs szívem kidobni a szemétbe, 2010-11 óta a família része.
Szerk.: érdekességként lefotóztam, de nem tudtam rájönni mi az a bekeményedett, de mégis zselés dzsuva, amit a touchpad alól vakarásztam ki... mindenre gondoltam, de arra jutottam, hogy oda valaki egyszer valamit beleöntött...
Szerk2.: igen, pasztázva is volt többször élete során, azért valamennyire igyekeztem rá vigyázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti, makulátlan állapotban
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest