- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Adott egy régebbi ASUS K52JB típusú laptop. Misztikus hibával állok szemben, nem tudok már mire gondolni, miután ripityára szétszedtem és összeraktam. Egyetlen dolgot csináltam benne elsőnek. Kivettem a régi SSD-t, majd beleraktam egy újat, úgy voltam vele, hogy Linuxot telepítek rá és jó lesz majd tartalék gépnek. Azóta a laptop elindul, de képet nem ad. Monitorra is rákötöttem, arra se ad képet. Szétszedtem, megnéztem a csatlakozókat, megtakarítottam a RAM modulokat (DDR3), kivettem a CMOS elemet, úgy hagytam a gépet 15 percig, visszaraktam egy újat, még mindig semmi.
RAM hibára gyanakszom ettől függetlenül, talán éppen most döglött meg mindkettő. Az egyik ASint (Elpida), a másik meg Adata, csupa nívós márka, tudom. Szerk.: azt is megcsináltam, hogy egyenként, minden létező kombinációban megcseréltem a RAM-okat, de úgysem ad képet.
Mivel próbálkozhatnék még esetleg?
Gondoltam rendelek Apróról egy új dual channel párost, hátha azzal beindul. A Hynixekkel nem szokott gond lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP Elitebook 830 G5 13.2" FullHD i5-7300U 8G/512GB SSD, Win10Pro, üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest