- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
olly
aktív tag
Szép estét kívánok mindenkinek!
Olyan ügyben írok most ide, igazából tanács ötlet bármit szívesen meghallgatok bár valszeg a problémát nem oldja majd meg de kíváncsi vagyok a vajon "miért"ekre.
Szóval adott egy laptop. Acer nitro 5 an515-54
2019 December 6.-án vásároltam. Napi használatban van munkára és néha némi játékra is.
Pár napja használat közben azt vettem észre (éppen xbox-ról stream-eltem át a képet ide) hogy nem reagál a billentyűzet semmire. se f11 se kilépés. Mondtam is magamnak frankó xbox app nem lehet bezárni. Majd egy hosszas berágtam dolog után kikapcsoltam a kikapcsoló gombbal.
Pár óra múlva vissza kapcsolta, és a billentyűzet megszűnt létezni. Nem reagál semmire se. Próbáltam a BIOS-ban ott se semmire se reagál. Előhozni se tudom a Bios-t csak egy külső billel. Új win-t is raktam fel hátha de semmi.
Most ki próbáltam, hogy a bill kábelét ki húztam alaplapon majd vissza de semmi javulás. Sanszos a bill csere. Nekem személy szerint nehéznek tűnik így a szervízt látom opciónak. Más volt már hasonló helyzetben? Illetve mi okozhat ilyen problémát, hogy egyik percről a másik csak paff vége, úgy hogy mozgatva se volt a gép semmi.Kellemes Estét!
Üdvözlettel
Mátyás
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest