Új hozzászólás Aktív témák
-
olly
aktív tag
válasz
tserrof77 #20931 üzenetére
Egy kis helyzetjelentés. A középső opció lett választva. Korrekt módon szakszerűen ki is cserélték. Egy bökkenő akadt. Az ott látott billentyűzet RGB csatlakozós volt. Nekem a gép alapból csak az egyszínű piros világítást tudta, és a csatlakozója is picit más volt. De korrekt módon megbeszéltük az elején, hogy igen a bill jó lesz a világítás 50-50 akarom így is?
Végül a világítást sajnos nem sikerült összehozni, de úgy voltam vele működjön.
Ezzel a fehér billel nekem tök új laptop hatást ad viszont a régi piros helyettKöszönöm még 1x Önnek is a megosztást szerintem így elég "olcsón" sikerült megúsznom a dolgokat. Főleg hogy egyébként ilyen bill-t itthon nagyon nem is találok szinte.
-
olly
aktív tag
Szép estét kívánok mindenkinek!
Olyan ügyben írok most ide, igazából tanács ötlet bármit szívesen meghallgatok bár valszeg a problémát nem oldja majd meg de kíváncsi vagyok a vajon "miért"ekre.
Szóval adott egy laptop. Acer nitro 5 an515-54
2019 December 6.-án vásároltam. Napi használatban van munkára és néha némi játékra is.
Pár napja használat közben azt vettem észre (éppen xbox-ról stream-eltem át a képet ide) hogy nem reagál a billentyűzet semmire. se f11 se kilépés. Mondtam is magamnak frankó xbox app nem lehet bezárni. Majd egy hosszas berágtam dolog után kikapcsoltam a kikapcsoló gombbal.
Pár óra múlva vissza kapcsolta, és a billentyűzet megszűnt létezni. Nem reagál semmire se. Próbáltam a BIOS-ban ott se semmire se reagál. Előhozni se tudom a Bios-t csak egy külső billel. Új win-t is raktam fel hátha de semmi.
Most ki próbáltam, hogy a bill kábelét ki húztam alaplapon majd vissza de semmi javulás. Sanszos a bill csere. Nekem személy szerint nehéznek tűnik így a szervízt látom opciónak. Más volt már hasonló helyzetben? Illetve mi okozhat ilyen problémát, hogy egyik percről a másik csak paff vége, úgy hogy mozgatva se volt a gép semmi.Kellemes Estét!
Üdvözlettel
Mátyás
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest