Hirdetés
- Gigabyte alaplap topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy FSC Li1718-as laptopot, amit ha bekapcsolunk elindul a venti, egy pillanatra felvillan a HDD led, aztán utánna nem történik semmi, csak világít a Power LED, meg pörög a venti, illetve melegszik fel fokozatosan az egész. Szétszedtem, belül elég koszos volt, kitakarítottam, de utána sem lett jó. Próbáltam monitorra kötni, mert az LCD szerintem nem kapcsolt be rajta, de a másik monitoron sem jelent meg semmi. Ha pendriveot dugtam bele, akkor azon világított a LED, tehát áramot kapott. Próbáltam vinyó, DVD, memória nélkül is, sehogy nem csinált semmit.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet vele, vagy hogy mit lehetne kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Arc Raiders
- Gigabyte alaplap topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx