Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Üdv!
4,5 éves Probook 4525s, Win7 Pro 64 bit, Samsung 840 EVO
Nem piszkáltam se hardveresen, se szoftveresen az utóbbi időben. Egyszer csak alvásból nem kelt fel rendesen, ment a venti, a LED-ek, de kép nem volt, csak háttérvilágítás magában. Aztán már betöltéskor is ezt csinálta.
Emiatt tegnap újratelepítettem FELESLEGESEN, ugyanezt csinálja, csak most már totál fekete a kép, háttérvilágítás sincs.
Reggel csak úgy hóbortból szétszedtem, kicseréltem a két RAM-modult, utána jól töltött be, altatni is lehetett, normális betöltött onnan, de most megint ezt csinálja.
Párszor előfrordult, hogy a fekete képet láttam 1-2 percen, aztán valahogy csak sikeresen betöltött.
Catalystot még az újratelepítés előtt frissítettem a legújabbra, nem segített.Teljesen véletlenszerű, lehet, hogy elsőre be fog tölteni, de pl. tegnap este 1 órán át próbálkoztam kb. 30-szor, és úgy sem lett jó. Állandóan kényszeríteni a leállítást és indítgatni mindkettőnknek rosszul esik.
Szerintem ez hardver probléma. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini PC
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest