- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Üdv!
4,5 éves Probook 4525s, Win7 Pro 64 bit, Samsung 840 EVO
Nem piszkáltam se hardveresen, se szoftveresen az utóbbi időben. Egyszer csak alvásból nem kelt fel rendesen, ment a venti, a LED-ek, de kép nem volt, csak háttérvilágítás magában. Aztán már betöltéskor is ezt csinálta.
Emiatt tegnap újratelepítettem FELESLEGESEN, ugyanezt csinálja, csak most már totál fekete a kép, háttérvilágítás sincs.
Reggel csak úgy hóbortból szétszedtem, kicseréltem a két RAM-modult, utána jól töltött be, altatni is lehetett, normális betöltött onnan, de most megint ezt csinálja.
Párszor előfrordult, hogy a fekete képet láttam 1-2 percen, aztán valahogy csak sikeresen betöltött.
Catalystot még az újratelepítés előtt frissítettem a legújabbra, nem segített.Teljesen véletlenszerű, lehet, hogy elsőre be fog tölteni, de pl. tegnap este 1 órán át próbálkoztam kb. 30-szor, és úgy sem lett jó. Állandóan kényszeríteni a leállítást és indítgatni mindkettőnknek rosszul esik.
Szerintem ez hardver probléma. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest