- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
Egyik se illik rá, csak egy beep van, de az bekapcsolás után olyan 15 mp-cel, és elvileg az a normális indítás jele.
Továbbra is lehet hallani a Windows hangot, ami az üdvözlő képernyő után jön, viszont a képernyő fekete, semmi villogás vagy halvány kép, csak a háttérvilágítás.
Mindenesetre holnap a saját gépemből kiveszem a 2 gigás RAM modult, és megpróbálom azzal is, hátha. -
koshmar
veterán
Benéztem (rosszul emlékeztem), T61-es Lenovo, és igazából nem tudom, hogy IGP van-e benne.
Sose néztem meg, a dedikált asszem egy 256-os Nvidia valami. Mit változtat ez a konkrét helyzeten?Köszi a tanácsokat, megpróbálom most őket!
szerk: meghajtogattam le-föl a kijelzőt, azt értem el vele, hogy most már háttérvilágítás sincs, teljesen korom sötét, viszont a gép ugyanúgy fut tovább, reagál pl. a bill. világítás bekapcsolására.
-
koshmar
veterán
Üdv!
Öcsémnek egy régi T400-as Thinkpadje van, és tegnap mikor bekapcsolta, nem volt adott képet.
A WIndows betölt rendesen, hallani lehet az üdvözlőhangot, a gép reagál is (pl. be lehet kapcsolni a billentyűzet világítását), viszont nincs kép, csak a monitor háttérvilágítása.Mennyire biztos, hogy ez GPU-hiba? (és akkor ugye chipset csere).
-
koshmar
veterán
válasz
pocokxx #13404 üzenetére
Szerintem ezt a Linuxos dolgot is meg fogom próbálni, egy ismerős ajánlotta már.
Igen, ez alkalommal formáztam is.
Nagyon-nagyon ritkán előfordult korábban, hogy ébresztés után 1-2 perc nem volt kép, DE UTÁNA IGEN. Szóval korábban sosem votl olyan, hogy altatásból forced shutdownt kellett csináljak.
Az M505-es Logitech egerem nano vevőegysége van bedugva állandóan- idestova 3,5 éve folyamatosan ott van, de mint mondtam, eddig a 15 millió alkalomból mindig visszatért alvásból normálisan. -
koshmar
veterán
Üdv!
4,5 éves Probook 4525s, Win7 Pro 64 bit, Samsung 840 EVO
Nem piszkáltam se hardveresen, se szoftveresen az utóbbi időben. Egyszer csak alvásból nem kelt fel rendesen, ment a venti, a LED-ek, de kép nem volt, csak háttérvilágítás magában. Aztán már betöltéskor is ezt csinálta.
Emiatt tegnap újratelepítettem FELESLEGESEN, ugyanezt csinálja, csak most már totál fekete a kép, háttérvilágítás sincs.
Reggel csak úgy hóbortból szétszedtem, kicseréltem a két RAM-modult, utána jól töltött be, altatni is lehetett, normális betöltött onnan, de most megint ezt csinálja.
Párszor előfrordult, hogy a fekete képet láttam 1-2 percen, aztán valahogy csak sikeresen betöltött.
Catalystot még az újratelepítés előtt frissítettem a legújabbra, nem segített.Teljesen véletlenszerű, lehet, hogy elsőre be fog tölteni, de pl. tegnap este 1 órán át próbálkoztam kb. 30-szor, és úgy sem lett jó. Állandóan kényszeríteni a leállítást és indítgatni mindkettőnknek rosszul esik.
Szerintem ez hardver probléma. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest