- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnisrac
csendes tag
Sziasztok!
Évek óta boldog tulajdonosa vagyok egy MSI Wind U100-as netbooknak. Mikor vettem, a kijelző már kontakthibás volt, ami abban jelentkezik, hogy a kijelző a legtöbb állásában sötét marad, de többszöri kinyitás-becsukás után elég élhető pozíciókban működik. Bár ilyenkor sem illik nagyon sokat hajtogatni, mert esetleg megint elmegy a kép.
Ez engem egészen eddig nem zavart, mert ritkán használtam, és akkor is türelemmel, de most el szeretném adni.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek javíttassam meg, vagy dobjam fel így az apróra? Árban hogy jövök ki jobban? Nem tudom mennyibe kerülhet a javítás, vagy hogy egyáltalán lehetséges-e, de ezeknek a használt netbookoknak 25-30k körül mozog az áruk. Gondolom hibásan ennél olcsóbban tudom csak eladni.
Előre is köszi a segítséget.Üdv:
Arnold
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest