- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
Sziasztok!
Egy fura problémával állok elétek. Én már nem tudok mit kezdeni vele.
Adott egy dell inspiron 1525 noti.A bios képernyőnél mindig restartol egyet. Annyit sikerült kideríteni, hogy 99%, hogy vírus okozza. Fater gépén (IBM Thinkpad T40) meg is találtam a trójait. Kivettem a dell-ből az SSD-t, lefuttattam rajta egy víruskeresést, de az nem találta meg. Utána megnéztem, hogy a másik laptop vinyóján hol volt, s megtaláltam(a bootmgr-be is beleírt és a rendszer számára fentartott partíción a boot könyvtárban volt egy cmsconfig.mui nevű 41kb-os file ).
Nos, újraindítottam a gépet és win8 logó helyett csak egy kurzor villogott, azóta csak restartol. Az asztali gépen is ugyan ez volt, de ott sikerült a biost flashelni, de itt nem sikerül.
BIOS reset is volt, de mikor lépek be fekete háttéren fehér felirat, hogy Access denied és restartol is. Kb 5 másodpercet megy a gép. Hardveres hiba kizárva.
De a szívás az, hogy munkára is kéne holnap, de nem sikerült életet lehelni bele. halvány lila gőzöm nincs, hogy mit tegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest