Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, van egy kb. 1.5 éves Packard Bell TK81 laptopom ami ma produkált egy hibát. Készenlétből ahogy felébresztettem a gépet csak szürke csíkos kép volt a kijelzőn, aztán a gépet újraindítottam de nem történt változás, majd kb. egy perc múlva már a színeket láttam rajta és szép lassan egyre tisztábban megjelent a kép (közben vibrált egy picit és elmosódott volt), végül kb. 2 perc után teljesen rendben volt a kép. Aztán most filmnézés közben megint eljátszotta, elkezdett kifehéredni, majd megjavult. A gép viszont nem fagy le, a film is ment tovább. Rá dugtam külső monitorra is az egyik ilyen csíkozásnál ott jó kép volt akkor is, de pár mp múlva a laptopon is visszajött. A kérdésem, hogy szerintetek ez videokártya vagy inkább kijelző hiba lesz? Volt már dolgom pár vga hibás laptoppal és azok is hasonló tüneteket produkáltak, viszont azok ilyenkor le is fagytak mindig ill. azoknál is volt olyan h monitorra épp jó képet adott..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest