- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Hali!
Van nekem egy Asus m6ne notebookom (4,5 éves, elvileg még minden gyári cucc benne, nekem másfél éve van meg), és 1 hónapja nem működik a touchpadja. Semmi jel nem utalt arra, hogy valami gond lehet, az egyik bekapcsolásnál nem reagált se a gombokra, se a tapipadra vagy minek nevezik azt. Én arra gyanakszom, hogy esetleg kilazult a kábel, a csatlakozója az alaplapból (szervízt felhívtam, ők ezt kizártnak tartják, én nem egészen, mégiscsak 4,5 éves
), nos az a kérdésem, ebben a notiban hol található ez a csatlakozó, és hogyan férhetek hozzá? Egyszer már próbáltam teljesen szétszedni (ami abból állt, hogy minden létező csavart kiszedtem, de teljesen egybe volt még, nem mertem feszegetni, inkább hagytam), de sikertelenül. Mikor a szervízt felhívtam, ők azt mondták, hogy hívjak fel egy alkatrészes boltot, ott ehhez még csak alkatrész sem volt ehhez.
Nincs valami jótanácsotok? (a billenytyűzet alatti részt elfelejtettem megnézni, azt még le tudom szedni, mai napon megnézem, de nem hinném, hogy ott lenne).
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest