- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
parandroid #202 üzenetére
Felraktam a NHC 1.10 Beta 03-at.
Feszültségértékekkel és állítási lehetőségekkel nem találkoztam!
A beállításoknál a CPU voltagenél lévő jelölőnégyzet nem aktív. És a CPU voltage controll fül alatt lévő 'on multiplier of set voltage'' alatti mezők üresek, és a ''start CPU stability check'' gomb megnyomásával sem történik semmi.
Az ''ATI powerplay engedélyezés'' elől kivettem a pipát, elsőre engedett rákattintani a beállított értékre, de vmilyen hibát írt ki. Azután már ez a lehetőség sem aktív.
Valamit nem jól csinálok, vagy vmi más progi kell mobil turion64hez?
Amúgy a CPU 37 és 48 fok között ingadozik, de a ventillátor nem egyértelmű határértékeknél kapcsol ki-be!
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
parandroid #202 üzenetére
Az ATi CCC powerPlyban mindössze annyi, hogy AC, alacsony telep, és magas telep esetére választható, hogy optimális energiagazd. vagy optimális teljesítmény. A súgója ír egy ilyet, hogy ''Kattintson a Frissítési frekvencia csökkentésének engedélyezése gombra'', na most nekem ilyen nincs. <--de gondolom ez nem az ami nekem kell.
Igen, jól érzed nekem ez kell: ''és sokkal 'user-friendly-bb' ebből a szempontból''
A VGA 128saját, és 512-ig emelhető vagy emeli ha kell a rendszermemóból. Lehet, hogy a BIOSban lehet túrni, de azt sem tudom, hogy oda hogy kell bemenni. (sosem próbáltam)
Akkor, ha ezzel kapcsolatban nincs ötlet , akkor addig próbálkozom az NHC-vel.
Köszi a segítséget, de a további segítséget is szívesen fogadom!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest