Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chili7

őstag

válasz parandroid #202 üzenetére

Felraktam a NHC 1.10 Beta 03-at.
    Feszültségértékekkel és állítási lehetőségekkel nem találkoztam!
    A beállításoknál a CPU voltagenél lévő jelölőnégyzet nem aktív. És a CPU voltage controll fül alatt lévő 'on multiplier of set voltage'' alatti mezők üresek, és a ''start CPU stability check'' gomb megnyomásával sem történik semmi.

Az ''ATI powerplay engedélyezés'' elől kivettem a pipát, elsőre engedett rákattintani a beállított értékre, de vmilyen hibát írt ki. Azután már ez a lehetőség sem aktív.

Valamit nem jól csinálok, vagy vmi más progi kell mobil turion64hez?

Amúgy a CPU 37 és 48 fok között ingadozik, de a ventillátor nem egyértelmű határértékeknél kapcsol ki-be!

[Szerkesztve]

• Chili7

őstag

válasz parandroid #202 üzenetére

Az ATi CCC powerPlyban mindössze annyi, hogy AC, alacsony telep, és magas telep esetére választható, hogy optimális energiagazd. vagy optimális teljesítmény. A súgója ír egy ilyet, hogy ''Kattintson a Frissítési frekvencia csökkentésének engedélyezése gombra'', na most nekem ilyen nincs. <--de gondolom ez nem az ami nekem kell.

Igen, jól érzed nekem ez kell: ''és sokkal 'user-friendly-bb' ebből a szempontból''
    A VGA 128saját, és 512-ig emelhető vagy emeli ha kell a rendszermemóból. Lehet, hogy a BIOSban lehet túrni, de azt sem tudom, hogy oda hogy kell bemenni. (sosem próbáltam)

Akkor, ha ezzel kapcsolatban nincs ötlet , akkor addig próbálkozom az NHC-vel.

Köszi a segítséget, de a további segítséget is szívesen fogadom!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák