- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
orbano #25102 üzenetére
A mosolygás nem arról szól, hogy mulattatsz akkor, amikor ilyen vagy. Ez egy másfajta mosoly. Inkább az életen mulatok.
Jól van, szúrkálódj csak! De aztán figyelmezz arra is, nehogy úgy járj, mint a skorpinyók szoktak...A szerkesztésre: Haj, Kölyök, bocs, hogy így szólítalak, de ez a benyomásom most, már értem, mi bajod van. Sajnálom, ha úgy érzed, hogy mindig lerázlak! És megtisztelő, hogy felém hajlandóságot mutatsz az új, vagy más, vagy ellenkező dologok beengedését illetően. De most nagyon nagy terhet rósz ezzel a nyakamba...
Az meg hülyeség, hogy "lealacsonyodni a szintetekre". Báááh!Figyi, nő vagyok, meg hülye agyturkász, meg idióta lélekbúvár, de lécci-lécci-lécci, ezek ellenére hadd ne kelljen már megfelelnem Nektek, és a közösség rám vetített elvárásainak, és szerepideáinak! Én én szeretnék lenni, olyan agyahagyott érthetetlen, amilyen vagyok, olyan fellegben járó bonyolult, és elszállt dumával, ami jellemez, és olyan elvont és realitásoktól látszólag távol eső meglátásokkal, amellyel komplett idiótát csinálok magamból, ha kell. De én ezt bevállalom, nekem erre szükségem van. Hmm?
Aktív témák
- iPhone topik
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest