Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnibal
tag
Hello mindenki!
Abban kérem a segítségeteket, hogy vettem NOD32 licence-t, 3 felhasznál / 3 év felállásban. Sosem használtam ezért jó lenne egy kis induló segítség, először mindjárt az, hogy melyikre használjam fel a kódot mármint melyik verzió ami nekem jó lehet - totál átlagfelhasználó vagyok sok játék sok netezés sok filmezés, anyám szokott sokat Pinterest-ezni.
A kódot a 8-9-10 verziókhoz lehet felhasználni.
Előre is köszönöm aki veszi a fáradtságot és segít nekem egy kisebb irománnyal, mire figyeljek telepítés előtt alatt után, frissítéseknél, ideális beállításokban stb,..
Üdv mindenkinek!
Barni
-
Johnzy
tag
Halihó!
A személyi hálózat tűzfal szekciónál hol tudok olyan kivétel opciót megadni, hogy egy másik gép a hálózatról elérje az én gépemet?
Próbáltam nagyon sok mindent, definiáltam kivételi szabályokat IP-alapján (fix IP-ket kapnak a gépek a MAC-ek alapján), de sajnos nem jutottam előrébb. Érdekes módon én látom a másik gépet, probléma nélkül be tudok mászni a megosztásba, viszont a másik gép látja a hálózaton az én masinámat, viszont nem hajlandó válaszolni neki. Esetleg lenne valamilyen ötletetek, hogy mit keressek vagy mégis mit állíthattam félre??
Mindkét gép jogtiszta Win10-Pro, eredetileg "Smart Security"-k voltak, aztán felupgrade-eltettük "Multi-Device Security"-ra, szóval minden fehér, teljesen jogtiszta...Előre is köszi a segítségeteket!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6092 üzenetére
Teljesen igazad van,elég az ESS.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6090 üzenetére
Inkább azt mondom,biztosan nem jó az ESS-hez.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6087 üzenetére
Én úgy tudom,hogy a Smart-hoz nem jó!
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #6087 üzenetére
köszi
-
törölt tag
Sziasztok! az újságos kód azz eset av-al is ugyanúgy működik?
-
ƵøŁĭ
veterán
Changelog:
-improved: support for visually impaired people – list reading added
-added: support for Chrome 61 for Banking and Payment Protection feature
-fixed: Upgrade from older versions where activation was not carried over
-fixed: Default product not correctly set during installation
-fixed: Language not correctly evaluated in some cases
-numerous bug fixes including the ones reported via Bug reports on CenterCode and those reported on ESET Security Forums*
Other language versions (including English) will be released later this year. The biggest improvement is the UEFI scanner for detecting advanced threats in UEFI which has replaced BIOS in modern systems. Other improvements include better support for screen readers, improved Connected Home Monitor, license managing via my.eset.com, Windows 10 RS3 compatibility, product upgrade or downgrade without reinstall as well as many other improvements and fixes under the hood. -
tobias88888
őstag
Sziasztok. Legfrissebb Smart Security-m van, már vagy az 5ös verzió óta használom, de most valamiért a tűzfala szórakozik. Interaktív módban van, de valamiért egy csomó appnak (saját app, origin, stb...) nem engedi az internet hozzáférést úgy sem, hogy a zóna beállításokban engedélyeztem már neki. Lehet kellene egy clean install vagy van valami gyorsabb megoldás?
-
VGYke
addikt
válasz
Kékes525 #6082 üzenetére
Ezt én is megerősítem, mármint hogy kiváló a szupport! Nálam már többször előfordult az, hogy leveleztünk, kiderült az én beállításaimban van a hiba, de mivel nem vagyok otthon Esetben, egyeztetett időpontban a szupport telefonon felhívott, távirányítással átvette a gépem felett az uralmat és tisztán láttam a képernyőn mit hogyan old meg!
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6081 üzenetére
Igen, nagyon jó a szupportjuk. Talán a legjobb az irtók közül. Szerintem hamar javítani fogják.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6079 üzenetére
Jelezd a szupportnak.
-
Jack Oneill
veterán
Ma frissült a chrome és azóta nem jeleneik meg magától a netbank és tranzakció védelem, amikor használnám az adott oldalt.
-
VGYke
addikt
válasz
Jack Oneill #6067 üzenetére
Köszönöm a tanácsaitokat, javaslatokat!
Jack Oneill: az SG fórumon nem én kérdeztem, én csak itt a Win10 fórumban kérdeztem.
Egyébként amilyen "hirtelen", egyik PC kikapcsoltól a másik PC bekapcsolásig jött ez az Eset üzenet , majd aznap többszöri újraindítás után is jelen volt, mindenféle beavatkozás nélkül olyan "hirtelen" múlt el a következő napi PC bekapcsoláskor, mint ahogyan jelentkezett. Tehát magától megjavult.
És ez még idegesítőbb, mint ha most is jelentkezne.... Mi a fene volt ez és miért szűnt meg
Szerintem ezt már nem fogjuk tudni kideríteni... -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6075 üzenetére
Marad az ideglenes interaktív mód az engedélyezése, után visszalehet állítani automatára. Megjegyzi az előző beállítást.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6073 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525 #6072 üzenetére
Nem. Automata minden. Nem jo helyen vagy akkor. Ne a beallitasokban keresd. Bal oldalt eszkozok a fo kepernyon. Ott elojon ilyen, hogy feladatutemezo, karanten stb...es fent lesz egy olyan, hogy naplofajlok. Azon belul lenyithato ablak (eszlelt kartevok, letiltott fajlok stb) szurt webhelyek.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6071 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6069 üzenetére
Szerintem nem lehet a beállításokban közvetlenül engedélyezni a letiltott webhelyeket. Van azonban egy "trükk". Ideglenesen interaktíva kell tenni a tűzfalat és akkor, amikor ennél rákérdez engedélyezni kell. Utána már visszalehet automatára állítani és akkor már így is engedni fogja. Azonban én előbb megkérdezném, hogy mi a piros jelzés oka. Sárgát talán még merném így, de pirosat már csak rákérdezés után a választól függően.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Duplázom kérdésem, mert kérdeztem már a win10 fórumban is, elnézést.
Korlátozott fiókból futtatva a win 10-t, mától az Eset a következő üzeneteket dobálja:
Tudja valaki az okát és a megoldást? -
válasz
GEPESZ66 #6064 üzenetére
A vicc az, hogy az IE bővítményeinél nem is látszik a plugin, viszont amint kikapcsolom az Esetnél a netbanki védelmet, utána rögtön ez fogad, azaz működik minden, rendben:
Na mindegy, kikapcsoltam véglegesen a netbanki védelmet, egyelőre használom így, hátha lesz majd valami okosság a jövőben. -
-
válasz
GEPESZ66 #6060 üzenetére
"A böngészőt kellet indítani, s onnan belépni a bankba,nem az Eset-ből, nálam így működött." Ok, de mint írtam is, ebben a formában én is tudok bankolni, magyarán az Eset netbanki védelmi funkcióját nem használva, csak én meg pont erre a szolgáltatásra lettem volna kíváncsi. Próbáltam a link törölgetést, URL másolós varit, így sem megy.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
pendre54 #6059 üzenetére
Amikor használtam az IS-t, a kártyás beléptetéssel, akkor csak az IE11-el működött.
A böngészőt kellet indítani, s onnan belépni a bankba,nem az Eset-ből, nálam így működött.
Esetleg az Eset-ben, a modulban töröld a linket, majd az URL-elt másold be, csak azt követően indítsd el az IE11-et, nálam néha ez oldotta meg a problémát. -
Üdv!
A tegnapi nap folyamán, egy új SSD beüzemelése kapcsán tisztán telepítettem a Win 10-et, és úgy döntöttem, hogy az eddigi NOD32 antivírus helyett kipróbálom az Internet Securityt. Simán települt, az antivírushoz használt újságod kódot is elfogadta, teszi a dolgát szépen, egy dolgot kivéve.
Ugye ennél a verziónál elérhető a netbankos védelem, és mivel én a KH banknál kártyás azonosítású netbankot használok, ki is akartam próbálni. Viszont sajnos egyetlen böngészővel se hajlandó működni, folyamatosan azt kéri, hogy telepítsem a kártyaolvasó driverét, és a plugint, holott ezek már fent vannak, mert ha csak simán indítom a böngészőbe a netbankot, akkor tudom használni. Ugye az Edgét alapból nem támogatja a KH, viszont se az IE11-el, se Chrome- al nem működik, Firefoxot meg nem használok, nincs is telepítve.
Szóval, ha valaki ebben a felállásban(Internet Security+kártyás netbankolás a KH Banknál) mégis tud bankolni, megköszönném a segítségét.
Ja, még annyit érdekességként, hogy ha a böngészőket Sandboxie-ban indítom, és így lépek fel a bank honlapjára, semmi gond, úgy is működik a dolog. -
A214
aktív tag
Sziasztok!
Linuxra ingyenes (újság) kód létezik?
-
HXY
addikt
Négy nap alatt összejött közel 100MB frissítés csak az Eset Internet Security részéről.
Nem bánom, hogy letiltottam arra a pár napra. -
HXY
addikt
válasz
Jack Oneill #6053 üzenetére
Köszönöm,
Frissítés kikapcsolást vagy manuális frissítést nem találtam itt se.
Csak az alkalmazás frissítését lehet letiltani, magát a definiciós adatbázist nem.
Viszont van egy olyan opció, hogy x KB-nál nagyobb frissítés letöltése előtt kérdezzen meg.
Itt 1 KB-ot beállítva már nem tölti le, csak akkor ha rábólintok.Kapásból 10MB-ot akart letölteni, pedig utoljára másfél napja frissíttem.
10MB elég nekem fél óra beszélgetésre vagy netezésre tömörítve, képek és reklámok nélül.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #6053 üzenetére
Kikapcsolni a frissiteseket eleg buta dolog, még finoman fogalmaztál
-
Jack Oneill
veterán
Kikapcsolni a frissiteseket eleg buta dolog, meg akkor is, ha korlatos netrol van szo. Egyebkent olyan kis meretu a frissites, hogy eszre sem veszed. A bongeszovel megnyitott facebook tobbet eszik
De ha nagyon ki akarod kapcsolni, akkor nem az utemezeseknel kell. Beallitasok, tovvabbi beallitasok, frissites. Azon belul gondolom, ki lehet kapcsolni. -
HXY
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Eset Internet Security 10-em van, és sajnos elment a UPC így pár napig Vodafone internetet kell használnom, ami pedig nagyon korlátos.
Szeretném kikapcsolni az Eset Internet Security 10 automatikus frissítését.
Nekem nincs ütemezés az Eszközökön belül:
[link]
Csak otthoni hálózat védelme, és Netbank tranzakció védelem van.SOS
-
törölt tag
Végre valahára sikerült döntést hoznom és az eset lett a befutó.a KIS után gyorsabb lett a gépem.maga a program is egyre jobban tetszik.Úgy gondolom hogy az elkövetkező években az eset SS fogja védeni a gépemet.kérdésem hogy hogyan érdemes licencet vásárolni?tudom lehet újságos kóddal is de az éves előfizu sokba kerül.a másik lehetőség hogy nyugdíjkedvezménnyel vegyek licencet.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #6049 üzenetére
köszi
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #6047 üzenetére
Tisztában vagyok a program "dolgaival" mint írtam nekem droidra nem kell állandó védelem nincs is beállítva a nod folyamatos futásra se nem netezek se nem semmi hasonló amihez kéne folyamatos védelem, nekem ennyi a lényeg ha játékot letöltök akkor átnézze, és bízhatom e benne, ugye ez volt a kérdés,hogy megbízhatom e a programban
a gépi újságos kóddal van, de az más tészta droidon meg nem feladat megnyomni a frissítést ha szükségem van a nod ellenőrzésére. . Annyi a kérdésem lényege ha más vírusírtó nem látta a készüléket BÍZHATOM E A NOD32-ben.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
#27441408 #6046 üzenetére
Az ingyenes androidos nem frissul magatol. Manualisan kell az adatbazist frissiteni. Legalabbis regen ez volt, lehet, hogy nost mar mashogy van. De miert nem hasznalod ujsagos koddal? Es akkor lenne teljes erteku programod. Egyebkent vedelemben jo. En sokaig tesztelgettem oket mobilon. Avast, avg weben semmit nem jelzett. ESET rogton blokkol netezes kozben androidon letoltest es oldalakat is.
-
törölt tag
Hali, nekem az ingyenes androidos program van a telón nem netezek és egyebek, csak arra kell, ha játékot telepítek megnézze, elegendő ez a program önmagában? Annyi mindenről hallani naponta olvasható hogy már a playen is megesik nem tiszta program kicsit tartok ettől ...... (megjegyzés: nem telepitgetek ész nélkül megnézem van ea játéknak normális háttere weblapja miegymás) szóval a kérdés ha csak erre használom az ingyenes ESET programot, és azt jelzi, hogy minden rendben a kereséseknél nem talál semmit nyugodt lehetek?,néha átnézetném konkurens programokkal a telót de semmi kedvem a rendszert felesleges telepítgetésekkel telegányolni satöbbi,,,,, szóval bízhatom e a NOD32-BEN? KÖSZI
-
partyanimal
csendes tag
Sziasztok!
Ismerős gépén lefrissítette magát a smart security a legfrissebb programváltozatra és innentől megbolondult az egész program. Folyamatosan azt írta ki,hogy adatbázis naprakész, holott több hónapos volt. Manuálisan se engedte frissíteni magát. Leszedtem, majd csökkentett módban letöröltem a hátramaradt részeit is a telepítési könyvtárból. Ezután letöltöttem a hivatalos oldalról többféle verziót, de egyiknél sem volt aktív az a része,hogy licenc módosítása csak az aktiválás ahol a hivatalos oldalra vezetett. Mi lehet a probléma, mit kellene másként csinálni,hogy újra működjön normálisan?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Redpaladin #6043 üzenetére
Na akkor mar tudjuk, hogy ott van a bibi. Ha letilt oldalakat, azt fel is lehet oldani. Most nem tudom fejbol, de a valahol a webvedelmen belul meg tudod nezni a letiltott oldalak listajat. Ott lehet valamit allitgatni, kivetelekhez adni stb. Nagyon tuzetesen, a legaprobb reszletre figyelve nezd at azt a reszt. Sajnos most nem vagyok gepkozelben, hogy pontosabbat tudjak mondani. Aztan lehet az itteni szakik meg mondanak valamit
-
Redpaladin
tag
Webhozzáférés védelem modul kikapcsolása után magához tértek az eddig lekorlátozott weboldalak.
Nem tudok e valamit tenni,hogy a webhozzáférés védelem aktív maradjon de ne legyen ennyire szigorú mert vicc,hogy a saját fejlesztésű weboldalaimat tiltotta le.
-
Redpaladin
tag
válasz
Jack Oneill #6041 üzenetére
Igen mindegyik böngészőben megcsinálja... akkor letesztelem a modulokénti kikapcsolgatással. Köszi a tippet!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Redpaladin #6040 üzenetére
Szerintem eloszor tudni kellene, hogy melyik modul tilt. Tuzfal? Webvedelem? Ezeket egyesevel kikapcsolva megprobalni es ha kiderul, utana azon modulon belul megnezni a reszletes beallitasokat.
Mindegyik bongeszonel csinalja? -
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Különös jelenség van a vírusirtóm által ami kvázi mindent letilt a tűzfala.
Tehát ha ESET aktív akkor van egy két olyan weboldal ami nem töltödik be csak fehér lapot látok és akkor töltödik be ha vírusírtomat felfüggesztem a védelmet 10 percre.
De vannak olyan napok amikor betölti aktív védelem mellett is.
Nincs erre valami tutiság?
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6038 üzenetére
Régebben a tűzfalam interaktívan volt, most már minden automatikus. Nálam eddig csak a letöltő szerbereknél (turbobit) szokott sárgán figyelmeztetni, azt nem fogadom el és tovább lépek. Piros web lapokat ritkán kapok, oda még nem léptem be, habár egyszer kipróbálom. A böngészőm sandboxban fut, nem hiszem hogy problémát jelenthetne.
-
Jack Oneill
veterán
En mindent kerdezesre allitottam, hogy veletlenul se toroljon valami olyat, amit nem kene. Egyedul a tuzfal es a behatolasvedelem automatikus. Egyszer veletlenul a behatolasvedelmet is kerdezesre rakta. Na akkor semmi nem indult el, minden folyamatrol kerdest tett fel, nagyon zavaro volt. Igy visszaraktam automatara.
-
Kékes525
félisten
Én 30 éve számítógépezek, de csak egyszer volt vírusos a gépem. A gyűjteményemből elszabadult valamelyik (90-es években gyűjtöttem a vírusokat). Nem okozott semmilyen kárt, mert volt rendszerlemezem egy vírusirtóval (SYSDOKI) és azzal kiirtottam. Másrészt mindig volt naprakész mentésem is.
-
válasz
Jack Oneill #6035 üzenetére
Nálam minden extra védelem be van kapcsolva, bár a HIPS automata. Remélem így a legjobbakat, bár bízom benne, hogy van tehetségem biztonságosan használni a gépemet.
-
Jack Oneill
veterán
Hat megnyugodhatsz. A video nagyon santit. Eloszor is csak ketto videonal mutatja meg a program reszletes beallitasait. Masodszor ahol megmutatja, ott sincs bekapcsolva a teljes vedelem. Igy nem lehet alapozni erre a videora. De mint mondtam, a cerbert a kolleganak a forumban siman elkapta.
-
Jack Oneill
veterán
Koszi, otthon megnezem majd. De mar elore latom, valamelyik funkciot tuti nem kapcsolta be a tesztelo
Mert ilyet sokat lattam. Direkt arra kivancsi, hogy egy adott vedelmi modul nelkul mennyire ismeri fel a fenyegetest(baromsag azert vannak a modulok). De megegyszer koszi, este meg fogom nezni oket.
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #6031 üzenetére
Na egy orosz videot talaltam, ahol nem blokkolt. De ez is kerdojeles szamomra, mert a cerberrol van szo, amit mashol meg blokkolt. Lehet itt tesztelte a 0.napi vedelmet?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #6029 üzenetére
"Eset ESS9 - Minden kártevőt megfogott, a tegnapit is azonnal letörölte, csak egy fájnál kérdezett és a felajánlott törlési műveletet választottam."
Ha nem ismeri fel szignatúra alapján akkor jön elő a gyenge pont .
-
Jack Oneill
veterán
Nem az emulatorra gondoltam. Petyatol kezdve, cerber3, crypto stb egy csomo mindennel tesztelte rokafiu kollega.
En olyan tesztre alapozom, ahol a kollega mindemt bekapcsolt. Nem a videokra, ahol a felenel meg a veszelyes alkalmazasok keresese sincs bekapcsolva. Ettol fuggetlenul nem a program vedelmeben beszeltem, de nem is ellene. Kivancsi vagyok. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #6025 üzenetére
Ne egy emulator fájlra alapozd .
-
válasz
Jack Oneill #6025 üzenetére
Keress rá kérlek a Youtube-on pár tesztvideóra "eset ransomware protection" kulcsszó alatt. Van úgy, hogy felismeri, csak hagyja szétfertőzni a gépet, vagy esetleg fel sem ismeri, legfeljebb adatbázisból. A 0 napos ilyetén kártevőkkel jóformán tehetetlen volt eddig.
-
Kékes525
félisten
ESET Windows home products versions 10.1.219 have been released
" Changelog
Better support of software for visually impaired persons
Internal improvements and fixes (e.g. "Pause protection" option is back in the tray icon menu)"
-
válasz
HZoli87 #6022 üzenetére
Nekem megjavult a teljes képernyős kiterjesztéskor dobott hiba és a programfrissítés-kereséskor fellépő akadás, vagyis üresen maradt a szoftver verziószámát és naprakészségét feltüntető rész. Csak akkor írta ki, ha kikattintottam a baloldali menüsorba.
Új verzió: 10.1.219
Örökös kérdés: a ransomware elleni védelem javult-e a frissítéssel?
-
Ga3rieL
senior tag
Hali.
Amúgy HUN országi chip ujságos eset vagy bármilyen kód, használható szlovákba? Vagy minden országra a saját chip magazin kell, vagyis abból kell a kód ?
-
turtomi77
csendes tag
igen, próbáltam az újratelepítést is, de nem oldotta meg a problémát.
a jelenlegi verzió 10.1.204.4
-
-
turtomi77
csendes tag
válasz
Jack Oneill #6008 üzenetére
Megpróbáltam, de sajnos azzal sem sikerült.
-
turtomi77
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni Nekem abban, hogy a nod32 miért nem akar frissíteni?
Találkozott már vki ilyen hibával?Leragadt egy ponton.
"legutóbbi sikeres frissítés: 2017.06.22."
"a vírusdefiníciós adatbázis verziója: 15097 (20170316) "és innen nem hajlandó frissíteni, holott már van frissebb verzió is. 15755 verzió
"nem szükséges frissíteni - naprakész "előre is köszi
-
-
Beren
aktív tag
válasz
Jack Oneill #6003 üzenetére
Kösz a választ. Azt hiszem, megvárom, amíg az új felkerül letölthetőként - a 10.1.204 szinte azonnal elszállt, inkább nem próbálkozom a frissítéses megoldással...
-
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Frissítettem a NOD32 Antivirus-omat (nem mókolt, az eset.hu-ról lett letöltve - a cég, ahol dolgozom, viszonteladó, így van rá néhány licencünk) 10.0.390-ről 10.1.204-re. Ahogy megtörtént a frissítés, rögtön haldokolni kezdett a Windows 8.1 - kékhalál, fltmgr_file_system problémával. A minidumpot végigböngészve úgy tűnik, hogy a NOD32 öszeakad az fltmgr.sys-szel. Uninstall és a 10.0.390 visszarakása után egyelőre megszűnt a gond, legalábbis azóta nem volt kékhalál.
Más is belefutott ebbe, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?...
Beren
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #6000 üzenetére
Akkor lehet ua.
Máskor is csinálta aztán jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest