Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
-
GEPESZ66
veterán
Újabb info az ügyfélszolgálattól:
Amikor megjelenik a Windows 10 az ESET legújabb megoldásai is kompatibilissé vállnak.
Abban az esetben, ha a legújabb 8-as verziójú terméket, használja, semmi dolga nincs, ha nem akkor a program fel fogja ajánlani a frissítés a W10 kompatibilis verzióra.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Valakinek van infója,hogy mikor jöhet a stabil 9-es?Nem akarom a Windows 10-re váltást ameddig nincs stabil új Nod!
-
JoePAPES
csendes tag
válasz
HZoli87 #4882 üzenetére
Azt hiszem egy picit félreértettem a kérdést, ma többen is megkérdezték, aztán az egész össze mosódott, De itt is még egyszer leírom . Aki Windows 10 -en akarja használni az ESETET, az :
Eset Smart Security 8
A frissítési beállításoknál tedd át tesztelési módra, lehúzza a a patchot , telepíti, restart és minden összetevő működik, -
Kékes525
félisten
válasz
kisbalazs83 #4859 üzenetére
Nem tudtam, hogy van már frissebb is, nálam a 8.0.312.3 volt. Frissítettem a 8.0.312.5-ra. Miért nem ajánlja fel a frissítési csatornán?
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
csikosdapro #4876 üzenetére
Nem értem amit írtál egészében...
Az 5-ös már elég régi. Mindenképpen cseréld le a 8-asra.
Utána víruskeresés.
Ha fertőzésre gyanakodsz, akkor futtasd ezeket is le.
HitmanPro
Malwarebytes Anti-Malware
AdwCleanerFlash Player-t mindig tartsd frissen a hivatalos oldalról letöltve.
-
csikosdapro
tag
válasz
kisbalazs83 #4875 üzenetére
úgy nézem, hogy ez valami malware vagy spyware lehet, mert nyaralok és routeren wifizek, volt aki azt írta, hogy elég volt 1 router reset, de feljött ilyen flashplayer frissítéses üzenet, amiről azt írják, hogy kártevő... mert engedélyeztem az oldal elérését beállításokban, de akkor meg nem adja be, amúgy meg ugrik az ablak, hogy letiltva...
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
csikosdapro #4874 üzenetére
Szia!
Csökkentett mód, aztán Uninstall.
ESET Smart Security 8.0.312 feltelepít. -
csikosdapro
tag
Sziasztok!
A problémám, hogy Smart Security 5-öt használok és gondolt egyet, letiltott oldalakat, facebook, youtube, az írja, hogy az oldal le van tiltva... a dátum, idő jó, újratettem, de ugyanez, mit tegyek, hogy ne blokkolja az oldalakat, egyesével kell beállítgatnom, vagy valami más (amúgy wifin keresztül próbálkozok, az is gond? eddig ment, de egyszer csak off)
-
plejik
addikt
-
plejik
addikt
-
-
plejik
addikt
Olyan gondom lenne a Nod-al , hogy telepítés után ez a hibaüzenet fogad: "Engine initialization failure"
Kerestem a neten , de nem találtam mi lehet a gond, próbáltam újra telepíteni, az sem segített, frissen telepített windows 7 alá menne, de ez a hiba fogad. Elvileg feltelepül de magát a kezelőfelületet nem tudom megnyitni.. :/
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! NOD32 AV 8.* verzióban ugye már nincs USB bug? Rendszeresen fordul elő, hogy nem érem el a pendrive-okat, egy Windows 8.1 x64 és egy Windows 7 x64-es laptop.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Greenebola
senior tag
Eset Smart Security 3 hónap
Minden infót leírtam, képeket is mellékeltem. Nem bonyolult kulcsot igényelni. -
fecs
senior tag
válasz
kisbalazs83 #4859 üzenetére
A linkelt oldal szerint nyitott a port. utorrentben viszont néha zöldre vált, de inkább sárga
Nem interaktív módban használom, mert annyira nem értek a kapcsolatokhoz. Illetve kipróbáltam, de nem lett jobb a helyzet.
-
kisbalazs83
aktív tag
ESS 8.0.312.5 tedd fel. Nálam gond nélkül megy az utorrent 2.2.1. Portot itt ellenőrizd: http://www.yougetsignal.com utorrent fusson közbe. Tűzfalat interaktív módban használod? Ha létrehozta a szabályt, keresd meg a Zóna- és szabályszerkesztőben és irány mindkettő legyen.
-
fecs
senior tag
Újra kellett telepítenem a WIN7-et, a legfrissebb ESS 8.0.312.3-as verzió van fenn a gépen.
utorrent 2.2.1-gyel korábban tudtam seedelni, akkor a 7.0-ás ESS volt fenn. Mindent hasonlóan állítottam be (port forward, zóna és szabályszerkesztő), de ennek ellenére passzívnak érzékeli a rendszer.
Változott valami, amit még be kell állítani? -
eurolac
senior tag
Szia! A héten jártam én is "táncot" ezzel. Nem csak az utorrentben, de a bittorentben is jelzi az open candy-t. Sőt azt olvastam, hogy a friss utorrentben más csúnyaság is van.
[DW]
utorrent 2.2.1 telepítőjét sikerült leszednem, abban nem jelzett semmit, ezt használom. Eddig rendben van vele minden, bár a telepítésénél vigyázni kell, mert ő is akart valami más progit még felrakni, de vissza lehet pipálni!! Magyarosított. -
Jenne
őstag
Összehasonlító táblázat ESET NOD32/ESS
-
CJ4567
nagyúr
Windows 10 kompatibilitás hogy áll a NOD32-nél?
-
TIT
veterán
Teljesen meghülyült mert kártékonynak(open candy) látja az utori exe-jét.
-
TIT
veterán
Nekem is giga van és semmi baja(770Tud3p)
Nem is engedi telepíteni ha más verziójú mint az oprendszer. -
kukker01
csendes tag
válasz
hartman #4833 üzenetére
Csatlakozom én is. Eleinte jól működött, egy következő reggel, amikor bekapcsoltam a gépet, kékhalál fogadott. És igen, 64 bites nekem is a windows-om, és az ennek megfelelő verziót töltöttem le az Eset honlapjáról.
Arra gondolok amúgy, hogy tényleg fogja valami az Eset mappáit, és amikor megpróbál frissítést lehúzni, valahogy elhalálozik.
By the way, nálam is gigabyte alaplap van. Esélyes lehet, hogy valami gigabyte szoftverrel/driverrel van ütközés? -
Jenne
őstag
Tudom nagyon amatőr a kérdésem, de arra figyeltetek, hogy a 32 vagy a 64 bites telepítőt rakjátok fel?
Nem mindegy. -
kukker01
csendes tag
válasz
hartman #4829 üzenetére
Szia!
Igen, nálam is teljesen ugyanez a helyzet. Érdekes, hogy amikor feltelepítem a NOD-ot, egyből lehúzza a vírus-adatbázis frissítést, akkor nem akad ki. De ha beadom a license kulcsot, és restartolok, egyből kifagy, amint megpróbál csatlakozni a NOD szerverekhez. Service leállításával nem kapok kékhalált.
Nekem annyival volt mespékelve a dolog, hogyha leállítottam a service-t, el tudtam indítani a windows-t normál módban, de nem lehetett eltávolítás után letörölni az ESET könyvtárakat, mert fogta valami process. Csökkentett módban elindítva simán törölhető volt minden könyvtár.
Tipp, még nem próbáltam, de visszatenni egy régebbi verziót, és azt aktiválni? Akkor is kékhalál lesz?P.S.: Furcsálom a dolgot, mert ugyanez a license, és ugyanez a NOD verzió fenn van a laptopomon, és egy másik gépen, ott gond nélkül fut, és frissül.
-
hartman
csendes tag
Sziasztok,
Ismerősöm szólt kék halállal újraindul a gépe rögtön a WIN7 bejelentkezése után.
Csökkentett módban indítottam, futtatás - msconfig - hibakeresési indítás.
Gép újra indul, Smart Security le van tiltva, így semmilyen hiba nem jelentkezik.
Eset uninstaller letölt, csökkentet üzemmódban uninstall (másképp nem jött le).
Eset újra telepít, aktivál, frissít, keres nem talál semmit.
Gép újraindít, kék halál.
Ezt csinálja Smart Security-val és sima NOD32-vel is.
Decemberben lett telepítve a WIN7, és Smart Security is eddig gond nélkül ment.
WIN7 64bit, G3258, Gigabyte alaplap Intel hálókártyával (I217-V).
Valaki találkozott már hasonló problémával? -
-
HZoli87
veterán
-
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #4823 üzenetére
Szia!
Visszaraktam már a 8-as verziót. Körülbelül 2 hétig használtam a bétát, ezalatt csupán egy bosszantó hibát véltem felfedezni. Hiába adtam egy oldalt a kivételekhez, azt a NOD32 webvédelme újraindítás után újra blokkolta (pedig a lista aktív volt). Egyébként stabil és gyors volt.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Greenebola #4816 üzenetére
Kitöltöttem!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet az ESET Smart Securityben a következő figyelmeztetést kikapcsolni:
A weboldalhoz való hozzáférés le lett tiltva. A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó webhelyek listáján.Tudom nagyon jól, hogy az oldallal semmi gond!
Ötletek?Előre is köszönöm!
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Greenebola #4816 üzenetére
Nekem már van ilyen bögrém .
-
Greenebola
senior tag
-
kukker01
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap azt vettem észre, hogy az eddig hosszú ideje tökéletesen működő ESS-em, amikor frissítést keres (hozzákapcsolódik a NOD szervereihez), kék halált okoz a windows-omnál.
Amikkel próbálkoztam:
Csökkentett módban nem indul az ESS, ezért nem is fagy ki a rendszer. Eltávolítani ott nem lehet a programot, de leállíthatom a service-t, hogy ne induljon. Ekkor normál módban indítás, program eltávolítás, de nem lehet hozzáférni a Program Files/Eset mappához. Ezt csökkentett módban el tudtam távolítani.
ESS reinstall, restart. Mivel nem adtam még meg license adatokat, nem is frissített, hanem figyelmeztetett. Amint beírtam a logint/jelszót, megint kékhalál.
Valakinek volt ilyen/hasonló tapasztalata?
Win7, 64 bit, és az ESS 8.0.valami (ami a honalpjukon is fenntalálható) 64 bit. -
sztikac
őstag
válasz
DeathAdder #4807 üzenetére
A helyi oldalon (ez a géped) kell megnyitnod a portokat:
+ a "Bejovő NETBIOS-kérések tiltása" szabályt kapcsolt ki (lehet ez egymaga is megoldja gondot - nem kellenek a fenti tűzfal szabályok).
-
sztikac
őstag
válasz
DeathAdder #4805 üzenetére
"Engedélyezve"-re kell állítani. Próbáld még ki, hogy a 135, 136,137,138 portokat is megnyitod (TCP és UDP is).
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #4788 üzenetére
Erre valaki?
-
sztikac
őstag
válasz
DeathAdder #4802 üzenetére
Igen, de ha kipróbálod úgy is kiderül
-
sztikac
őstag
válasz
DeathAdder #4800 üzenetére
A 445-ös és 139-es portokat nyisd meg. Ezek kellenek az SMB-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest