- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Az igen, rákerestem és a Német Media Markt online webáruházában megtaláltam és tényleg, baromi jó áron vannak, és ugyan úgy e-mail-ben küldenek kódot, ha regisztrál az ember felhasználói fiókot.
[Internet Security 5 Geräte / 1 Jahr - [Multiplattform]]
Nem tudom, hogy Magyarországról enged-e vásárolni, max benyomok valami VPN-t ha nem, de holnap megpróbálok venni tőlük. Egy éves 5 eszközös licensz 8€-ért ajándék.
Köszönöm, hogy szóltál. -
-
Livius
őstag
Ez az egy időben figyeli kb milyen szintű lehet? Az én gépen minden nap be van kapcsolva és megy aktívan mondjuk 4-5 órát. A második gép amire kéne az naponta be van kapcsolva, de az aktív használata max 1 órában van átfedésben az enyémmel, harmadik amire kéne az meg nagyon ritkán van bekapcsolva, heti egyszer kb.
-
pvt.peter
őstag
Érdekes. Utána olvastam ennek az ACT(.34) hibakódnak.
A probléma az ilyen licenszekkel ezek szerint az, hogy vannak olyan licenszek amik bizonyos országokhoz vannak kötve.
Gondolom azért, mert bizonyos országokban valószínűleg olcsóbb a licensz, ami egy kiskapu lenne a vásárlások során. -
Kékes525
félisten
Itt is írnak róla: Az ESET csúcstechnológiája
"Gépi tanulás
Az ESET kifejlesztette saját, házon belüli, gépi tanulást alkalmazó motorját, az ESET Augurt. Ez a motor a neurális hálók (mint mély-tanulás vagy kiterjesztett rövidtávú memória), illetve hat, nagy körültekintéssel kiválasztott osztályozó algoritmus erőforrásait kombinálva működik, így lehetőség nyílik konszolidált kimeneti adatok generálására, illetve arra, hogy kategorizáláskor helyesen, tiszta, kéretlen vagy fertőző kategóriába legyenek besorolva a beérkező vírusminták."
"Az ESET Augur motor természetesen együtt tud működni a viselkedés-alapú észleléssel, a sandboxing technológiával vagy a memória analízissel is, de egy, a viselkedési sajátosságok kivonatolásával kapcsolatos feladattal sem hozható zavarba, így biztosítva a legmagasabb észlelési arányt és a legkevesebb téves riasztást generáló, megbízható működést."
-
kiváncsi f..
tag
Ez csak pont az Esetet és a Malwarebytest zavarja? A többi vírusirtót, antimalware progit miét nem?
A Virustotál állásfoglalása nagyon sokszor nem egyértelmű.
Egyébként hiába raktam a kivételek közé, legközelebb megint jelezte. Most beállítottam a kéretlen alkalmazások keresésének a tiltását. -
Kékes525
félisten
"Megelőző védelem terén elvárható lenne egy előrelépés."
Egyetértek.
".Ez a frissítés nem méltó egy új fő verzióhoz."
Nem érdekem védeni az ESET-et, de ha az adott funkciók kódjait újra írták, sokkal hatékonyabbá tették, akkor a megelőző védelmük is sokkal jobb lehetne. Önmagában ez még nem kell, hogy szükségszerűen új funkciót is jelentsen. Mint írtam, ez az első tesztekből úgy is ki fog derülni.
Persze, ha ezt megtették volna, akkor ezt bele kellett volna írniuk a fejlesztésbe, vagy csapnivaló a marketingjük.
-
Kékes525
félisten
Szerintem nem szükségszerűen. Ha a már meglévő funkciókat lényegesen feljavítják, az már szerintem elég lenne. Ez az első tesztekből ki fog derülni.
Amúgy milyen fontos funkciót hiányolsz, ami a konkurenciában megvan és nagyon lényeges lenne?(#6827) Jack Oneill
Nekem is erőltetnek tűnik a lista.
-
Jack Oneill
veterán
Nem az emulatorra gondoltam. Petyatol kezdve, cerber3, crypto stb egy csomo mindennel tesztelte rokafiu kollega.
En olyan tesztre alapozom, ahol a kollega mindemt bekapcsolt. Nem a videokra, ahol a felenel meg a veszelyes alkalmazasok keresese sincs bekapcsolva. Ettol fuggetlenul nem a program vedelmeben beszeltem, de nem is ellene. Kivancsi vagyok. -
pvt.peter
őstag
Hogyan lehetne az automatikus frissítést kikényszeríteni? Jelenleg v10.0.390.0 van fent.
Ha jól látom, már az ESET magyarországi lapján is kint van. -
Szoles
senior tag
Teljesen jó lenne nekem a 9-es is, de azt vajon le tudom tölteni valahonnan?
Rákerestem, fent van pár helyen -eset oldalán nem találom-, de nem merem letölteni, nehogy vírusos legyen.Ahhoz ugye előbb fel kéne tenni, hogy megnézhessem vele saját magát, hogy nem vírusos-e... :-D
-
Greenebola
senior tag
A Magyar oldalon pedig ez van.
(#5666) Viszont a súgó meg ezt írja.
Támogatott processzorok
Intel® vagy AMD x86-x64
Támogatott operációs rendszerek
Microsoft® Windows® 10
Microsoft® Windows® 8.1
Microsoft® Windows® 8
Microsoft® Windows® 7
Microsoft® Windows® Vista
Microsoft® Windows® Home Server 2011, 64 bites verzió -
Kékes525
félisten
Köszi, nagy nehezen megtaláltam, az új felhasználói felület nagyon zavar, vakít ez a fehérség, meg kell szokni.
Próbáltam a gyorsítótár kiürítést, újraaktiválást, az alaphelyzetbe állítást, telepítés javítását, nem használt egyik sem.
Utána az uninstallálás és újratelepítés következett. 1603-as hibával leállt, majd a registry manuális tisztítása után 1618-as hiba.
Ekkor beugrott, hogy az ESET szolgáltatása beragadhatott. Leállítani nem tudtam ezért átállítottam kézi indításra, majd újraindítás után feltelepült.
Most már OK minden.Ezekkel a szolgáltatásokkal sokszor van gond. Emlékszem a Symantecnél is problémám volt vele.
-
ƵøŁĭ
veterán
Known Issues
• Upgrade from previous versions is not supported - clean installation is required
• Reset settings to default doesn’t work
• Anti-theft association message cannot be dismissed in some cases
• Anti-theft doesn’t send screenshots from webcam and desktop when a device is in missing state
• Windows 10: only build 10074 is supported
• Windows 10: firewall is blocking network connections / firewall driver fails after reinstall of the application / OS upgrade
• Installation of the beta product over different type of product is not supported (ESET NOD32 Antivirus over ESET Smart Security and vice versa)
• Firewall troubleshooting wizard counter always shows zero
• Help texts are outdated
• Banking & Payment protection frame is not always correctly displayed
• Importing certificates for SSL scanning to Firefox fails in some cases
• Only the latest versions of browsers are supported for SSL scanning
• SysInspector crashes on Windows XP -
westlake
félisten
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
Frissítő szervereket foltozzák a hétvégén, legalábbis az elmúlt pár napban tapasztalt globális problémát akarják végleg megoldani. Utána majd jöhetnek a frissítések.
Regular updates may take longer than normal—large update size is due to significant product upgrades
-
kisbalazs83
aktív tag
-
King Unique
titán
Értem, akkor csak adott illető agyszüleméne...
, bár elsőre valósnak tűnt, vsz azért a leendő 7-es is vmi ilyesmi, csempés lesz. Azt tudtam, h 6-os win8 kompatibilis, az alá készült stb., csal ez megzavart kicsit.
kösz a felvilágosítást
látom win8 alatt GData-t lecserélted AVG-re (fizetős), az annyival jobb, v csak tesztelés céljából ? -
bluobluo75
őstag
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem csak a hülyeség lehet vírusos, én óvatosan fogalmaznák helyedben
Nem tudhattam és más sem tuhatta volna mi az hisz jöttek rá a kommentek, hogy "nem tudják ezt hova tenni" azaz nem értették hova mutat, nállam is csak gondolkodott töltötte volna be a nagy semmit de nem reagált
Azóta volt egy format C és win7 install -
HZoli87
veterán
Régebbi DT verziókra (4-es verzió előttiek) nem ugrott a NOD.
----------------
Orlin: használd ezt, DAEMON Tools 3.47.
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
Nálam se lassítja be,ilyen téren jó az ESET
,de az utóbbi néhány hsz-ban a külső usb-s hdd csatlakoztatási gond volt terítéken,mert annak viszont főleg a 94.0-ban akadoznia kell,persze feljebb már be van téve a megoldás és most frankó! Nálad,e téren mi a helyzet,v még nem próbáltad?
-
HZoli87
veterán
A képen (Fájlok megtisztítása) látható módszerrel is ugyanez az eredmény?
Ha igen, akkor nézd meg a naplóbejegyzések (Eszközök/Naplófájlok/Kézi-indítású számítógép ellenőrzés) között, hogy mit nem törölt a program. Gyári beállításokkal nem törli a fertőzött archívumokat egyébként.
Máskor legyél szíves a PH képfeltöltőjét használni, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest