Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Vagy a revo-t.
-
Üdv!
Próbaképpen felraktam egy Nod32 7 Antivirus progi trial változatát. A kérdésem az lenne, ha elakarom távolítani, akkor azt, hogy kell úgy, hogy biztosan ne maradjon utánna semmi? Azért kérdezem, mert vírusírtó progiknál erősen ajánlott a termék saját, beépített gyári eltávolítóját használni, viszont ennél a proginál sehol nem találom az unistall.exét, bár már többször átbogarásztam az Eset mappát. A progi Beállítások és Eszközök menüjében meg egyáltalán nincs ilyen opció, vagy csak jól elvan dugva valahova, amit én nem találok. -
Kékes525
félisten
válasz
headhunter #4590 üzenetére
Ez tanulságos. Hol olvastad? Tudnál egy linket dobni?
-
Gézengúz
addikt
-
headhunter
addikt
válasz
Kékes525 #4584 üzenetére
Végül ez segített:
"Vagy próbálkozz a windows installer újratelepítésével:
Kattints a Start gombra, majd válaszd a Futtatás parancsot.
Írd be a mezőbe a cmd parancsot, majd nyomd meg az ENTER-t.A megnyíló ablakban írd be a következő parancsot, majd nyomj ENTER-t:
attrib –r –s-h C:\Windows\System32\dllcacheEzután a következő parancssorokat is írd be úgy, hogy minden sor után ENTER-t nyomsz:
ren msi.dll msi.old
ren msiexec.exe msiexec.old
ren msihnd.dll msihnd.oldAz ablak bezárásához írd be az exit parancsot, majd újra nyomj ENTER-t.
Indítsd újra a számítógépet.Frissítsd a Windows Installert a legfrissebb verzióra (4.5).
Indítsd újra a számítógépet." -
Kékes525
félisten
válasz
headhunter #4583 üzenetére
Használt a Microsoft Fix hibajavítás?
-
HZoli87
veterán
Nálam egyébként szépen megy.
-
Kékes525
félisten
válasz
headhunter #4583 üzenetére
Windows program eltávolítása és a regisztrációs adatbázis hibái
Ez a hibaelhárító automatikusan diagnosztizálja azokat a problémákat, amelyek megakadályozhatják a programok telepítését és eltávolítását a számítógépen. Olyan programokhoz nyújt segítséget, amelyek eltávolítása nem sikerül tökéletesen, illetve amelyek megakadályozzák az új telepítést.
Elméletileg ezekre a hibákra jó:
1. Eltávolítja a helytelen beállításkulcsokat a 64 bites operációs rendszereken.
2. Kijavítja a Windows azon beállításkulcsait, amelyek a sérült adatok frissítését (javítását) vezérlik.
3. Megoldja azokat a problémákat, amelyek megakadályozzák új programok telepítését.
4. Megoldja azokat a problémákat, amelyek megakadályozzák a programok tökéletes eltávolítását, illetve új telepítését vagy frissítését.
5. Ezt a hibaelhárítót csak akkor használja programok eltávolítására, ha a Windows Programok telepítése és törlése szolgáltatásával nem sikerül az eltávolítás.
-
Anonymous 01
tag
Türelem esetet terem
-
HZoli87
veterán
Frissült a 7-es verzió!
Verzió: 7.0.325.0
- Improved: New engine module
- Improved: Real-time detection improvements
- Resolved: Problems with application crashes
- Fixed: Problem with Anti-theft portal actions and missing screenshots -
Kékes525
félisten
válasz
headhunter #4573 üzenetére
Teljes uninstall How do I manually uninstall my Windows ESET product? ezzel és registry pucolás.
-
TIT
veterán
válasz
headhunter #4573 üzenetére
revo
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #4571 üzenetére
Nem a routerrel lesz a gond. Azt írtad eset nélkül 7-800 ment és gondolom akkor is routeren keresztül. Közvetlenül laptoppal meg nem fogod tudni kihajtani a sebességet: [link]
-
tothjozsi96
addikt
válasz
kisbalazs83 #4570 üzenetére
Bocs, azért írtam hogy messze a router mert meg kellene úgy is nézni szerintem hogy direkt kábelről, hátha beleszól a TP-LINK WR1043ND, amit kétlek mondjuk ...
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #4566 üzenetére
Szerintem félreértettél. A teljesen kikapcsolt tűzfalat az eset-en értettem, nem a routeren:kép
-
Qasam
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #4564 üzenetére
Cég: ESET
Termékek: NOD32 = Antivírus - nincs tűzfal, Smart Security = Internet Security - tartalmaz tűzfalat. -
Kékes525
félisten
válasz
tothjozsi96 #4564 üzenetére
A NOD32 az az antivírus neve. Hol van az megírva, hogy egy vírusellenőrző nem lassíthatja a hálózatot? Legfeljebb sokkal kisebb az esélye. Fogalmazz pontosabban, akkor nem lesz félreértve.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
kisbalazs83 #4565 üzenetére
Nyilván az 500Mbit is rengeteg, de azért jó lenne tudni mi a fene a baja ...
Az a baj hogy a router elég messze van és asztali gép.
De van egy laptop is, meglátjuk.
Köszi! -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #4562 üzenetére
Mérjetek egyet teljesen kikapcsolt tűzfallal. Rendszerintegrálásnál lehet állítani. Ha úgy jó lesz, akkor végig kell zongorázni, melyik eleme fogja az ESS tűzfalának a sebességet, és el lehet dönteni, hogy szükség van-e rá a sebesség rovására.
-
Kékes525
félisten
válasz
tothjozsi96 #4562 üzenetére
Eddig NOD32-ről volt szó, azért kérdeztem ((#4552) tothjozsi96).
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #4552 üzenetére
Mérjetek egyet Protokollszűrés nélkül.
-
Kékes525
félisten
válasz
tothjozsi96 #4559 üzenetére
A Nod32-ben nincs tűzfal (vagy nem értelek).
-
Kékes525
félisten
válasz
tothjozsi96 #4557 üzenetére
Nálam volt.
Mi mást tudsz csinálni? Veszíteni valód nincs. A Nod32-nek nem szabadna lassítania.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #4542 üzenetére
Megjött a válasz, elég gyors volt:
"Ez a jelenség egyelőre nem ismert, valószínűleg az első telepítés során történt valamilyen hiba, amelyet a telepítés javítása orvosolt. Sajnos elég nehéz megmondani visszamenőleg, hogy mi lehetett a probléma. Amennyiben esetleg továbbra is tapasztalna bármilyen hibát a védelmi programot illetően, kérem jelezze felénk."
Minden hibát érdemes jelenteni, hogy a lehető leghamarabb ki tudják javítani.
-
donmackó
addikt
Nálam megint megjelentek az adatbázis frissítési hibák. Másnál is?
-
Kékes525
félisten
válasz
tothjozsi96 #4552 üzenetére
1. Próbáljon egy teljes alapbeállítást csinálni.
2. Ha ez után sem javul, akkor telepítőt elindítani és a javítás funkciót választani.
Nekem ez használt ebben a sorrendben.
-
tothjozsi96
addikt
Az egyik barátomnak 1 Gigabit-es internetkapcsolata van, és a NOD32 miatt valamiért eléggé vissza fogja a sebességet.
Valaki nem tud erre valami megoldást?
Neki is már a 8-as verzió van fent.
Eddig 300Mbps-et mért max. most pedig 5-600Mbps-et.
De NOD32 nélkül jön neki a 7-800Mbps is.Valaki hallott ilyen megoldásról esetleg?
Köszönöm! -
donmackó
addikt
Nézd meg melyik porton akar csatlakozni (nyilván azon amelyiket beállítottad a megosztó programban). ESS megnyit -> szabályok és zónák konfigurálása -> alul új gomb -> név (amit akarsz) -> műveletnél engedélyezés -> felül helyi gomb -> port hozzáadás (amit a megosztó progiban be van állítva) -> tallózás (betallózod a megosztó progi nevét -> ok -> pc restart
-
Orlin
addikt
Nálam még mindig kajál rendesen a 8-as.A régebbiek max ellenérzéskor kúsztak fel 100 fölé.
A 8 most is 160 Mb-ét eszik. -
meke11
aktív tag
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Van egy médialejátszóm, nem tudom vele elérni a PC-n megosztott könyvtárakat. A PC-n Win7 x64 + ESET SS 7 tűzfal van. Ha kikapcsolom a tűzfalat minden ok.
Hogyan tudnék hozzáférést biztosítani a tűzfalon keresztül a médialejátszónak?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
donmackó
addikt
Akkor nem értem hol a hiba. Letöröltem az eset eltávolítóval safe módban. Újraraktam. Egyedül annyit csináltam hogy az utorrentnek adtam 1 portot a tűzfalon, semmi mást nem állítottam. Ha nincs rajta az ESS akkor nem homokórázik meg játszik hálókártya letiltósdit hanem bekapcs után 10 mp és csatlakozva van a gép a hálózathoz. Kiérti ezt. Esetleg nincs az ESS-nek valami diagnosztikai része?
Kékes525:Nálam is szórakázik az ESS, csak nekem a hálókártyával.
-
Kékes525
félisten
Az ESET 8.0.304.4 64bites magyar verzióját telepítettem Windos 7 64bit alá, teljes uninstallálás és registry tisztítás után.
A következő hiba lépett fel:
Nem tudtam exe és zip filet letölteni, mert 99. valahány százaléknál mindig leállt a letöltés a Firefox 33.0.1 ben. A JDownloader 2b többszöri nekifutással letöltötte, de hibásan, a Windows nem tudta futtatni.1. Kikapcsoltam az ESET vírusvédelmét és a tűzfalát, nem segített.
2. Utána alapbeállítás az összes lapra, nem segített, továbbra sem ment a fileok letöltése (exe és zip).
3. Telepítő elindítása után a javítás funkciót választottam és ez úgy tűnik megoldotta a problémát. Most lekopogom jó. Rendesen tölt a böngészőm és a JDownloader 2.
Mi lehetett a probléma?
Tapasztalt valaki hasonlót?
-
donmackó
addikt
Másnál is lassabb lett a netre csatlakozás a 8 telepítés óta? Nekem a 7-tel szinte azonnal kapcsolódott, most meg 5 percig le van tiltva a hálókártya mire észbe kap hogy hoppá van net. A gépem statikus ip-t kér a torrent miatt, de ha dhcp-re állítom akkor is ez van. Valakinek ötlet?
-
törölt tag
Sziasztok, épp,olvastam az imént itt a környéken,hogy ingyen promót lehet kapni,. ESS 8-ra is akár,. és ezt hol lehet meg vagy beszerezni? és télleg ingyen, vagy valaminek a letétében,. pl,.kell fizetni érte?
-
TIT
veterán
De jó,hogy nem lehet a 7-re ráfrissíteni,most szedhetem le.
-
Orlin
addikt
válasz
Đobostorta #4530 üzenetére
Mondjuk tényleg nem látszik külsőre semmi
De belül változott azért!
-
Đobostorta
tag
Na én is feltettem a 8-asat, de sok újdonságot nem látok benne.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a CCleanert (Piriform) az újabb verzióra de az ESS nem engedi. Megszakítja a letöltést. Valamilyen kéretlen alkalmazásra hivatkozva. ESS 8 van fent, de az elődje a hetes sem engedte a frissítést.
Mit tudok tenni ilyenkor? -
Orlin
addikt
Amúgy mik a pontos változások a régebbihez képest?
-
Orlin
addikt
Rá lehet tolni az angolra?Vagy töröljem előtte?
-
Orlin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Yettel topik
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest