Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    A tegnapi nap folyamán, egy új SSD beüzemelése kapcsán tisztán telepítettem a Win 10-et, és úgy döntöttem, hogy az eddigi NOD32 antivírus helyett kipróbálom az Internet Securityt. Simán települt, az antivírushoz használt újságod kódot is elfogadta, teszi a dolgát szépen, egy dolgot kivéve.
    Ugye ennél a verziónál elérhető a netbankos védelem, és mivel én a KH banknál kártyás azonosítású netbankot használok, ki is akartam próbálni. Viszont sajnos egyetlen böngészővel se hajlandó működni, folyamatosan azt kéri, hogy telepítsem a kártyaolvasó driverét, és a plugint, holott ezek már fent vannak, mert ha csak simán indítom a böngészőbe a netbankot, akkor tudom használni. Ugye az Edgét alapból nem támogatja a KH, viszont se az IE11-el, se Chrome- al nem működik, Firefoxot meg nem használok, nincs is telepítve.
    Szóval, ha valaki ebben a felállásban(Internet Security+kártyás netbankolás a KH Banknál) mégis tud bankolni, megköszönném a segítségét.
    Ja, még annyit érdekességként, hogy ha a böngészőket Sandboxie-ban indítom, és így lépek fel a bank honlapjára, semmi gond, úgy is működik a dolog.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák