Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
Sziasztok.
Erőszakosan feltelepítette magát a Security.
Letöröltem, visszaakartam tenni az Antivirust. Letöltöm. elindítom
És a securitit telepítené ismét.Mit csináljak hogy az antivirus települjön?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
olasz61
üzenetére
Ez előfordul néhány vírusirtónál, pl Kaspersky is levesz a netsebességből, ha böngészőből mérem, de appalmár jó. Ez azért van, mert a wedvédelmi modulok jelentős része fogja a hálózati forgalmat, ha web alól mérsz. Ez csak akkor lehet zavaró, ha böngészőn keresztül töltesz valamit (de akkor sem biztosan észrevehető).
-
olasz61
tag
Érdekes Internet Explorer-ben is jó.
-
olasz61
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Abban jó.
-
efi99
őstag
Üdv.
Tapasztalt valaki esetleg olyat 14-es verzióval, hogy nem érhető el a Windows (7) számára egy komplett lemez? Nem azonnal a belépés után, de pár percen belül. Szerepel a sajátgépben, de csat teker a körgyűrű, ha meg akarom nyitni. Igazából nem biztos, hogy a 14-es miatt van, de: csökkentett módban rendben volt minden, a lemez is kifogástalan állapotban van, és - miután visszatettem lemezképből kínomban a C partíció 1 hetes verzióját, ahol a 13-as van - szintén nincs gond, ahogy nem is volt korábban sosem.
Egyelőre nem mertem kipróbálni, hogy mi lenne, ha megint frissítenék...
-
olasz61
tag
Nálam a https szűrés bekapcsolt állapotban jócskán levesz a sebességből a speedtest-en,kikapcsolva hozza a maximumot edge-ben.Ez mitől lehet?
-
Joker88
őstag
van valahol esetelg valami kedvezmény/promo az ESET-re? Jelenleg Internet Security - t használok,de pár napon belül lejár a licenc..
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Már le is tölthető.
Amikor még volt újságos kód, akkor mondtam a kollégámnak, hogy miért veszi meg minden éveben, használja azzal.
Most viszont úgy döntött, hogy hajlana az olcsóbb megoldásra.
Van egy oldal, ahol 30 napos TRIAL kódokat lehet folyamatosan igényelni.
Szerintetek a meglévő, telepített szoftverébe belehet írni, vagy a 30 napos próbaverziót kellene előtte telepítenie? -
GEPESZ66
veterán
Ma vagy holnap megjelenik a 14-es verzió!
-
bggmnd
csendes tag
Sziasztok!
ESET Smart Security Premiumot honnan érdemes a legolcsóbban megbízható helyről beszerezni?
Korábban g2a.com-ról lehetett vásárolni olcsón Licence-t, de most nem találok.Köszi!
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogy kell eltávolítani Windows 10-ről az ESET Internet Security-t? -
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
Én alapbeállítással használom. Esetleg itt fokozhatod a védelmet, de akkor nagyobb lesz a vakriasztás is.
Ami ezen beállítások állítgatásánál sokkal fontosabb a tudatos internetezés. Azaz tudjad, hogy mit csinálsz. Ne klikkelj mindenre és ne tölts le mindenfélét, ha pedig biztosan kétes helyet akarsz meglátogatni, akkor azt érdemesebb virtuális gépen, vagy homokozóban megtenni.
Másrészt mindig legyen biztonsági mentésed a géptől független adathordozón (felhő + fizikai).
Ja és legyen a gépen egy Adguard (asztali vagy böngészős addon) vagy uBlock Origin (addon) reklámblokkoló, ami igazából sokkal több mint egy reklámblokkoló.
-
Kékes525
félisten
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Ez miatt, az esetek döntő többségében teljesen felesleges, csak lassítja a rendszert.
Ez itt alapból be van kapcsolva, mivel a fenyegetések túlnyomó többsége a Web-ről ered. Kivétel, ha nagyon sok idegen meghajtókat kötünk a rendszerre. Ezért ha bekapcsoljuk a valósidejű védelemnél az már dupla ellenőrzést jelent. Ezért nem javasolt ott a bekapcsolása.
-
törölt tag
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Köszönöm szépen
A kiterjesztett heurisztika/DNA-vírusdefiníciók mire jók? -
törölt tag
Sziasztok!
Az ESET alapbeállításokkal jó vagy érdemes valamiket beállítani?
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Eset Internet Security verzióm:
A segítségeteket szeretném kérni a következőhöz:
Az itthoni hálózatomon egy darab eszköz (laptop) tudott csak az internethez kapcsolódni, minden más eszköz nem. Azokon az eszközökön ahol nem volt internet kapcsolat, ott a 8.8.8.8-at tudtam pingelni. Majd hosszas gondolkodás után, kikapcsoltam egy 10 mp.-re az ESET Internet Security tűzfalát és egyből volt minden eszközön internet hozzáférés. Majd visszakapcsoltam és továbbra is maradt net hozzáférés. Ez mitől lehet? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van most vmi hiper-szuper akció NOD32 próba licenszekkel kapcsolatban?
Gondolom most ilyen több hónapos próbaverziókra.Köszi a választ.
-
parts
tag
Sziasztok!
Magazinos kódokkal használtam az EIS-t, amíg lehetett és lassan lejár az orosz oldalról igényelt promo licenc is. A neten talált Trial kódoknál a "Maximális védelem" szöveg alatti gomb felirata szerint aktiválni lehetne a teljes programot. Ez azt jelenti, hogy nem az EIS-hez való a kód és nem működik minden modul, vagy csak azt, hogy próbaverzió és nem megvásárolt? Egyébként a trial miben különbözik a megvásárolt verziótól azon kívül, hogy hamarabb lejár?
Köszönöm a választ:
Parts -
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989
üzenetére
Azért arra még kíváncsi leszek.....én nem potyára tiltottam amit írtam és frissítek manuálisan 1-2 naponta mikor nem zavar be más CPU igényes dolgomba. Még augusztus 25ig van licenszem....az utolsó fél évem legalább nyugodtan telt el ESET ügyben

-
Ga3rieL
senior tag
Heló,
az lenne a kérdésem,hogy hogy kell 1 programot az eset tűzfalban blokkolni? Mert valahol ahol tán lehet ott próbáltam importálni útvonalával együtt, és valami olyat ir,hogy sörtördelést töröljem, vagy mi, és ha törlöm a ezekret / \ akkor már nem találja a fájlt, de addig meg érvénytelen formátum. akkor hogy a bánatba blokkoljak 1 exe-t????

-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989
üzenetére
Úgy legyen.....ha mégsem akkor csináld meg a többit is amit írtam
-
Kékes525
félisten
válasz
Norbert1989
üzenetére
Próbáld alaphelyzetbe állítani, újraindítás és utána állítsd be úgy, ahogy szeretnéd. Ha nem használ, akkor a speciális uninstallaljával [ESET programok manuális eltávolítása az ESET Uninstaller használatával] leszedni és újratelepíteni.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989
üzenetére
nálam úgy van állítva, hogy csak akkor ellenőriz ha nincs használva a gép. Rendszerindulásnál is tiltottam az átnézést. Bármi fajta frissítést meg totál manuálra állítottam......így most nincs gondom vele.
-
Norbert1989
újonc
Sziasztok. Mióta az Eset Internet Security-m frissített a legújabb verzióra, kb negyed óránként, 20 percenként rendszer ellenőrzést csinál, felzabálva az összes ramot, kb használhatatlanná téve a gépet. Játékos módban is csinálja, amikor elvileg kikapcsolja az ütemezett feladatokat, és akkor is ha én kapcsolom ki az ütemezett feladatokban a frissítés utáni ellenőrzést. Frissítés előtt csak rendszerindításkor ellenőrzött kb 10-15 percig, utána nem ellenőrzött míg újra nem indítottam a gépet, azzal meg tudtam békélni, de ez így gáz. Mit kéne átállítani, kikapcsolni h úgy működjön mint a frissítés előtt?
-
olasz61
tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Version 13.2.15.0
Added: Windows 10 H2-2020 Compatible
Added: WMI Scanner scan & System registry scan option added
Added: IPM improvements: Gamer Mode support, Expired product pop-up support
Improved: BPP: Visual improvements
Improved: product install and uninstall analytics
Minor bug fixes and improvements -
-
törölt tag
Sziasztok!Ma, amikor kiléptem az indamail fiókomból, akkor a MalwareBytes Antimalware azt írta ki, hogy blokkolta a hu.rp1.magex.hu oldalt.
Valóban kártevőt tartalmazhatott az oldal? Ameddig nem volt feltelepítve a Malwarebytes kaphattam valamilyen kártevőt?
Mivel célszerű átvizsgálni a gépem? -
aclandiae
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Sajnos nem mutatja meg, de EZ viszont működött.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Van nálam egy laptop, amin egy Win10 újratelepítést szeretnék elvégezni.
Látom, hogy van 2021 március végéig aktív licenc a gépen.Hogy tudom lekérdezni azt a kulcsot, amivel aktiválták?
-
nonoka74
tag
Sziasztok!
Van egy 3 gépes licencszem, az egyik gép amin használom behalt,vettem egy újat ráraktam a nod-ot és aktiválnám( a behalt gép kódjával) de nem engedi!
Mit kell ilyenkor tenni? -
xy.zsolt
őstag
ez a retek eset megint fél órája tekeri maxra a CPU-t.....űgy, hogy a frissítések manuálisra vannak állítva....tehát nem ez miatt. Most kénytelen voltam a rendszerindításnál tiltani az ellenőrzést....csak üresjáratban kellene ezután működnie. Remélem jobb lesz így mert agyrém, hogy nem lehetett eddig indítás után netezni amíg a átvizsgálás tartott....20-30 percig
-
AttyVin
aktív tag
Elnézést, hogy nem olvastam vissza, biztos volt már hasonló.
Tegnap óta küzdök vele - ma már több. mint 3000-szer dobta fel az ESET felugró ablaka, hogy
A cím le van tiltva
URL-cím:
http://api.backend-app.com:8880
IP-cím:
104.27.157.35
(Ez utóbbi "természetesen" változik mondjuk újracsatlakozáskor)ESET futtatása semmit nem ad fel (vagy nem látom... hogyan nézhetem meg az ESET-ben, melyik alkalmazás "próbálkozik"?)
Hasonló eredménnyel futott a Malwarebytes és az Adaware is.
Egyelőre más hiba nincs, a W10 és más programok rendesen futnak, stb.Ha van ötlet, hogyan tovább, nagyon örülnék a megoldásnak.
Köszönettel,
-
TIT
veterán
válasz
magellan2600
üzenetére
Ja,de másik gépen jó és havernál is.
Az mennyire false riasztás,hogy a torrentkliensben biztonsági rés van és ezért a hálózati kártevőt letiltja? -
TIT
veterán
2 napja azt írja,hogy a live grid nem érhető el mert a szervereinek eléréséhez használt hitelesítő adatok helytelenek,másik gépen jó.
-
b8pro
csendes tag
válasz
magellan2600
üzenetére
Köszönöm!
-
magellan2600
tag
Ezen az oldalon vannak 1 hónapos próba licenc kódok, napi frissítéssel:
-
quailstorm
félisten
ESET licenszek esetén túlhasználatnak minősül-e a dual bootos gép? Mondjuk a gépen van Win7 meg Win10 is, egyszerre fizikailag nem tud menni a kettő, de be kell aktiválni.
-
hanhp455
csendes tag
Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy a licenc túlhasználatnak vannak-e következményei? Most néztem, hogy van a licenckezelőben vagy 8 (már újratelepített) gép, de mindegyik védett, pedig nem is fizettem érte. Nem is érdekli az ESET-et, hogy tulajdonképpen lopok tőlük?
-
kiváncsi f..
tag
Sikerült nagy nehezen. Nem tudom mi volt a gond. A kézzel indított frissítések sikertelenek voltak, de egyszer csak láttam, hogy automatikusan frissített. Talán 07. 20-ig így is marad.
-
junior11
veterán
válasz
kiváncsi f..
üzenetére
Sikerült végül? Mi volt a gond?
-
kiváncsi f..
tag
Ah, minden jó, ha jó a vége!
-
junior11
veterán
válasz
kiváncsi f..
üzenetére
Náluk lehet, hogy másképp hívják, vagy egybemosták őket
-
kiváncsi f..
tag
válasz
kiváncsi f..
üzenetére
Az a ruszki oldalon most akkor Nod 32 vagy Internet Security?
hogy a fenébe lehet így egybemosni?: Бесплатная лицензия
ESET NOD32 Internet Security
на 3 устройства на 3 месяцаNa most meg gondolt egyet az IS-m és frissített automatikusan. Legutolsó sikeres frissítés:15:59' Huúú, lefárasztott rendesen.
-
kiváncsi f..
tag
Nekem nem kellett letöltenem, eddig is ezt használtam. Az Internet Securityt-t. Csak a kód kellett. 13.1.21.0 verzió.
-
junior11
veterán
válasz
kiváncsi f..
üzenetére
Melyik programot töltötted le? IS vagy NOD 32? A magyar ESET odaláról? Nekem szerencsére, eddig nincs gond vele.
-
kiváncsi f..
tag
Igen, a ruszki oldalon. Az egyik meglévő email címemre kértem. Erre nem jött semmi. Próbálkoztam a 10 perces email címmel is. Erre jött is rögtön egy kód. Megörültem, aktiválni akartam. Az aktiváló szerver nem volt elérhető, mert közben valami belső hiba miatt a netem is elment. Nem tudtam visszaállítani, ezért egy rendszer visszaállítást végeztem. Most van netem, megpróbáltam újra a kódot. A kód elfogadva, 07. 20.-ig. Csak éppen a modulok frissítése nem megy.
Mi lehet a gond?
-
junior11
veterán
válasz
kiváncsi f..
üzenetére
A ruszki oldalon? Az e-mail megadás során?
-
xy.zsolt
őstag
Sikerült közben erről az ESET oldalról 3hónapos, 3 gépre érvényes licensz kódot kérnem....annyit azért megtettem, hogy 10percig érvényes email címet használtam az igényléshez. Jött is a kód azonnal és aktiválni is tudtam az eset-et, ami így most 3 hónapig érvényes
-
Livius
őstag
Ez az egy időben figyeli kb milyen szintű lehet? Az én gépen minden nap be van kapcsolva és megy aktívan mondjuk 4-5 órát. A második gép amire kéne az naponta be van kapcsolva, de az aktív használata max 1 órában van átfedésben az enyémmel, harmadik amire kéne az meg nagyon ritkán van bekapcsolva, heti egyszer kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest