Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A (IP)-TV-én szeretném nézegetni a számítógépen tárolt képeket és hallgatni a zenéket, ezért hozzáadtam az otthoni hálózatot a megbízhatóakhoz, de változatlanul nem engedélyezi. ESET Smart Security 10-esem és Windows 7 64bit pro az operációs rendszerem van. Mit kell tennem még?
-
GEPESZ66
veterán
Van-e köztetek Eset Mobile Security Android 3.5 beta tesztelő?
Érdemes-e falrakni, vagy várjam meg a véglegeset? -
Kékes525
félisten
A 10-es ESS-ban is érdemes kikapcsolni az SSL titkosítás ellenőrzését Windows 7 64bit pro alatt? Valakinek okozott ez problémát hasonló rendszeren, mint az enyém?
-
pvt.peter
őstag
válasz
Greenebola #5685 üzenetére
még működik
-
Monoton
tag
Friss win10 alá feltettem a legújabb nod32-t chip magazinos licenccel. Az első ellenőrzés után a program letilt egy csomó intetnetes oldalt. Pl. Google, pcforum ... Youtube csak szoveges kornyezetben jelenik meg, stb. Van erre valami megoldas?
-
Joshi
titán
válasz
GEPESZ66 #5690 üzenetére
Az a gond hogy nekem nincs már fent az ESET szóval nincs is mit leszedni. Hiába van kitörölve minden ESET mappa még a Registryből is akkor az a telepítéskor a hibaüzenet hogy A Telepítés nem sikerült mert esetleg vírus van a gépen. Úgy tűnik a hibakód is mindig más. Ezt most nagyon nem vágom.
Egyébként lefuttattam az Eset Uninstallert Csökkentett módban de mindig ugyan az (Win10 64bit).
-
LWhite
tag
Sziasztok
Ezek az ESET mobil programok mennyire terhelik a telefont? Érezhetően lassul?
-
GEPESZ66
veterán
Regisztráltam az Eset Mobile Security 3.5 betára,meg is jelent az áruházban.
Mennyire stabil,érdemes felrakni?
Vagy inkább várjam meg a végleges verziót?
Nincs köztetek beta tesztelő? -
Greenebola
senior tag
-
GEPESZ66
veterán
Regisztráltam az Eset Mobile Security 3.5 betára,meg is jelent az áruházban.
Mennyire stabil,érdemes felrakni?
Esetleg hogyan kell eltüntetnem a betat az áruházból,hogy ne ajánlja fel? -
válasz
klajos27 #5680 üzenetére
Korábban jártam már így én is, hogy csak a Win saját eltávolítójával szedtem le a korábbi verziót, és utána szerettem volna telepíteni az újat, és nem ment. Az Eset eltávolítóját mindenképp csökkentett módban indítsd el, ezután a normál eltávolítással, a registryben visszamaradt cuccokat is ki kellene pucolnia, és utána lehet felrakni az új verziót.
-
klajos27
csendes tag
Sziasztok!
A gépen Win10 64-bit Pro van és Nod32 antivírus 9-es verziója volt eddig rajta,amit letöröltem. Vettem egy kulcsot és fel szeretném telepíteni a 10-es verziót,de nem akar felmenni.A végén kiírja,hogy a telepítés nem sikerült és futtassam le a speciális eltávolítót,de az meg nem talál semmit. Hibakód MSI.1406
Mi lehet a gond? -
asdf_
veterán
válasz
Kékes525 #5678 üzenetére
Legkozelebbre keress egy hivatalos viszonteladot, aki csinal neked utalos elolegszamlat.
Nekem mondjuk az a kedvencem eset-nel (meg a regifajta kodhoz irtak boszen), hogy a kodnal tessek figyelni az osszetevesztheto karaktarekre 0 vs. O, I vs. l. Bennem meg csak megszolalt a hang, hogy ba**kikaim, megis mi lenne, ha olyan kodot generalnatok, amiben nincs 0OIl karakter es innentol nincs szivatva vele a juzer meg nincs mit osszekeverni?
-
Kékes525
félisten
Az ESET még nem lépett át a 21. századba. A program árának térítését miért nem lehet interneten keresztül lebonyolítani?
Ha ez nem megy, számomra érthetetlen okból, akkor legalább küldjék el a számlát elektronikusan is (e-mail), hogy legalább e-bankon keresztül kifizethessem. Nem ők a számlát postán kiküldték, és elvárják, hogy postán keresztül fizessem is ki. Hiába írtam le több e-mailben is, hogy én e-bankon keresztül szeretném, ha már interneten keresztül nem lehet, nem küldték el elektronikusan a szükséges adatokat, hogy copy-val kényelmesen átmásolhassam. Kénytelen vagyok bepötyögni. Mire jó ez?
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok (remélem jó helyre írom a kérdésem)
Azt írja lent az ablaknál nekem, hogy a licencem 2017.03.04-ig érvényes de a vírusadatbázist nem tudja frissíteni mert érvényes a licencem..ezt úgy az egyik napról a másikra csinált
Ha pedig a régen beaktivált kóddal csinálom, akkor is ezt dobja vissza..
Win10 64bit, Eset Nod32 Antivirus 9.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
Szoles
senior tag
Teljesen jó lenne nekem a 9-es is, de azt vajon le tudom tölteni valahonnan?
Rákerestem, fent van pár helyen -eset oldalán nem találom-, de nem merem letölteni, nehogy vírusos legyen.Ahhoz ugye előbb fel kéne tenni, hogy megnézhessem vele saját magát, hogy nem vírusos-e... :-D
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Greenebola #5665 üzenetére
Láttam
. Elírták a kézikönyvben helyesen van feltüntetve .
-
Greenebola
senior tag
A Magyar oldalon pedig ez van.
(#5666) Viszont a súgó meg ezt írja.
Támogatott processzorok
Intel® vagy AMD x86-x64
Támogatott operációs rendszerek
Microsoft® Windows® 10
Microsoft® Windows® 8.1
Microsoft® Windows® 8
Microsoft® Windows® 7
Microsoft® Windows® Vista
Microsoft® Windows® Home Server 2011, 64 bites verzió -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
VIPowER #5663 üzenetére
"Windows XP:
Windows XP is not supported by ESET 10.x productsRendszerkövetelmények Bővebb információ
Ha Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista, Microsoft Windows Home Server 2011. Internetkapcsolat szükséges."Valószínűleg az Xp okozza a problémát de ,hogy a te esetedben miért funkcionál nem tudom
.
-
Szoles
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérek.
Próbálom feltelepíteni az ESET próbaverzióját(a legújabb, a 10-es, ami az ESET oldalon van), de nem sikerül. Pontosabban a sikeresnek mutatott telepítés végén kell nyomnom a "Kész" gombot, amire elvileg az aktiváláshoz szükséges valamilyen ablaknak kellene feljönnie, hogy megadhassak neki emailt, nevet stb.
De nekem itt lefagy, nem enged tovább.Próbáltam 3 ESET programmal is, de mindegyikkel ez van. Windóz tűzfalat kikapcsoltam, de akkor is ugyanez, itt lefagy. Volt, hogy fél órát hagytam, de nem lépett tovább.
A gépen XP op. rendszer van. (nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond, futnia kellene rajta)Jó lenne rájönni, hogy mi a gond, mert a gépen lévő korábbi verziójú ESET-et persze letörölte, de ez meg nem megy, így két szék közt a pad alatt vagyok, semmi védelem nincs. :-/
Képernyőmentés a befagyott állapotról:
KÉPMi lehet a gond?
Köszönöm.
-
HiFiHobbi
tag
válasz
HiFiHobbi #5626 üzenetére
Csak megjegyezném a korábbi hozzászólásba említett hiba [link] az ESET6 és az ESET8-ba is jelentkezik. Azért jó volna ha egy ilyen fizetős programnál ezt a hibát legalább a 8-as verzióba kijavítanák, mert a 8-asnak még kizárt ne lenne támogatása és még a 7-es is letölthető az ESET oldalán Senki se jöjjön azzal használjam a 9-es verziót, mert nem kérek a Windows10-hez lebutított ocsmány felületből. Ki lett próbálva, le lett tesztelve és elég átláthatatlan lett az egész a kinézetről nem is beszélve. Azért egy ilyen fizetős program gyártóitól nem ezt várná az ember.
-
-
Akelaus
senior tag
Nem fél gigám van, hanem 16. Azért jegyeztem meg mert ez volt az egyik amivel reklámozta magát az Eset az erőforrásigénye. Ha 100 megát zabál, akkor fikarcnyit sem kevesebb mint azok amikkel összehasonlítja magát (Kaspersky, Norton stb) Ezért mertem megjegyezni. Amúgy nem folyamatosan csinálja, átlagban 50-60 között van.
Gépész66: Nekem az sem segített, ugyanúgy nem a védett böngészőben nyitja meg. Átállítottam arra, hogy kérdezzen, arra is, hogy eleve ott nyissa meg. Nincs változás.
-
Akelaus
senior tag
válasz
#20584850 #5645 üzenetére
Hello!
Köszi, majd megnézem. A héten rezgett a léc, hogy megy vissza a Kaspersky, mert egyik napról a másikra hirtelen az Eset elkezdett 100 mega fölött zabálni a ram-ból. Majd most napok óta rendben van. Kicsit fura nekem ez a progi 2 év Kaspersky után, viszont "könnyebb" tőle a gép, hamarabb nyílnak meg a mappák stb. Ami nálam valamiért nem akar működni az a bankos oldalaknál a védett böngésző megnyitása. Simán megnyitja a "rendes" böngészőben, meg sem kérdez. Már magában a programban beállítottam oldalakat, amiket ott kéne megnyitni neki, semmi változás. Amúgy én azzal cseleztem ki a tűzfalat, hogy a winfos tűzfalánál tiltottam le ezeket a dolgokat, elvben láttam valahol az Esetben, hogy átvesz szabályokat onnan.
-
IG55
senior tag
Üdv!
Interaktív módban használom az Eset Smart Security tűzfalat. A Windows 10 beépített programjai (posta, naptár, meg még 1-2) állandóan változtatják a futtatandó fájl helyzetét. Mindenféle fura könyvtárakba rakja őket. Ezért állandóan zaklat az Eset, hogy mi történjen. Létezhet erre valami megoldás? Gondoltam egy teljes mappát az almappáival együtt kiszedek a figyelésből, de ilyenre nincs lehetőség.
-
tknof1871
őstag
Üdv! 1 routeren (ASUS RT-N56U B1) keresztül kacsolódok a netre itthon a lakásban, ezzel az 1 PC-vel és 1 LG G4 telefonnal. A csatlakoztatott hálózatok 1 vezetékes és az állapota Nyilvános hálózat. Ennek van értelme, ad valami plusz védelmet vagy inkább állítsam Otthoni vagy munkahelyi hálózat-ra az állapotát?
-
tknof1871
őstag
Üdv! A Win10 gépház szerint a Windows tűzfal állapota bekapcsolva. De az ESET Smart Security telepítve van. Az ESET Személyi tűzfal-a engedélyezve.
Win7-en szerintem a Win tűzfala manuális beavatkozás nélkül kikapcsolt amikor az ESET Smart Security telepítve lett. Akkor most mind a két tűzfalnak bekapcsolva kell lennie? -
törölt tag
Hali. valaki tudna az új 10-eshez, elég olcsón,jó áron elektronikus licenciót??? elegem van már neten vadászni kódokat. annó volt 8asra 1 oldal,ahol kb. 4 ercsiér lehetett venni éves kódot. de az már megszünt. tud esetleg valaki valamit???
-
Kékes525
félisten
válasz
pvt.peter #5631 üzenetére
Ez gyors volt, a válasz:
"Tisztelt .....................!
Köszönjük levelét és egyben javaslatait.
Az első jelzett felvetésre azt tudom mondani, hogy jelenleg is jelzi a termék, hogy hol történt változás. Csatolok egy képet, ahol ez látható.A második felvetést pedig már jeleztük, hiszen az otthoni 8-as verzióig így működött a program, jelenleg valóban úgy van, ahogy Ön említette, elképzelhető, hogy az egyik jövőbeli verzióban újra visszakerül ez a megoldás.
További kellemes napot kívánok Önnek.
Üdvözlettel: Béres Péter
Vezető IT tanácsadó
Sicontact Kft."Csatolmány:
-
törölt tag
Üdv. Az IS 10-ben a tűzfal beállításoknál hol tudom megnézni,hogy milyen alkalmazások mennek ki és azokat ha kell tiltani?
-
Kékes525
félisten
válasz
pvt.peter #5631 üzenetére
Most küldtem el:
"Tisztelt Cím!
Lenne egy javaslatom a program továbbfejlesztéséhez. Látom, hogy a további beállításoknál a program számokkal jelzi a változásokat az alapértelmezett értékekhez képest. Azonban nem látom azt, hogy konkrétan mit változtattam meg milyen értékről. Azt szeretném kérni, hogy a jövőben ezt is mutassa a program, mert ez az ami igazán megkönnyítené az esetleges változtatás után fellépő probléma kezelését, javítását.
Esetleg az is hasznos lehetne, ha lehetőség lenne nemcsak a teljes alapértelmezett beállítások visszaállítására -ami már most is lehetséges, hanem kategóriánként, illetve laponkénti alapbeállítás visszaállítására is.
Tisztelettel,
......................."
Valószínűleg holnap megjön a válasz, nagyon gyorsak szoktak lenni. Ha megjön megírom, hogy mit válaszoltak.
Már megjelent a számítógépükön.
-
Kékes525
félisten
válasz
pvt.peter #5629 üzenetére
Nekem is ez volt a kérdésem. Megfogom majd írni nekik, ha lesz rá időm. Az lenne az igazi, ha az alapértelmezett értékek mindegyik beállításnál fel lennének tüntetve.
Különben annyi értelme van, ha távsegítséget kérsz az ESET-től, akkor a segítő azonnal látja, hogy hol vannak megváltoztatott beállítások. Gondolom ő tudja, hogy mi az alapértelmezett érték, azaz mi lett megváltoztatva, így a lapon azonnal tudja azonosítani.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Kékes525 #5627 üzenetére
Szerintem is jó az áttekinthetőség,
A szín meg úgy néz ki, hogy mindegyik gyártónak megvan egy saját egysíkú színösszeállítása.
A színesebb talán tetszetősebb lenne (mintha az Avast olyan lenne).
Régebb óta használom én is, egetrengető bugjai nem szoktak lenni.
Viszont a mobilos verziót mintha hanyagolnák.
Androidon Chrome alatt már hosszabb ideje nem működik az adathalász szűrő.
A következő 3.5-ös verzióban javítják majd állítólag, de az ügyfélszolgálat sem tudta megmondani, hogy mikor jön.
Egyenlőre ezért sem raktam még fel a telefonomra, itt még a Kaspersky-val szemezgetek.
Nem tudtam eldönteni, hogy 2200 Ft-ot megér-e.
Asztali gépnél még a McAfee-t és a Kaspeerky-t nézegettem.
Viszont a McAfee talán gyengébb védelemben, a Kaspersky meg a fórumokat olvasva mintha bugosabb lenne. -
-
HiFiHobbi
tag
válasz
#20584850 #5560 üzenetére
Mivel még nem járt le a támogatása és letölthető az ESET oldalán igen. Egy nem ingyenes programról van szó így illik foglalkozni az ESET 7 hibáival is hisz még tart a licensz. Márpedig ameddig az él a hibákat is kéne javítani, mert nem 2 000 Ft-os programról van szó.
-
raskolnikoff
őstag
Kösz, szóval akkor a 10-es is jobb ebből a szempontból?
-
egopista
csendes tag
válasz
raskolnikoff #5621 üzenetére
8-asnál csak az utolsó pár napon figyelmeztet, szóval ajánlom. Ez az egyik apró idegesítő dolog, amiért nem hagytam fenn sem a 9-et, sem a 10-et. A másik, hogy az új felület számomra sokkal kevésbé átlátható.
-
törölt tag
válasz
raskolnikoff #5621 üzenetére
vagy akkor inkább a 10-est
-
törölt tag
válasz
raskolnikoff #5619 üzenetére
szerintem mindennél így van,de ha annyira zavar,akkor használj valami ingyenes alternatívát. jobb ötletem nincs,sajnos. Vagy vedd meg évekre,igaz, gondolom akkor is fog ugyanúgy a lejárta előtt szólni,hogy lefog járni a licenc, ugyhogy max akkor valami ingyeneset próbálj ki. pl. 360 total security, vagy ha jól emlékszem panda, azokat nemkell aktiválni,
-
törölt tag
válasz
raskolnikoff #5617 üzenetére
direkt így van.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #5544 üzenetére
Erre tud valaki valami megoldást? 13 nap de már nyomatja az értesítéseket...
-
-
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5611 üzenetére
Na megvan pontosan mit ír ki a buborék:
"Sikertelen az illesztőprogrammal való kommunikáció.
A behatolásmegelőző rendszer nem működik."azt viszont nem írja melyik illesztőprogrammal, és hogy miért akar most hirtelen kommunikálni valami illesztőprogrammal, amikor épp .txt-be írok szöveget, és semmit nem telepítek.
-
atee_13
őstag
Üdv!
A 30 napos ingyeneshez akarnék kódot kérni, de nem találom a lehetőséget ami eddig volt, hogy email megadásával küldik.
Változott valami vagy csak elbénázok valami?
-
törölt tag
válasz
jani-wan #5606 üzenetére
ha arra a buborékra gondolsz, ami jobb alul jön elő,akkor vidd rá az egeret,és ott marad,akkor eltudod végig olvasni, hogy mi a baja.én soha nemtettem tanuló módba, fölöslegesnek is tartom. neki éreznie kell,hogy mi rossz, mi kevésbé jó, és mi a jó. amúgy igen felteheted. és elvileg megőrzi a beállításokat. és az aktiváció is átmegy rá.
-
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5605 üzenetére
Én annyit tettem összesen hogy tanulómódban rákattintottam hogy engedélyezze és jegyezze meg, vagy ne engedélyezze, ha valami erőszakos és kéretlen jött.
És ha felteszem a 10-est, nem kell előtte teljesen törölni a 9-est?
És ha nem kell törölni, akkor nem úgy van hogy megőrzi a beállításokat? -
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5603 üzenetére
Illetve van még egy ablak, ahol az illesztőprogramok vannak.
És hozzá lehet adni kivételt.
Na ehhez végképp nem nyúlnék magamtól.
És a buborékban olyasmiről beszél, hogy nem sikerült valami az illesztőprogrammal, (túl gyorsan eltűnik hogy végigolvassam)
itt van ez az ablak
(kép) -
törölt tag
válasz
jani-wan #5604 üzenetére
én nemadtam hozzá szabályt se nem vettem el. amúgy felteheted manuálisan is, ha felment rá, ujraindulsz,és jónak kell legyen. innen töltheted ,de nézd meg hány bites a rendszered,és azt szedd le.
-
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5603 üzenetére
Ha arra a kapcsolóra kattintok, akkor ugrik fel a kép jobb oldalán lévő kezelő ablak. És azon ha rákattintok a Szerkesztésre akkor jön elő a bal alsó kezelő ablak ahol szabályokat lehet hozzáadni, engedélyezni, letiltani.
Gondolom nyilván itt kellene beállítani valamit, hogy a másik állásba kerüljön a kapcsoló.Nekem még nem ajánlotta fel a 10-est.
-
jani-wan
tag
válasz
#10234880 #5601 üzenetére
Újraindítottam. Már néhány hete ilyen, csak nem volt időm foglalkozni vele.
Nem tudom hogyan tudnék nagyobb képet csinálni Print screen-nel.
De ha nyomsz egy jobb klikket a képen és Kép megjelenítése, akkor behozza a képet az eredeti feltöltött helyén ahol nagyobb. És ott is ugyanígy jobb klikk ... és az úgy jól látható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest