- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Addig öltem a Sentineleket, míg mind az 5 csillag villogott a jobb felső sarokban. Valami elite-et küldött rám, és azt hittem beszarok, mikor hátrafordultam és ott volt ez. Egy lövés, és levette a pajzsom. Még szerencse, hogy ott volt mellettem a hajóm, így gyorsan beugrottam és elhúztam a csíkot.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Rison77
senior tag
Aki kíváncsi az atlas út végére mindenképpen tartsa meg az összes atlas stone-t amit kap, különben olyan koppanásban lesz része mint nekem
-
Omli85
őstag
Akit esetleg érdekel PC-n is natívban támogatja a PS4 kontrollert a játék minden ugyanúgy működik repkedni határozottan jobb mint egérrel .
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
edgR
őstag
válasz Brett001 #943 üzenetére
Nekem már a 2. bolygó felszínének felét víz borítja. Ezzel tehát nincs semmi gond, majd fogsz Te is találni.
Bár kimondott végeláthatatlan síksággal még én sem találkoztam, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is. Szerintem - ahogy írtad is, unalmasabban lennének, így - kisebb rátát adtak neki a generáláskor. Ugyanígy az egybefüggő vízfelületeknek is, gondolom meghatároztak egy kisebb %-ot, és azért találkozunk velük ritkábban. -
Ellia
addikt
válasz ForRedGlory #941 üzenetére
Hát ha valami igazán telitalálat a játékban az a soundtrack
-
Brett001
aktív tag
Én is bízok a modderekben és remélem Seanék is hallgatnak a rajongókra. Én is élvezem a játékot, de azért érzem folyamatosan, hogy ez így nem elég. Még néhány kisebb hangulati elem is sokat dob a komplett feelingen, amiknek a hiánya nem meghatározó, de mégis....pl. NPC-k. Az ok, hogy mondjuk egy obszervatóriumban csak egy ügyeletes ücsörög, de a trading postoknak semmi hangulata nincs. Jönnek mennek a hajók, de ez úgy volna igazi, ha pilóta kiszállna, járkálnának paltformon, a székeken üldögélne egy-két idegen, mások beszélgetnének, gesztikulálnának, tehát érezné az ember, hogy ez egy kereskedelmi központ.
A másik amit nagyon hiányolok, hogy nincsenek nagy síkságok, végeláthatatlan sztyeppék, nem igaz, hogy ilyet ne generálnának le. Lehet, hogy látványra unalmasabb, de az alföldek, nagy síkságok ugyanúgy hozzátartoznak egy bolygó képéhez, mint a hegyek. Nem találtam még nagy vízfelületeket sem.... szóval van javítanivaló...
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
ForRedGlory
félisten
-
Viper26
nagyúr
Atlas v1 pass-t hol tudom megtalálni.?
Addig az állomásra sem tudok bemenni.iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Mate
nagyúr
Jó ideje nem kötött le játék, de ez órákra le tud kötni
Elég jó bolygón kezdtem és a második is jó. Csordultig volt arannyal, alumíniummal és egyéb értékes dolgokkal. Eddig még szinte semmit nem csináltam. Csak farmoltam és gyűjtöttem a pénzt. Egyetlen amire költöttem az a ruha fejlesztések. Ruhánál már van 20 helyem, hajómon volt 14. Nézegettem a hajókat. Pénzem lett volna vásárolni, de nem találtam értelmeset. Aztán egyszer csak leszállt előttem egy baromi nagy hajó. Teljesen legatyásodtam, semmi cuccom nem maradt viszont van egy 31 hellyel rendelkező űrhajóm
Tetszik a játék, de tartalomért kiállt. Remélem érkeznek hozzá még dolgok illetve módok. Gyakorlatilag csináltak egy baromi nagy homokozót, amiben rengeteg potenciál van. Remélem ki lesz használva
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Rison77
senior tag
PC-hez megint jött egy 66 megás update, kíváncsi lennék mi van benne, ha a tegnapi hivatalos patch csak 20 MB volt, bár még ahhoz se kaptunk patch notes-ot
-
Mister_X
nagyúr
Én most fedeztem fel, hogy az extraként felszereléssel "korlátlan ideig" mászkálhatok a posztapokaliptikus paradicsomomban.
Egyébként a patch miatt eltűnt a rendszerben az összes jelölésem
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
warcat
veterán
Na rátaláltam az első vortex cube-os bolygómra, csak hevernek tucatjával őrizetlenül a barlangokban a földön
Viszont a scannert nem is jelezte,hogy vannak,csak véletlenül belebotlottam amikor szedtem egy kis extra plutoniumot,és most is csak néha jelez egy-egy darabot zöld felkiáltójellel.Érdekes hely amúgy nincs alapból hazard, de ha jön egy vihar,felszalad 22 fokról 120-ra a hőmérséklet
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
pomk
őstag
válasz Kicsimix #929 üzenetére
Úgy értem a megjelölést, hogy amikor ráviszed a kurzort, akkor az lesz a célod, ill. ha egy épület megjelölésre kerül a térképen és az ikonját látod az még akkor is ottmarad ha egy másik bolygóra repülök át. Számomra zavaró, hogy van 10 épület ikon a látómezőben és abból 8 egy teljesen másik bolygón van.
-
pomk
őstag
Tegnapi PS 1.03.-as patch után végre nem tűnnek el a megjelölt ojjektumok ikonjai a térképről...viszont most meg az zavaró, hogy ha átmegyek másik bolygóra, akkor még mindig mutatja az előző bolygón lévő helyeket...
-
addikt
Én tegnap nekiálltam a modokat felpakolni.
Leszedtem az effekteket a fenébe, be lett lőve a felbontás a ténylegesere, átírtam a fovot is 100-ról 140-re. Sokkal szebb így a játék. (Jobban is fut.)
Egyedül az űrhajóban nem jó így a FOV, annyira hátrakerülsz benne, hogy az üres fülke elfoglalja a fél képernyőt.. Nincs benne ülés.. De ezt szerencsére lehet külön állítani.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Omli85
őstag
válasz Sixkiller6 #924 üzenetére
A kezdetektől lehet steamen belül kezelni le is volt már párszor írva de tessék:
Steam könyvtáradban a játékon jobb klikk Tulajdonságok megkeresed a Béták fület.
A listából tudod kiválasztani melyiket szeretnéd letölteni.
A kód amivel aktiválni lehet a beta patch letöltéseket : 3xperimentalASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
nagyúr
válasz Sixkiller6 #924 üzenetére
Jobb klikk, Properties. Van egy Beta fül bár én sosem használtam még.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Sixkiller6
őstag
ezeket a peccseléseket nem lehet valahogyan steamből kezelni? illetve steames verziót is fel lehet peccselni külső bétákkal?
- no es importante -
-
Omli85
őstag
-
Vesa
veterán
A leírásban jelzi, hogy mire jó. Vannak kifejezetten kereskedelmi célokat szolgáló cuccok is, ezeket nem érdemes tárolni, maximum annyi ideig, amíg nem találod meg a legjobb áron átvevő helyet/alient (eladáskor a "galaktikus átlagárhoz" viszonyított lokális ajánlat mértékét is kiírja százalékban).
Nyersanyagokból azokat érdemes megtartani amikre folyamatosan szükség van (pl. Plutonium, Cink az újratöltésekhez), de ebből is csak annyit, amennyit az adott bolygó szükségessé tesz, mert ahol pl. szarásig vannak az említett anyagok, ott felesleges sok slotot foglalni velük. A többi nyersanyagot eleinte csak akkor érdemes gyűjteni,ha konkrétan kraftolni akarsz valamit, később, ha már sok slotos hajód/ruhád van, akkor már lehet 1-1 slotra betárazni, hogy ne kellejen mindig gyűjtögetni ha kell valami.
A technológiák pedig egyértelműek, ha kellenek installálod, ha nem akkor kuka...Térkép sajnos nincs, de a már felfedezett pontokat ikonokkal mutatja. Egy darabig...
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Mate
nagyúr
Időnként találok, kapok különlegesebb tárgyakat, anyagokat. Pl. a tárgyak közül mind eladható vagy érdemes megtartani őket, mert amúgy is fognak kelleni később? Vagy vannak tárgyak, amik direkt csak pénzt képviselnek és semmire se jók?
-
Omli85
őstag
Hmm törölve lett a kommentem csak mert megemlítettem benne hogy virágboltit teszteltem ?
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
SirRasor
addikt
Bocs, update időn kívül vagyok; nem spamjellegű
Szóval most mentem picit többet a patchhel és olyan szintugrás van, hogy nőtt az FPS, pedig 1280x720-ról feltettem 1600x900-ra, tehát tényleg odatették magukat a srácok.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Feltettem a 3.-as patchet és jobb lett tőle minden! (Lassú videókarim van)
Akit érdekel, itt van,Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Ezen besírtok
https://www.youtube.com/watch?v=3Mz5YPkThOUMake Love not war!
-
Kicsimix
őstag
Találtatok már Ship-re bármilyen scanner technológiát?
+
Mai állatkert [link] <-- lol[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Nagytoll
senior tag
Hát nemtom minek a hatására, de elvileg " magától" letörlődött az NMS az itthoni PS-ről, le kellett szedni újra, semmi változás nem lett felfedezve.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
"Improve stability + lots more " - twitt
Kb..
Rison77: Na igen, nem igazán értek a PS-hez, és az is érdekes hogy valakinél több mint 700 mega a patch, míg valahol kevesebb mint 600. Nem tudom, hogy ez normális-e..
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Retro pakk
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest