- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
válasz Uyuarasy #1014 üzenetére
Nekem eddig igen változatos bolygóim voltak...volt amin alig volt valami,d e most végre olyanon vagyok, ahol rogyásig van emeril, meg arany és végre bezsebelem mindet. Szerencsémre eddig nem volt ugyanolyan két bolygó...külön-külön tudtam bányászni különböző fontos anyagokat, szóval eddig így lucky a helyzetem...csak egy lezuhant hajót is találnék már...bár már lóvéból is tudtam cserélni egy nagyobbra, de asszem megpályázok egy 28-30-ast a sok cucc miatt...
-
zharkanyi
tag
válasz Uyuarasy #1010 üzenetére
Nagyon bolygófüggő.
Én pl. most olyan helyen vagyok, ahol sok a roncs, sok az exosuit upgrade lehetőség, viszont baromi nehéz pénzt csinálni. Nincs semmi, alig akad nyersanyag és nincs hol eladni a szajrét.Jól ki van ez találva, mert a ruhát nem tudom tovább fejleszteni a pénzhiány miatt, a hajót ha nagyobbra akarom cserélni, akkor meg nem lesz lassan elég nyersanyagok, hogy kipofozzam.
Valószínű ingáznom kell egy másik bolygóra, ha ki akarom használni az ebben rejlő lehetőségeket. -
Omli85
őstag
válasz Uyuarasy #832 üzenetére
Elvileg technikailag minden adott, nem lehet hogy nem vált át a dedikált vga-ra a game mikor elindul és ezért dobja el magát mert az integráltal akar indulni?
(#833) warcat: Az a multitool mi durva már . Hmm ez az upgrade pakolgatás sorrend se mindegy akkor fasza lehet itt legózni vele bakter .
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Omli85
őstag
válasz Uyuarasy #827 üzenetére
Szerintem működnie kellene
Amúgy itt igazából azok vannak szar és háborodnak fel jogosan akik refundoltak volna már az első óra játék után de nem tudtak mert teszem azt nem lehetett. Részükről teljesen érthető, hogy adott esetben ki vannak bukva pláne a 60 eurós árazás miatt.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Romvr
őstag
válasz Uyuarasy #478 üzenetére
Attól függ hova utaztál és milyen célból. Ha Hawaii-ra azért hogy félmeztelen fűszoknyás lányok kényeztessenek miközben behűtött korsóból szürcsölöd a hideg sört... akkor lehet te jártál jobban
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz Uyuarasy #329 üzenetére
Ó én meg Linage II -ben napokig farmoltam egy helyen hogy megszerezzek pár alapanyagot a jobban kinéző páncélhoz. Ilyen 0,0003% esélyes alapanyagról van szó. Lényegében 30-35 óráig mást se csináltam mint leöltem mindent, leültem egy helyen, megvártam míg újrateremnek és folytattam tovább. Ha valami olyat kaptam aminek volt értéke akkor be a városba, eladni/cserélni és vissza a terepre farmolni.
Itt sem tűnik "dögunalomnak" az alapanyagok gyűjtögetése, főleg ha rajtad vannak a sentinelek és figyelik mit csinálsz. Esetleg erősen veszélyes a környezet és mindig figyelned kell a ruhára meg a life support-ra.
A BUG-ra visszatérve pedig remélem a PC megjelenésig javítják. Tényleg szívás ha 5 órát eltöltesz a kezdőbolygón aztán kiderül, nem is lehet hiperhajtóműved egy bug miatt.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Retro pakk
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest