Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Piros napos rendszerben egy hold-al rendelkező bolygón találtam 1 -et én is. Gondolkoztam nem-e kéne minden monolithot aktíválni mondjuk vagy ilyesmi, de inkább nem szenvedtem vele
De mikor aktiválsz egyet és nem az amelyik 1 szót ad! Hanem ami fejlesztést, vagy ajándékot ad, akkor 1 fényes valamit lő ki az egekbe. nem-e az van hogy így kell szépen lassan aktiválni mindet? vagy az az csak hogy kaptunk attól vmit? Örök rejtély? Az a baj hogy ha így kellene akkor is túl bonyolult és időigényes.Amit észre vettem hogy mintha a piros napos rendszerbe vagy csak úgy általánosságban jobban kinéző monolithokkal találkoztam. Az egyiknek a tetején ugye azok a furcsa körök,forogtak, az nagyon jól nézett ki.
Megfordított a hegyén álló piramis, vagy gúla.De ha elhagyom a rendszer akkor vissza lehet találni? Egyszer próbáltam 10 perc keresés után meguntam!
-
Rison77
senior tag
Amúgy elnézve a trailerben bemutatottat alaposabban még csak nem is hasonlítanak, oké, hogy ott van az a nagy monstrum. A trailerben is látható, de annak semmi funkciója nincs, körülötte körbe vannak ilyen kis aktív portálok. Amikor átmegy, az meg szintén nem hasonlít az eddig látott monolitokra.
-
edgR
őstag
Portal #003
Ugyanazon a bolygón találtam két nappal később, mint az első kettőt. Ez a Portal #001 irányába néz.
Discovered on: 07/09/2016
SYSTEM
Region: Ezcateronaw Expanse
Name: edgR-system003-Teku (Tekumskyviniu)
Analysis: Atlas Interface // 3 planets
Distance to centre: 179410.4 Light-yearsPLANET
Name: edgR-planet0008-Emis (Emisentas Toon)
Weather: Firestorms
Sentinels: Limited
Flora: Absent
Fauna: Generous
Characteristics: Korvax presence. Rich in Emeril and Radnox. Other valuable element: Albumin Pearl. -
edgR
őstag
Portal #002
Ugyanazon a bolygón találtam, mint az elsőt. Mindkettő a Space Station és az Atlas Station irányába néz.
Discovered on: 05/09/2016
SYSTEM
Characteristics: Korvax presence. Rich in Emeril and Radnox. Other valuable element: Albumin Pearl. -
edgR
őstag
válasz
tesztuser #1389 üzenetére
Ha a bolygót meg akarod találni, kimész a csillagtérképre, nyomsz egy "x"-et, ami miatt elkezd villogni majd minden rendszernél egy X, amit más már felfedezett. Mivel minden lényeges infót leírtam, megkeresed a régiót (ezt át sem lehet nevezni), azon belül meg néhány próbálkozás után meglesz a rendszer. Megnézed, hogy melyik a legrövidebb út oda, és addig warpolgatsz, amíg oda nem érsz.
Nekem az lenne segítség, hogy egy bolygón mit keressek? Monolitot, adótornyot, obszervatóriumot vagy valami egyebet, ami egy portálhoz vezet? Vagy egy idegen lény mondja meg, hogy merre találom? Van a portálnak külön grafikai jelölése?
Nincs ilyen. Ha lenne, nem lenne ilyen nehéz megtalálni 1-1 darabot. Sok "elmélet" született, amiből mindre lehet ellenpéldát mondani, emiatt egyik sem állja meg a helyét. Leginkább éles szem kell hozzá, kva sok türelem, meg egy jó hajó (ami nem takar ki sokat a látótérből): fighter vagy explorer típusú.
-
SirRasor
addikt
Erről jut eszembe:
Nem lehet név alapján bolygót keresni? Vagy koordináták alapján? Vagy akárhogy? Mindjárt megnézem, de nem rémlik semmi ilyesmi lehetőség.Amúgy meg ha valaki elfelejtette volna:
https://www.youtube.com/watch?v=RRMHjaGJso4 -
tesztuser
kezdő
Ez alapján hogy találom meg?? Úgy látom, a bolygót átnevezted, de eleve nem multiban játszunk, tehát egyik játékos sem látja a többiek dolgait.
Nekem az lenne segítség, hogy egy bolygón mit keressek? Monolitot, adótornyot, obszervatóriumot vagy valami egyebet, ami egy portálhoz vezet? Vagy egy idegen lény mondja meg, hogy merre találom? Van a portálnak külön grafikai jelölése?
-
lafaty80
addikt
Jaajj.... Kijött a carbon mód
-
edgR
őstag
válasz
tesztuser #1382 üzenetére
Tessék, itt van egy. Ez az első Portal, amit találtam.
Ha van kedved Portalt nézegetni, az alábbi infók alapján egész könnyen meg fogod találni. "Ugorj át", megéri. Több is jön még!
Pár info (másolom angol nyelvű blogbejegyzésekből, nincs kedvem fordítgatni, bocs..):Discovered on: 05/09/2016
SYSTEM
Romvr
őstag
válasz
SirRasor #1384 üzenetére
Most már Deus Ex 2. végigjátszás és Witcher 3 GOTY... a Tomb Raider-t már végig vittem... kellemes csalódást okozott
Legutóbb a No Man's Sky-al múlt hét pénteken játszottam. Most kicsit parkolópályán van... gondolkozom hogy le is törlöm és majd visszatérek rá ha kapott egy 10-20 Gb-os Patch-t amiben javítják a 21:9-es torzulást és raknak bele bázis építést...stb.
-
tesztuser
kezdő
Egyes épületekben az egyik belső teremben szokott lenni egy naprendszer-szerűség. Ennek van valami szerepe? Vagy ez is félkész dolog lehet? Nem látok benne semmi interakcióra lehetőséget. Úgy emlékszem AtlasPass kell a belépéshez.
-
tesztuser
kezdő
Hol találok portált? Hogyan jelöli a szkenner? Már voltam vagy 10-15 bolygón, de egyiken sem láttam olyan építményt, mint ami a videókban van.
-
_drk
addikt
3rd level or above. Akkor egyből kell a 3. szint gondolom.
Amúgy pénz csinálásra: találtam egy kopár bolygót de tele van Vortex cube-al. De így egymás mellett 5-6. Gyorsan fel is vettem sokat majd szaladtam majd megint felvettem 1 kupacot. Kb 10 perc alatt lett vagy 700k +
Tényleg a kombót ismeritek? Szaladsz, ütés és gyorsan jetpack, kap egy jó nagy boostot. Így elég könnyen el lehet szaladni ha nagyon betámadnak.
-
-
_drk
addikt
Hogy lehet 3-as szintű védelmem? Azt kéri a Gek az anomaly-ában. Valamiből 3 fajta védelem kell? Mondjuk toxic?
-
Brett001
aktív tag
válasz
tesztuser #1377 üzenetére
Köszi, de annyira nem fontos.
Csak azt hittem van rá egyszerűbb, simább módszer. Sajna úgyse tudok programozni. Csak kiváncsi lettem volna néhány program sorra. Bár a Space Engine glsl fájlaiba (a domborzatért felelős programsorokba) itt-ott belenyúltam, az elég világos felépítésű, jól van kommentelve. Persze azért főleg "trial and error" módszerrel dolgoztam.
-
tesztuser
kezdő
válasz
Brett001 #1376 üzenetére
Bele tudok nézni az .MBIN fájlba, van hozzá egy programom, ami kicsomagolja, de maga a program az bizalmas. A magyar lokalizációt elkezdő csapattól kaptam meg, és nincs felhatalmazásom rá, hogy odaadjam másoknak. A fájlban nyilván még más is van a szövegen kívül, mert majdnem 10x akkora.
Ha valakit érdekel, el tudom küldeni a játékban meglévő angol szövegeket (később majd a magyart is, ha kész leszek vele és érdekel valakit). Nem tudom ez ezen a fórumon technikailag megoldható-e vagy külső szerver kell-e hozzá. Nagyjából 500 kB a TXT. A szövegek sorrendje alapján nem sok mindent lehet megtudni, de azt például csak tegnap vettem észre, hogy "The portal opens" és hasonló mondatok is vannak benne. Előtte meg olyanok, hogy "most a portál előtt állsz, amivel távoli világokba lehet eljutni". Tehát valami szerepük csak van / vagy lesz a portáloknak.
Az egyik romnál kipróbáltam "a zászlón való átnézés" módszert (ami elvileg rámutat egy portálra?), de nem volt ott semmi.
-
Brett001
aktív tag
Tényleg szép, pláne, ha az ember kiveszi moddal azt a hülye instagram effectet,
meg a kromatikus aberrációt. Illetve még érdemes feltenni a "Mountains" és a "HQ smoke, fog, cloud, rain" modot. Sokat dob a látványon és a moutains segít rajta, hogy ne csak ilyen néhány száz méteres hegyek legyenek.
Apropó: valaki próbált már belenézni a fájlokba? Mert ki tudom csomagolni a pak fileokat, de az mbin meg társait fogalmam sincs mivel lehetne megnézni. A Notepad++ csak hülye kriksz-krakszokat jelenít meg.
-
_drk
addikt
válasz
Brett001 #1374 üzenetére
Ezek a sima monolithok! Annyi hogy most csak 1 szöt adnak vagy vmi fejlesztést.
Engem most az idegesített fel hogy Iridiumot nem találok már 3 rendszer 8. bolygón
A kék Chrynosie-től nem is beszélve... Egy bolygón találtam eddig normális mennyiséget, az elég volt 2 multi tool fejlesztésére most már van egy 19 slotos esélytelen vagyok szerezni. Iridium az tuti lesz de ez...Amúgy meg bárki bármit mond szép ez a játék. 1-2 bolygó ahol van növényzet meg sok világító virág, főleg ha van mellette pár szikla ami vissza veri a fényét. a barlangok is jól néznek ki csak már nem merek lemenni mert nem egyszer eltévedtem a rendszerben
-
Brett001
aktív tag
Valószínű, hogy portálok egy frissités után szerephez jutnak. Csak inaktívak, egyébként teljesen kivették volna a játékból.
-
edgR
őstag
válasz
tesztuser #1372 üzenetére
Leginkább a portal trailerből. Valószínűleg inaktívak a játékban jelenleg.
-
tesztuser
kezdő
Ez a "portál" dolog nekem gyanús. Egyik videón sem láttam, hogy történt volna valami ezeknél a monolitoknál. Nem is írta ki, hogy "portal"-hoz érkeztél, akkor honnan lehet tudni, hogy ez az?
Kipróbálom ezt a "zászlón való átnézés"-módszert az egyik romnál.
-
edgR
őstag
Ha szeretitek a játék kicsit nyugisabb részét is, amikor csak körbenéztek és csak a látványra, a hangokra koncentráltok, akkor csináltam egy ilyen jellegű videót az első rendszeremről.
-
edgR
őstag
De jó is lenne találni egyet ingyen, majd 100M+ unitért megválni tőle..
Aláírom. De sok értelme nem lenne, mert pont az egyik legdrágább dolog a játékban a maxos saját kinézetű hajó, amit legkönnyebben jelenleg úgy tudsz megszerezni, hogy találsz jobbat egészen 48 slotosig, aztán kinézel magadnak egy baba ladikot, és azt megveszed KP-re. Addig meg nyilván farmolni kell, sokat, hogy meglegyen a 100M+ egység.
A tapasztalataim azt mutatják, hogy bár akármilyen hajót találhatsz roncsként, ami a space stationön megfordul, de általában csak 1-2 típust dob, és nem a legszebbeket. -
lafaty80
addikt
válasz
Brett001 #1360 üzenetére
Ne is mond, a legnagyobb hülyeségének tartom a játéknak, hogy a saját hajómat nem tudom eladni
+ ha bolygón lévő roncsra cseréled le, akkor ha jól emlékszem nem ajánlotta fel a transzfert a két hajó között, én meg rányomtam hogy kell a +1 slot-osMost 2 nap után tudtam visszahozni az előző szintre a cuccot. és persze pont a "csere" előtt pakoltam pár dolgot a hajóba: powercell
-
Brett001
aktív tag
Én is játszok, már 46 slotos hajóm. Ugyanis én nem vettem (mondjuk ökör árak vannak már 40 slot felett, de az is igaz, hogy pl. ha valami fennsikon kereskedő terminálos építmény körül van gravitino ball, vagy sac venom, időnként beszaladva eladom az összeszedett cuccot pár millát gyorsan össze lehet hozni) hanem a keresek lezuhant hajókat módszert nyomom, legalább tovább tart így a játék.
Ja meg a v3 kártya sincs meg. Mindig ránézek a modokra kipróbálok egyet, kettőt azzal is el lehet lenni.
-
lafaty80
addikt
Na most vagy mindenki játszik teljes megelégedettségben vagy már senki vagy kezd kihalni a topik
-
_drk
addikt
válasz
lafaty80 #1346 üzenetére
Volt ilyen sejtésem! Én is csak elég sok játék idő és elért dolog után kaptam meg a v1-et.
Most még azt nem tom hogy csak akkor látok majd nagyobb slotos multitool-t ha lecserélem a 15-öst 17-esre és akkor lesz mondjuk 19-es amire lecserélhetem?
Az amúgy nem lehet hogy Ez még csak 1 kiadott BÉTA, majd benne lesz minden idővel?
-
danih
veterán
Szoktatok a topikban screeneket megosztani?
-
Vesa
veterán
Sztem kifejezetten jó az ilyesfajta optimizmus, de tartok tőle, hogy a játék egyszerűen nincsen készen a portálok pedig nem működnek. Ezt a feltevésemet számos olyan, korábbi trailerekben látható feature hiánya támasztja alá, mleyeket láthattunk SM demózásában, mégsem látjuk a játékban, mely arra utal, hogy bizonyos tartalmi elemek, funkciók, a sürgető határidő miatt egyszerűen kimaradtak a megjelent játékból.
-
lafaty80
addikt
Atlas pass-szokkal kapcsolatban, annyira nem random szerintem. Sokat játszottam mire megkaptam az 1-et, pedig szerintem vagy 10 korvax bolygót végig néztem és csináltam, de semmi. Majd jött nálam jelzett 8. warp utazás és az első korvax operation centre-ben meg is kaptam elsőre a pass 1-et.
A 2 és 3 is valami ilyen dologhoz volt köthető, tehát előtte kaptam valami elért dologért jelzést, majd mindegyik szépen meglett.( bakker persze nem figyeltem, így nem tudom megmondani hogy pontosan milyen jelzés után lett meg)
-
edgR
őstag
Igen, és történetesen az általam #1333. hsz-ben linkelt videóban is pont ilyen színű bolygók szerepelnek abban a szobában. Az új elmélet szerint tehát egy vörös (3 bolygót + 3 holdat) tartalmazó naprendszerben lesz valami, amit még szintén senki nem tud / talált meg.. .
-
danih
veterán
-
edgR
őstag
válasz
Hunbeast87 #1335 üzenetére
Nem rontott el semmit az sem, aki a 20. galaxisban jár már, csak éppen (a jelek szerint) nem találta meg azt, amiről a játék valójában szól.
-
danih
veterán
Jut eszembe ugye vágjátok hogy az különböző path-ek csak sárga csillagú rendszereken visz át? Vannak zöld, piros és kék csillagú rendszerek is amik sokkal érdekesebbek. Meglepődtem amikor redditen azt láttam mennyien nem is voltak még ilyen rendszerekben.
-
Rison77
senior tag
60 óra után nálam most kicsit szünetel a játék időhiány miatt. Ebből az elsődleges célom volt, hogy meglegyen a maxos hajó, upgrade-ek, stb. Ezalatt megcsináltam az atlas küldetést is. Utána úgy 20 órát csak felfedeztem, járkáltam az arra érdemesnek talált bolygókat. tanultam a szavakat. Azután az utolsó 10 óra pedig már csak avval ment el, hogy fekete lyuk, új rendszer 1-2 bolygó megnézése alapanyagért, ha olyan modul hibásodott meg, utána ismét utazás megint 1-2 bolygó átfutás. Egy idő után meg már csak fekete lyuk-fekete lyuk volt, és innen elég monoton lett, ezután elspoilereztem a végét is, hála annak hogy a ph-n nincs spoiler
Innentől már nem voltam olyan lelkes, persze nem azt jelenti, hogy nem fogok majd 1-1 esős hétvégén belépni felfedezni 1-1 új bolygót.
-
_drk
addikt
Multi-tool hány slotos lehet? Most nekem 15-os van nagyon jó fejlesztésekkel de Max csak 17es ad de inkább 14-15os amikre cserélni lehet. De mire arra is kifejlesztek mindent.
Amúgy én beleoltem már vagy 40 órát biztos. Most van hogy kezdem unni mert új fejlesztéseket nem szerzek, ha igen olyan kell hozza
ami ritka vagy még nem is találkoztam vele.
22 slotos a hajóm na innen ugrás szerűen megnőttek az árak. Ami kicsit logikus mert csak többet tudok elhozni.
Ami idegesít az exosuit fejlesztések
Van 1-2 alap! De ami igazán jó lenne bizonyos szituációkban nehéz kifejleszteni pl gravity ball ami ha nincs a bolygón nem fejleszted ki!Akarok még egy upgrade-et mindenből aztán csak felfedezni! De sztem el se jutok odáig.
-
Hunbeast87
senior tag
oké Pistike, nem ez volt a lényeg, kezdjed csak elölről---> akkor az a játékos is elrontott valamit, aki már a 20. alkalommal ment egy új galaxisba és ugyanezt kapta?
Nem kell mindent belebeszélni a játékba, az egy zs kategóriás new game plus.
Mint ahogy 60 euróért annyit kapsz amennyit. Pár hónap vagy év és máris megérte a játék az árát, mikor megvetted hozzá az összes fizetős DLC-t.
Bocsi, a részemről ez vélemény a játékról, nem sírás: előbb a játékot kellene megtölteni tényleges tartalommal, hogy tudjun miről egymással kommunikálni. Sajnos kb. a játék egészét kibeszéltük már a fórumban. -
edgR
őstag
-
Rison77
senior tag
Egy párhoz nekem is volt már szerencsém, de miután végignéztem egy 2 órás twitch live streamet, arról ahogy próbál valahogy rájönni "valamire" ami nem is létezik, nem is nagyon időztem túl sokat náluk. Tele volt táskája mindenféle reliccel, atlas stone 4db, odament nem történt semmi. Próbálgatta leolvasni a jeleket mit mutatnak, ami szerintem teljesen felesleges egy random generált létesítményen. Napokat időzött a bolygón, hogy netalán az árnyék ami megnyitja ha 1 vonalba lesz a középen kettészelt lyukon. Utána kitalálta, hogy talán 5 db atlas stone kell hozzá, elment szerezni még, persze ezután az is nehezére esett, hogy visszataláljon a portálhoz.A környéken felfedezte az összes ruin-t, hátha azok aktiválják stb. Semmi nem történt bármit is próbált. Azért az ilyen egyszerű feladványok után amikor jobbra-balra tologatod a számokat, nem hiszem, hogy e mögött valami hatalmas nagy misztikum lenne. Szerintem csak szimplán félkész feature volt, ami még messzemenően nem működött stabilan, ezért kivették a többivel együtt.
-
Brett001
aktív tag
Hát lehet, hogy sok a sírás, de én pl. a sírás ellenére már közel 100 óránál járok.
Mondjuk én elég sok időt el tudok tölteni bámészkodással is, amióta feltettem a Mountains meg Big Thing modokat nagyot dobtak a változatosságon (szerencsére az utóbbi esetében a modder hallgatott a kritikákra és kisebb változatban is megcsinálta), de még is teli vagyok hiányérzettel. Ott van pl. a atlas v2 kártya. Mivel elég sokára kaptam meg mondom vajh milyen titkok vannak a szigorúbban őrzött ajtók mögött. Hát semmi különösebb. Én simán el tudtam volna képzelni, hogy ilyen ajtók mögött pl. térképdarabok melyeket össze kell gyűjteni, majd összeillesztve elmenni a megadott helyre valami cool cuccért. Vagy ha már csak ennél a játékmenetnél maradunk, akkor lenne Omegon, Lemmium meg ilyen ritka cuccok mögötte.
-
danih
veterán
Egyetértek veled. Bármennyire is elvagyok vele, objektíven nem ér ennyit és ez az egy misztikum sem akkora durranás. Mindazok után ami történt a tippem az hogy bár az assetek megvannak a működő portalhoz, egyszerűen kivették.
Az egésszel kapcsolatban olyan érzésem van hogy az egész egy hobbiprojekt ami kicsit túlnőtte magát és aztán nem tudták mit kezdjenek vele. Sean Murray megcsinálta az engine-t, de amikor el kellett (volna) kezdeni tartalmat is belehelyezni megállt a tudomány. Vakargatták fejeiket míg valakinek eszébe jutott az Out There - és ennyiben is maradtak.
-
Madwe
nagyúr
Attól még h a múltban voltak élőlények, miért hallanánk a hangjukat? Szerintem csak programozási baki
Mellesleg ha a portál közepére állsz, ott semmijen hangot nem hallasz. Szerintem programozási baki ez is
Nomeg szerintem a portálok nincsenek kész, gyenge hoax.
Szóval elnézést a negatív tartalomért, de én tényleg így látom. Mellesleg az ilyen easter egg szerű rejtvények megtalálására ált. 1-2 hetet kell mindig max várni.
-
edgR
őstag
Ne zavarjon; mert szerintem közel sem tudunk annyit a játékról, mint kéne. Az egész egy rohadt nagy rejtély és rejtvény. Persze lehet, hogy csak összeesküvés-elmélet, de gondoljatok csak bele:
- 60 EUR egy játékért, ami szinte tök üres játékmenet szempontjából, viszont vannak portalok amik "véletlenül" nem működnek?
- Majd amikor eléred a "játék célját", akkor SPOILERnyit egy új galaxist, és kezdheted elölről?Mintha a játék maga is azt sugallná, hogy: "oké Pistike, nem ez volt a lényeg, kezdjed csak elölről"!
- Vagy ott vannak ezek az iszonyatosan könnyű, már-már gagyi feladványok; kontrasztban a nem működő portalokkal (amiknek már a monumentalitásuk is hihetetlen, amikor először megpillantasz egyet) a másik oldalon.
- Sean Murray meg sem szólal, azok után, hogy előtte mindennap postolt valamit; most pedig totál csönd és "hírzár" van?Az egésznek semmi értelme.
Én tegnap 2 portalt is találtam, ugyanazon a tűzviharokkal tarkított bolygón, egymástól nagyon kis távolságra. Ugyanabba az irányba mutatnak, egyenesen az űrben lévő Atlas Stationre.
Elhatároztam, hogy elkezdek egy kicsit nyomozni, szép lassan csordogálnak az információk, fórumokról, videókból és saját felfedezések által. A videókban majd részletezem...Ha nincs értelme a portaloknak (mert pl. jelenleg nem működő elemei a játéknak), akkor zseniális marketingfogás, mert fenntartja az érdeklődést. Ha viszont van, és nyithatók már most, akkor a játékipar valaha volt legzseniálisabb rejtvénye. Mindkét esetben (na jó, az elsőben talán nem..
) dicséretet érdemel a HG, nem nyafogást.
Szóval visszatérve a felvetésedre: valaki szerint a portalok csak "időkapuk", amit pl. az is alátámaszt, hogy a Portal Trailerben is, amikor bement, akkor a másik oldalon is ugyanazon a bolygón találta magát (a repülő lény a levegőben, ugyanolyan növényvilág, stb.). Ha ez így van, akkor ez pl. alátámasztaná a messziről jövő állathangokat olyan bolygókon, ahol jelenleg nincs élet (1: korábban talán volt, csak kihalt; 2: később alakult ki).
Nektek mi a véleményetek a portalokról? Talált már valaki közületek? Hol, milyen jellegű bolygón? Volt valamilyen kézzel fogható kiindulópont a megtalálásukra, vagy a kinyitásukra vonatkozóan?
Kezdjük el megtölteni a topicot valódi tartalommal, mert sok a sírás...és még több a kérdőjel.
-
Brett001
aktív tag
Megfogadtam, hogy nem bosszankodok a játék hülyeségein, igen tudjuk, hogy végül is nem űrszimulátor, hanem arcade játék lett. De tegnap leszállok egy bolygón, FAUNA: Átlagos. FLORA: Nincs jelen. És tényleg tök kopár az egész, sehol egy fűszál, csak a szokásos gombák meg legyező alakú valamik (ezek ugye nem a flóra részei, azé' vannak, hogy a paraszt ha megszorul szénből olyan bolygón is hozzájusson, ahol nincs növényzet
mellesleg én nem tettem volna bele a játékba ilyet...ha kopár, akkor kopár, tankolj fel jól mindig szénből. )
Szóval növényzet nyista, leszkennelem az első bóklászó állatot, táplálkozás: növényevő.
Könyörgöm, ilyenre azért miért nem lehet figyelni. Nem dől össze a világ, de odacsap a hangulatnak. Ez csak egy rohadt IF THEN kapcsolat. Szal ha leprogramozom, akkor IF egy bolygón nincs növényzet THEN nem generálok le oda növényevő jószágokat.(Akkor a trópusinak titulált -7 C fokos átlaghőmérsékletű, vihar idején -26 fokos dolgokról már ne is beszéljünk.)
-
edgR
őstag
Nem. Az első csillagrendszerben is meg tudod szerezni akár az összes tervrajzot is, tapasztalatból tudom...
Így azt is, ami az antianyaghoz kell. Nem kell előről kezdened, viszont valószínűleg el fog tartani egy darabig, mire bedobja. Az ilyen jobb blueprinteket lezuhant gépeknél kapod általában, így keresd a Transmission Towereket!
-
Hopsz
tag
Helló,
Nagy okosan lecseréltem a hajómat amiben felhasználtam az első ajándék antimattert az első naprendszeremben, azóta már elhagynám, de sehogy se találok még antimattert a hyperdriveba.
Ez így akkor buko, mert a blueprint hozzá, elv csak a kövi naprendszerben elérhető.
Lehet az antit venni is, vagy adhatnak még nekem? Nem szívesen kezdeném előről. -
flanki
aktív tag
Srácok esélytelen hogy elindítsam egy R7 250X-el 1GB VRAM-mal low-on?
Mert a No Man's Sky felirat után mindig kilép. -
baphomet
senior tag
Sőt, az is számít, hogy hány azonos típusú szomszédja van. A level3-4-eseket kell szépen körbepakolni a kisebbekkel.
Itt egy leírás, a bónuszmaximalizáláshoz ajánlott elrendezésekről.
-
lafaty80
addikt
Alakul valami... talán
-
tesztuser
kezdő
Kiírja a játék valahol a verziószámát?
-
edgR
őstag
Észleltetek bármilyen különbséget a patch óta (azon kívül, hogy kilépéskor jelzi az utolsó mentés óta eltelt időt - fantasztikus...
) ?
-
lafaty80
addikt
válasz
scyllafren #1308 üzenetére
Na majd este kipróbálom.
Amúgy hogy magához a játékot említsem nekem nincs talán ilyen beidegződésem hogy 'bejövős' egy játék vagy nem. Ha le tud valamiért kötni legalább 30 percre, akkor nálam már jó
Namármost ez le tud foglalni, pozitív és negatív értelemben is, ezért játszok is vele -
Sixkiller6
őstag
ezt elismerem, nyilván más 2 órán belül visszakérni, mint 50 órával; és azért vhol 10-12 óra körül + olvasva a beszámolókat lehetett érezni, hogy mi lesz ebből. kicsit ilyen protest-jelleggel erőltetem ezt, mert ez így nagyon átvágás szagú (vagy szarka és az ő farka esete)
még megpróbálom steam pénzre visszakérni, és akkor nyilván azt majd el is költöm náluk; ha az sem, akkor majd előveszem 1 év múlva, hátha lesz benne tartalom -
lafaty80
addikt
válasz
scyllafren #1305 üzenetére
A progrm indító script-em így néz ki most
- összes shaderache file törlése
- mods mappám tartalamát átmásolni a pcbanks mappába (sokszor 0byte-osak lesznek mod file-ok)
- nms.exe indítása "high" prirítássalPróbáltam már mindent szerintem, és nem értem miért csinálja...
-
lafaty80
addikt
Én gravi gömböket szedtem úgy, hogy az elsőnél jöttek a sentinelek + robikutya, aztán 20db-ig csak loholtak utánam
Más, próbáltam már vagy ezer beállítással is, de kb 30-45perc után belassul a játék, fps esés. A neten található minden módszert kipróbáltam, de nem értem miért csinálja. Ilyenkor ugyebár save-exit-start szentháromság megoldja a következőig... tudja valaki, hogy ennyi "patch" és netes trükk után miért?
(i7, 16gb ram, gtx 980, 1920x1080)
-
Omli85
őstag
válasz
Sixkiller6 #1291 üzenetére
Azért 50+ óra után visszakérni az árát hát nem tudom menyire korrekt még ha azon állításod jogos is, hogy nem igazán azt hozták amit ígértek. Igazából pont ez az ami kicsit érdekes ebben a játékban, hogy sok esetben az ember beletol 50-60 órát mire igazán zavarják a hiányosságok viszont ennyi idő után meg annyira azért nem korrekt visszakérni a játék árát mert valljuk be nem sok hasonló árazású játék van amibe szintén ugyanennyi játékidőt belepörget az ember és mégsem rohan a supporthoz hogy csak 8-10 óra volt a játékidő...
-
Enton
addikt
válasz
Brett001 #1300 üzenetére
Arra majd készülj, hogy a bolygó elhagása után rögtön jönnek rád a sentinelhajók, hogy mit bányászkodtál te ott lent.
Bár mondjuk nálam ez úgy volt hogy én "leszaladtam" őket, aztán pár szigettel arréb újra gyors gyüjtögetés, majd megint iszkolás. Direkt nem akartam bántani őket avagy nagyobb körözötséget sem akartam.
De egy full rakomány(48hátizsák/20hajó) után fent rögtön jöttek rám a sentinel hajók, először 2db aztán 3db.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- E-roller topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!