- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz Cathfaern #1253 üzenetére
"Nem, itt a professzionális megoldás, hogy csendben dolgoznak, és ha van kézzelfogható eredmény akkor előjönnek vele. Addig meg síri csend, mert "bármit mondanak az felhasználható ellenük".
WTF? Te melyik bogyón élsz? Hallottál már marketingről? Nyilván az a jó álláspont, ha kussoljanak és még jobban leszarják azokat, akik adtak 60 dollárt ezért a szarért. Vért izzadva kellene kapálózniuk és beszélni a jövőbeli terveikről, amivel csökkenthetik a "kárt". .
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Big things MOD... Hat ez szupercool
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Kerdezek egy hulyeseget. Megvan nekem is (vegre).
Mondjuk en patch nelkul nem probaltam, de eleg szepen fut mar 1440p ultran par szepito es FOV mod utan.
Hogy kell ezzel jatszani? Meg elegge el vagyok veszve. Az megvan, hogy gyujtogetni kell. Megjavitottam a repulot, mar megy a repules is (), de itt olvasgatom hogy mindenki vasarolgat maganak jobb repulot, fejleszti a slotokat, hogy tobb legyen, uzletel, stb.
Hogy a banatba kell fejleszteni ugy a gepet/omni toolt, hogy tobb slot legyen benne? Hol kell eladni, vasarolni? Mar voltam egy urbazison de ott senki nem volt, akivel beszelni lehetett volna. Biztos en vagyok amugy az ertetlen. Ilyen tipusu jatekkal sosem jatszottam meg.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Hat, nekem boven eleg, ha azt irjak, hogy nem megy.
Van olyan is, aki csal azert inditotta ujra a jatekot kismillioszor, hogy tudjon reviewt irni. En meg sosem irtam reviewt, de gondolom 0 jatekkal nem is enged.
Szoval, ha mar azert vallalja onmaga szopatasat, hogy leirhassa a velemenyet az ver ciki a jatekra nezve.
Lehet felolem jo jatek, ha szarul fut. Marpedig jelenleg eleg rossz a helyzet.
En alapbol kifejezetten erzekeny vagyok, ha nem megy maxon minimum 60 fps-el.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
LOL... Meg jo, hogy eppen nyaralok (es a tapom is gariban van), igy nem vettem meg elore.
Elnezve ezeket a steam ertekeleseket... hat akkor ebbol eloszor warez lesz. Ez van. (Esetleg PS4-re megveszem)
Azt gondoltam (sztem joggal), hogy ez a Super Mario grafika 1440p-ben az adatlapomon levo gepen rohogve 60-100 fps lesz. Steamen meg 980TI SLI mellett nincs stabil 60 fps.
Ez a review a legjobb
"The refund button works well."
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ez egy elmeny beszamolo olyan embertol, aki nem ismeri a jatekot. Annak meg tokeletes...
Nem szeretem az indexet a stilusa miatt, de ez rendben van. Atjon, hogy mennyire elveszik benne az ember. Pont ugy, mint az univerzumban, ha hirtelen egyedul marad. Ez nem teszt volt, hanem maganvelemeny, abbol is a jobbik fajta.
Nem ertem az embereket. Az megis miert baj, hogy casual es semmit nem tud rola, de esetleg felult a hype vonatra, mint sok-sokezer ember? Mindenki az o helyeben pont ezekre fog gondolni...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Batch programozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Revolut
- VoIP telefonálás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gran Turismo
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet