- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #448 üzenetére
Semmi gond oda is szoktam írni , az zavart meg!
Mindenesetre örülnék, ha tudnék olyan tudatosan vásárolni, mint ahogyan Te teszed!
Én felpörgök aztán bepattintom a játékokat pikk pakk , aztán egy csomó rajtam marad, de mindegy legalább tudok tapasztalatokat írniEgyébként meglátom mennyire jön be a monster hunter, de ha tényleg olyan tartalmas mint , ahogy írják akkor 3ds re is megnézem, mondjuk ahhoz kelleni fog a circle pad pro is, ami azért valljuk be költséges, ha úgy nézzük kétszer veszed meg a játékot, 3ds-re wii u - ra aztán még egy kigeészítő is kell hozzá....
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest