Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #197 üzenetére
Ott a pont. Szerinted új box/psnél milyen játékkínálat lesz első hónapokban? Elmondom, hogy még ilyen se. Minden generációváltásnál ez van. Wii U rengeteg játékkal indult. A másik meg, hogy olyan multiplatformok nem futnak olyan jól/nem néznek ki ugyanúgy, mint azokon a gépeken, amire 6 éve programoznak. Meglepő? Nem. Majd ha nem 2 hónap alatt dobnak össze egy fosportot a WiiUra és jönnek az elejétől rá készített címek nextgenbe és nem mostani portokat kapjuk, akkor meg lehet nézni, hogy mit tud a gép. A másik meg, hogy a CPU órajele szintén becsapós, mivel ezeknél a GPGPU-knál máshogy van ez a dolog már, sokkal újabb tech, mint a régi konzolokba.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #197 üzenetére
Jaja, a ZombiU jó pálda erre, az ugye exkluzív nyitócím és sokkal jobban is fest és fut, mint a ME3/Batman AC és társai portok (legalábbis azok alapján amit olvastam és a videók, amiket láttam).
(#198) g@bo
Nehéz kérdés. Én szerintem most inkább PS3-at vagy X360-at vennék, de csak a nagyobb elérhető játékkínálat miatt, ráadásul ott a pár éves klasszikusok egész olcsón beszerezhetőek. Mindkét gép kiforrott a maga módján, sokat nem kockáztat vele az ember.De persze nem akarlak lebeszélni, hisz minden nálunk eladott Wii U csak javítja kicsiny országunk "Nintendo megítélését"
-
g@bo
nagyúr
•Based on Radeon HD 5000 “Evergreen” series
•Built on 40nm manufacturing technology
•Unified shader architecture
•GDDR5 memory support (memory is likely to be shared with CPU and system)
•Shader count: 400 unified shaders (rumored)
•75 GB/S bandwidth
•Low power design, 50W TDP
•Full 1080p, 60 frames per second supportma elkéne hozni a feketét, de nekiáltam totolyázni, mert a kezdőcimeknél lehúzták a gépet, és a kolega is ps3 at vett...
most dilemma. bár nekem a nintendo cuccai jönnek be, másra ott a pc.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A Wii U gpu-ja kifejezetten jó teljesítményű, ezért tehették meg, hogy egy relatíve egyszerűbb, alacsony fogyasztású cpu-t raktak alá. A kezdő kínálatban - nem meglepő módon - elég sok a multiplatform-cím, úgyhogy ebből még messzemenő következtetést kár levonni a teljesítményt illetően. Majd az exkluzív (főleg N exkluzív) játékok lesznek az igazi vízválasztók.
-
ldave
félisten
Wii U CPU-ról azt lehet tudni, hogy bár MHz-ek számában lassabb, mint az X360 CPU-ja, azért annál modernebb architektúra és ezáltal behozza ezt az elmaradást. Erről itt írtam egy kicsit.
A GPU pedig sokkal modernebb, mint ami a PS3/X360 párosban van, de persze idő kell mire a játékfejlesztők egy megfelelően ki tudják használni. Érdemes megnézni egy PS3 nyitócímet és összevetni mondjuk a készülő Last of Us-al. Nem kell aggódni.
-
Zigur
senior tag
Én játékokért veszek konzolt, nem a hardverért, és szerencsére az emberek többsége így gondolkodik. A WIi U-ra reményeim szerint lesz új Metroid meg Zelda, lesz rá Bayonetta 2, a másik konzolok lehetnek 10GHz-esek is, nem lesznek rá ezek.
Egyenlőre kicsi a játékkínálat Wii U-ra (mondjuk a Ninja Gaiden 3 ami jön januárban érdekel majd), meglátjuk hogy alakul.Amúgy ezen gondolkodás mentén eddig soha semmilyen játék nem volt jó még, hiszen az első konzolok 1MHz körül voltak, ezek szerint azokon csak szar játék lehetett, a PS2 is szar volt mer csak 300MHz-es... heh.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #184 üzenetére
hja, én is csodálkoztam, de nyitva vannak.
ok.
fóliát a kijelzőre honnan?
-
g@bo
nagyúr
nos hivtak, holnap jön a cucc...
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #181 üzenetére
sajna nem
■Wii Sensor bar (no sensor in EU)
az eu ban luxus. az xl és a töltő esete tényleg szemetszúró. de ehhez a géphez, ha első, baromira illene egy sensor bar, annyira nem olcsó cucc, hogy minden kispóroljanak belőle, főleg, ha az alapfunkciójukhoz kellene.
bár, nincs sensor bar és kontroller se. logikus, vedd meg. a kijelzős szmütyügével, meg nehéz teniszezni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem lopja ki senki, hanem az a kicsavarodott 'logika' áll mögötte, hogy aki Wii U-t vesz, annak bizonyára van sima Wii-je is otthon - ergo nem kell új sensor bar neki a régi mellé. Ez némely esetben be is válhat, de Nintendoék valamiért nem godoltak az életszerű helyzetekre is, miszerint ha valaki vesz egy visszafelé kompatibilis új konzolt, az biza nem fogja a régit is őrizgetni mellette, hanem eladja - igen, a sensor barral együtt, hogy használható maradjon. Vagy meghagyja ugyan a Wii-t, de átviszi mondjuk a hálószobába/gyerekszobába (igen, a sensor barral együtt), míg a vadiúj Wii U a réginek a helyére, a nappaliba kerül. Ezt nem csak itt Európában, hanem odahaza is eljátszották, a japán alapgépekhez sem mellékelték a cuccot.
Ugyanezt a f@szságot játszották most el a 3DS XL esetében, ami mellé nem csomagoltak töltőt, mivel minden bizonnyal aki ilyet vesz, annak van már 3DS, vagy DSi gépe korábbról, annak a töltője pedig jó hozzá. Vannak ilyen tulajok is, de jómagam kénytelen voltam venni jó pénzért egy eredeti töltőt mellé, mert én a 'ritka kivétel' voltam ez alól.
-
g@bo
nagyúr
ebben a basic settben miért van sensor bar? [link]
és ebben is [link]
83 ért simán jó lenne nekem igy, de ami itthon van, abban nincs, az meg külön 4k, és akkor már inkább premium pakk.ki a sumák? nintendo mást csomagol ide? ki lopja ki, vagy a legcsövesebb basic jut ide?
■Wii U console
■One GamePad controller
■8GB memory
■6.5' HDMI cable
■Wii Sensor bar (no sensor in EU) loll..
■A/C adapter for Game Pad and Console
■$299.99 [1] -
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #172 üzenetére
hja, de most is alig viszik el a wii-t ( 20k adtam el ) aztán ha a u ára esik, jönnek a jó cimek, eladhatatlan lesz.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #169 üzenetére
Nem egymás mellett gondoltam volna én sem a két konzolt, hanem várni a vétellel, amíg a Wii U is megkapja a franchise-ok legújabb darabjait - addig pedig megtartani a Wii-t. (Ami viszont így utólag a vétel mellett szólhat, hogy egész jól felfejlesztették az online tartalmaikat, így a régi konzolos játékokkal is remekül el lehet nosztalgiázni - talán majd a GC címek is jönnek idővel)
-
g@bo
nagyúr
ez mennyire jó? [link]
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #168 üzenetére
A Wii U 100%-ig kompatibilis visszafele (egy generációig), tehát egy sima Wii csak a port fogná - én is eladtam volna.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ha Zeldára és Mariora vágysz, akkor a helyedben pont nem adtam volna el a wii-t, mert arra legalább megcsinálták őket tisztességesen. Wii U-ra egyhamar nem várható egyik sem, Zeldáról rebesgetik a 2014-es dátumot, 3D-s Marioról meg semmit sem tudni eddig. Hacsak nincsenek már most olyan játékok, amikért odavagy, talán várhattál volna a dologgal még egy kicsit.
-
g@bo
nagyúr
eladtam a fél házat.... ( 3ds wii ds játékok ) összejött a lé a fekete wii u ra, meg is rendeltem a kinzolvilágnál.
remélem lesz belőle valami, mielőtt az euró 320 lenne.amúgy, akinek van, tolja a cuccot, nem bánta meg?
(nem olcsó holmi) majd 2 db ps3 ára, de nekem zelda és mario kell.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #162 üzenetére
Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy USA-ban mindig netto árak vannak kiírva, erre biza rájön az áfa ott is, akkor meg már majdnem annyi, mint az eurós ár.
-
g@bo
nagyúr
van sensor bar és hdmi kábel a basic pakkba ??? [link]
akkor csak""" a tartók és a nintendo land a plussz.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #159 üzenetére
jövöre?
én sasoslom a basic pakkot 83 ropiért. ha igy halad az euró felfele, akkor még távolabb lesz a vásárlás...
-
Elderath
addikt
Boldog Karácsonyt!
Na senkinek se hozott a jézuska gépet? :p
-
g@bo
nagyúr
válasz
Elderath #155 üzenetére
majd lesz.
nekem pl xbox a pc miatt nem kell, még agyalok ps3-on, de a nintendo vackain éltem eddig... az jön be.
de amit pl a 3ds el műveltek az elég gány volt, én eladtam mert nem várok több játékot rá ami érdekel. 1 évig csak pislogtam.
ha ez lesz a wii u is, akkor drága buli volt. lesz.
-
Elderath
addikt
Sok friend requestet nem kaptam (egyet se), ennyi embernek lenne itt Wii U gépe?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #153 üzenetére
De most akkor ne játsszon egy évig?
Egyébként is kétlem, hogy ősszel már 'jó' ára lenne, mert
ad1: a konzol ára a meghirdetett kezdőárakhoz képest is már emelkedett, valószínűleg a kezdeti készlethiány miatt. Ez normalizálódhat idővel, de semmiképp sem hajtja a jóárasítás malmára a vizet
ad2: a Nintendo erősítette meg, hogy a gépet gyenge mínusszal árulják, de ha kétkedünk is, a legjobb esetben nullszaldós lehet az értékesítés. Ennek tükrében kérdéses, hogy benyelne-e a cég több veszteséget egy leárazással.
ad3: nincsenek új konkurens gépek, amikkel a Wii U-nak versenyeznie kell jelenleg, így erről az oldalról sem látszik indokoltnak az ármérséklés. A 3DS esetét annyiban érzem másnak, hogy ott a gép kezdő ára volt pofátlanul magas, a Wii U ára reálisnak tűnik a tudásához/szolgáltatásaihoz képest.Szerintem 2014-ig nem lesz érdemleges mozgás, akkorra ígérik a Zeldát és más nagy címeket is. Remélhetőleg új bundle pack-ok is készülnek, akkor lehetne talán jobb vételekről beszélni. Persze az agyalásom ellenére még bármi megtörténhet...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #152 üzenetére
Ősszel már jó áron hozzá lehet jutni, de minimum már lesz jó pár exkluzív játék.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #143 üzenetére
igen, de itthon a basic pakk 85900, a deluxe meg 95900.... na igen.
ha beleveszem a sensor bart, nintendo land, hdmi kábel dokkoló.... hát izé. akkor még spórolni kell, lehet megéri a 10 ropi plusszt, csak ugye az már rögtön 100k, amit a basic-re meg 1 hónapon belül ráköltheted...
100k, közel 2 db xbox, vagy ps3.
-
ldave
félisten
Biztos lesz nekem is Wii U-m, a kérdés csak az, hogy mikor. Zelda, Metroid és 3D Mario hármasból amint kint lesz 2 cím, akkor jön el az ideje. Meg jó lenne ha bejelentenék, hogy GameCube játékokat lehet Virtual Console címként venni, sajna az a gép kimaradt nekem és van rá sok játék, amit játszanék (Wind Waker, Paper Mario, Luigi's Mansion, stb.)
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #147 üzenetére
Mario az mario. 20 éve ilyen, ezért szeretjük. Nehézségéről meg annyit, hogy a 3DS-es new super mario bros 2 gyerekjáték ehhez képest. ZombiU meg egyáltalán nem ronda, sőt... fények szépek, hangulat/atmoszféra csillagos ötös. Maga a játék is teljesen egyedi élményt nyújt (főleg a gamepad használat miatt), valódi régi stílusú survival horror. Állandó félelemérzés tényleg ott van az emberben végig és ez nem csak PR szöveg. Tipikusan az a játék, ami elé hosszabb időre le kell ülni és akkor mutatja ki igazán a foga fehérjét. A játékosok többsége nagyon is meg van vele elégedve, persze aki codos run'n'gun-ra vágyik az valóban csalódni fog. Csináltam is jó pár hangulatos képet miiversre, de azt sajna nem lehet gépre vagy máshova lementeni és be se tudom ide postolni. Érdekesség, hogy mielőtt megvettem beírtam a miiverse csatornájára, megkérdeztem, hogy a kétes értékelések ellenére megéri-e megvenni. Fél perc múlva már kaptam vagy 6 választ, hogy mindenképp
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Elderath #146 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Én Wii U-t egyelőre kihagytam (3DS XL lett helyette), mert még kiforratlan, és az első évben tipikusan játékhiány szokott lenni (mint van/volt a Vita és 3DS esetében is). Nálam külön csavar, hogy jó lenne az öreg SONY-t leváltani egy modern HD-képes tévére, viszont ez nem valami költséghatékony lépés, mert amúgy nem igazán nézek tévét.
Azt hadd kérdezzem meg, hogy a két játékról mennyire osztod a jól fizetett "szakújságírók" véleményét? Nevezetesen, hogy a Mario nem elég innovatív és könnyű végig vinni, a ZombiU pedig, hogy nehézkes a játékmenete és (harmat)gyenge a grafikája?
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #145 üzenetére
Persze. Premium setet vettem én is, digitálisan vettem a NSMBU-t és lemezesen a ZombiUt. Első napi update kb másfél óra volt letöltéssel/installálással együtt. Az OS letisztult, nekem tetszik a design. Sebességével vannak még problémák. Egyes menükbe való ki-belépés még nem a leggyorsabb, de annyira nem vészes. Ezeket egy későbbi firmware frissítéssel úgyis orvosolják. Maga a gép kicsi, nem sokkal nagyobb, mint a Wii. Kontrollere viszont nagy, ennek ellenére baromi kényelmes. Kijelző jó minőségű, nem egy vita OLED szint, de mind a színek, mind pedig a felbontása jó. Annak ellenére, hogy rezisztív az érintőképernyő, nagyon érzékeny.
Miiverse app nagyon addiktív. Első nap mielőtt megnéztem volna játékokat majdnem másfél órát szórakoztam vele
Amolyan facebook/twitter hibrid. Az eshop még elég hiányos, de a design nagyon jó. Olyasmi, mint az applestore. Letöltési sebességen mondjuk javíthatnának.
A játékok közül a NSMBU és a ZombiU is remek nyitócímek. Gamepadot meg imádom használni.
Pár negatívum : A konzol és a pad felülete is fényes, így brutál mód vonzza a port és az ujjlenyomatokat, illetve állandóan pörgeti a lemezt ha be van rakva egy és nem a leghalkabb a masina így. A gamepad se bírja olyan sokáig. 4-es fényerővel 3-3.5 óra egy töltéssel. Mondjuk nekem ez nem gáz, mert közel a konnektor és tudok játszani töltés közben is.
Összességében nagyon elégedett vagyok a géppel és remélem, hogy a 3rd party támogatás nem Wii szintű lesz. Sajnos 2013as felhozatalból egyelőre nem sok minden jön a gépre, de remélem, hogy lesznek bejelentések az év elején.
Ha van valami kérdés a géppel kapcsolatban kérdezzetek nyugodtan.
-
Mister_X
nagyúr
Hát én most vettem egy PS3-at. Hardverileg nincs annyira lemaradva (GPU gyengébb, proci klasszisokkal erősebb, RAM kevesebb), az egész kiforrott, játékkínálata szintén, a legtöbb exkluzív cím ide van. Összehasonlítani tehát nem annyira érdemes, hagyni kell neki időt kiforrni, de ha már igen, akkor vegyél 71.000Ft-ért 500GB-os Super Slimet Uncharted 3-mal és Gran Turismo 5-tel, plusz marad pénz játékokra (most vettem bontatlan Resistance 2-t 3500Ft-ért) vagy ami kötelező: egy egy éves PSN Plus előfizetésre, amivel kezdésként kapsz tíz ingyen játékot amikből pár darab cserélődik havonta, így az előfizetésed ideje alatt 45 játékot kapsz. Ha nem tetszik a Super Slim kinézete, talán találsz 320GB-os Slimet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem csak a 8GB memória a gáz (amellett, hogy az a 8 inkább ~3 a valóságban), hanem az is, hogy nem kapsz hozzá semmit - még egy fabatka preinstall játékot sem, amivel a dobozból kivéve játszhatnál kicsit. Ha deluxe-t veszel, legalább kapsz néhány tartozékot, egy játékot, és 10% kedvezményt a letölthető tartalmakért. Külső vinyó meg így is, úgy is kell majd, mert a 32GB sem sok minden hosszú távon. Basic pack annak lehetne jó, aki csak dedikált wii u dobozos játékkal játszana, de ahhoz túl sok kompromisszumot kellene kötni, ahhoz képest pedig alig olcsóbb a deluxe-nál. Mindenképp elhibázott a basic pack pozícionálása, a tengeren túli eladások nagy része is deluxe pack, nem véletlenül. Nintendo ezt nagyon benézte, neked is csak saját felelősségre ajánlom...
-
Elderath
addikt
Premium set sokkal jobban megéri. A nagyobb HDD, nintendoland játék, állványok stb. Inkább tegyél még hozzá egy keveset és vedd meg a premiumot. Meg aztán a fekete szín is szebb...szerintem
Ha már Wii U topik... Nem sok konzol van magyar kézen, ahogy elnézem ezért gondoltam, hogy akinek itt van beírhatná Nintendo IDjét, hogy fel lehessen venni egymást a friend listre.
Saját IDm : xX_Gero_Xx
-
g@bo
nagyúr
üdv
urak, a basic pakkot érdemes megvenni 85 ropiért?
ami gáz lehet, az a 8gb memória.
ami kell majd, az a sensor bar, az kimaradt a deluxe csomaghoz képest, meg párt tarót, de az nem is kell, meg 1 játék..... de a 100k most sok a nagyobbé.
-
truebaba8
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #136 üzenetére
szia, igen tudom..
kinalt egy WII-t is + WII fit-et, 2db controllerrel 30e-ert, az is tul jo volt. h igaz legyen...
2 éve próbálom megvenni a WII-t, de majd jövőre :-)Egyebkent ez az első alkalom, h belefutok csalóba.. de szerencsére nem ért kár, de modjuk az h beleéled magad, és elvett 3 napot hogy más ajándékot vegyek...
-
truebaba8
tag
Sziasztok,
Zsir uj "Wii u 32 gb deluxe kiadás" 44 000 Ft-ert sok?
-
AkosAkos
aktív tag
Ezen(bocs,más oldal)besz*rtam.
-
Mister_X
nagyúr
Na, a konzol belépett nálam a must have kategóriába
[link], addigra meg is lesz a keret a gépezetre, tuti vétel lesz.
-
Mister_X
nagyúr
Na mi van, gyerekek. Megjelent a konzol, oszt semmi mozgás itten...
Én februárban tuti megveszem. Ha költözök, akkor március, legkésőbb április. Már várom
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Igen, nyilván a spór miatt, de a N helyében én hagytam volna a hülye a dvd-tok kinézetet, és az alábbiakat csináltam volna: egy kis, masszív tok, ami alig nagyobb, mint maga a korong, bele még egy vaskosabb kis füzet az egyes játékokhoz, meg még pluszba egy-két apróság (kuponok, kártyák, valami). Anyagot is spóroltak volna, és nézne is ki valahogy a dolog.
-
Mister_X
nagyúr
Hát, nem értem,hogy minek kellett az a recycle jellel belerondítani a dobozba
Normális ember nem dobja ki a játékait, ha meg igen, akkor tenni kell arról, hogy olyan anyagból készüljön, ami nem ártalmas a környezetre. Vagy legalább ne töltené ki az a rohadt jel a fél dobozt...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász #114 üzenetére
Komoly csomagolása van, és az is jó jel, hogy van súlya.
-
ViharVadász
őstag
És megjött az első Wii U Premium Pack kicsomagolása is Nintendo Wii U Premium Pack !
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #112 üzenetére
Beh, még a Ground Control 2-m mellé is milyen pöpec füzetecske volt...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Sonja
nagyúr
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #108 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy valami gubanc van az árszabással. Tételezzük fel, hogy az előrendelési árak nem változnak.
Fehér alapgép: 80k, játék és extra tartozék nélkül.
Deluxe gép #1: 90k, de van Nintendo Land játék ~15k, plusz apróságok ~5k
Deluxe gép #2: 105k, van menne ZombiU ~15k, pro kontroller ~15k, plusz vicik-vackok ~5k
Fentiekből az szüremlik le, hogy vagy az alapgép nagyon drága, vagy a deluxe gépeket adják kevesebbért, mint amit valójában érnek. Ha a tartozékok árát kivonjuk, maga a deluxe gép ~70k-ra jön ki, amellett, hogy picit fejlettebb is. Tehát ezen a gondolatmeneten lovagolva a sima fehér gép árának valahol 65-70k közt lenne a reális kezdőára.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #106 üzenetére
Egyelőre ezt a listát találtam, talán nem baj, ha bemásolom ide:
Game title Genre Publisher Year
007 Legends First Person Shooter Activision Late 2012
Aliens Colonial Marines First Person Shooter SEGA February 2013
Assassin’s Creed 3 Action Ubisoft 2012
Batman Arkham City Action Warner Bros. 2012
Bayonetta 2 Action Nintendo 2013
Ben 10: Omniverse Action D3 2012
Darksiders 2 Action THQ Fall 2012
Devil’s Third Action THQ TBD
Dragon Quest X Action Square Enix 2013
Call of Duty Black Ops 2 First Person shooter Activision Fall 2012
Epic Mickey 2 Adventure Disney 2012
Formula 1 All-Stars Racing Codemasters 2013
FIFA 13 Sports EA Sports 2012
Funky Barn Casual Tantalus Games2012
Game Party Champions Party Warner Bros 2012
Game & Wario Party Nintendo 2013
Ghost Recon Online Action Ubisoft 2012
Homefront 2 First Person Shooter THQ 2013
Injustice: Gods Among Us Fighting Warner Bros. 2013
Jeopardy! Puzzle THQ 2012
Just Dance 4 Dance Ubisoft Fall 2012
LEGO City Undercover Platform Nintendo 2012
Mass Effect 3 Action EA Fall 2012
Madden NFL 13 Sports EA Sports 2012
Marvel Avengers: Battle For Earth Action Ubisoft 2012
Medium Action N/A 2013
Monster Hunter 3 Ultimate RPG Capcom 2013
New Super Mario Bros U Platform Nintendo Fall 2012
NBA 2K13 Sports 2K Sports 2012
NBA Live 2013 Sports EA Sports 2012
Nintendo Land Party game Nintendo Fall 2012
Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge Action Nintendo Fall 2012
Pikmin 3 Strategy Nintendo Fall 2012
Project Cars Racing Slightly Mad Studios 2013
Project Nova Action/adventure Activision 2013
Pro Evolution Soccer 2013 Sports Konami 2012
Rabidds Land Party game Ubisoft 2012
Rayman Legends Platform Ubisoft 2012
Rise Of The Guardians Action D3 Publisher 2013
Scribblenauts Unlimited Puzzle Warner Bros. 2012
Sing Party Music Nintendo 2012
Skylanders Giants Platform Activision 2013
Sonic & All-Stars Racing Transformed Racing SEGA Fall 2012
Sports Connection Party Ubisoft 2012
Super Smash Bros. Wii U Fighting Nintendo 2014
Transformers Prime: The Game Action Activision 2012
Tank Tank Tank Action Namco Bandai 2013
Tekken Tag Tournament 2 Fighting Namco Bandai 2012
The Amazing Spider-Man Action Activision TBA
Trine 2: Director’s Cut Platform Frozen Byte 2012
Transformers Prime Action Activision 2013
Your Shape 2013 Fitness Ubisoft 2012
Warrior Orochi 3 Hyper Action Tecmo Koei 2013
Wii Fit U Fitness Nintendo 2012
Wheel of Fortune Puzzle THQ 2012
Wipeout 3 Casual Activision 2013
Wonderful 101 Strategy Nintendo 2012
ZombiU First person shooter Ubisoft Fall 2012
Zumba Fitness Fitness Majesco 2013A megjelenési dátum már biztos, hogy néhánynál csúszni fog, de a nagyobbik része aránylag hamar ki fog jönni, plusz ott vannak a sima Wii és a Virtual Console játékok is, tehát halálra unni szerintem nem fogja magát senki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #107 üzenetére
Én szívesen meg is venném a gépet, csak sajna túl drága lett a várthoz képest
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #106 üzenetére
Egyfajta kivárás biztosan lesz itt is, mint minden konzol megjelenésénél, de mivel ez lesz a legfejlettebb technológia a piacon - legalábbis amíg a két rivális nem lép, de erről még pletyka szinten sincs semmi -, nem kell félni szvsz, hogy sokáig parlagon hagyják. Egyébként meg a titkolózás is megy a Nintendo berkein belül, a saját fejlesztéseket nagyon nem akarják nyilvánosságra hozni, egyedül a Zeldát erősítették meg eddig. Lesz itt játékáradat még, szerintem bele is fulladunk.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #105 üzenetére
Csak az aggaszt, hogy sok játék megjelenésénél PS3, Xbox360, PC van megjelölve, mint platform - Wii U-ra meg még az official page sem ad megerősítést...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #104 üzenetére
Kifejezetten jónak ígérkezik a külsős fejlesztés Wii U-ra, itt írják, hogy a Nintendo számos saját fejlesztést tolt át a tervezett gépdebüt idejéről 2013 tavaszára, mert annyi külsős cím jön már nyitásra, ill. nem sokkal utána. Remélhetőleg tovább csiszolják a saját fejlesztéseket addigra, amiből néhány cím: Pikmin 3, Wii Fit U, Game & Wario, és LEGO City Undercover. Ami biztosan megjelenik a géppel egy időben, az a New Super Mario Bros U és a Nintendo Land (ezt adják majd az egyik deluxe csomagban). /wiiudaily.com/
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #103 üzenetére
Akkor ámen. Majd a third-party ellátottságra leszek kíváncsi.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #102 üzenetére
Ez alapján nagyon nem úgy tűnik, pedig: "Miiverse will be free to use for all Wii U players and won’t carry a price nor a subscription plan. Miiverse is based on web-browser technologies, which means it will be accessible from any browser enabled device in the world, including phones, tablets, and more." Forrás: wiiudaily.com
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #101 üzenetére
Én nekem még olyat is mondtak boltban (szept. közepe-vége), hogy a Miiverse lemezen lesz és alapesetben a Deluxe-hoz fog csak járni. Meg hogy a Nintendo Networkben lesz lekorlátozás/extrák. Nem hinném, hogy pluszba kifizetnének az emberek ennyi pénzt csak a színért és a +24GB háttértárért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest