Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
GameSpot-tól csak 60 pont?
Fura, ők általában nem beszélnek hülyeséget. Teljes cikkükből idézve "This is one of the least exciting platformers I've played in some time.", ez nem sejtet sok jót. Mindegy, én egyenlőre megvárom míg hozzánk, halandókhoz is eljut a játék és ha sokaknak tetszik lehet benevezek rá én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- ELKELT - !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Steam Deck 512 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest