- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2298 üzenetére
Az FAT X360 -asok meg a Slim PS2 -esek csinálták ezt. Jellemzően az olvasófej szalagkábele ér hozzá a lemezhez és hagy egy halvány kör-karcot rajta. Ha idejében észreveszik a dolgot, akkor menthető a lemez (polírozással). Nálad két dolod fordulhatott elő:
1. a gép megmoccant olvasás közben (bár ennek vagy nincs sok esélye, vagy ha mégis megmozdult, akkor sem nagyon lehet ok egy kisebb elmozdulás mert a diszket a helyén tartja egy elektromágneses leszorító korong)
2. az olvasó szalagkábelének a rögzítése "adta meg magát". fellazult a dolog vagy hasonló történhetett.
Ezek a legjobb tippjeim, de való igaz, ez egyáltalán nem általános jelenség. Bár én eddig csak fektetve használtam konzolt ( Slim PS3 -at kis ideig állítva ), pont a hasonló dolgok miatt. A múltkor is behoztak hozzánk egy PS2 -es (IGEN!) FIFA 14 -et, amit 16k -ért vett pár napja a srác. A gépének a szalagkábele fullra kinyírta a lemezt. Kör-forma karc volt ott is.
De fontos: MINNÉL ELŐBB nézesd meg szervizessel a géped, mert innenntől (ha ez utóbbi eset a hiba oka) akár fektetve is okozhatja ezt a géped !!!WiiU Pro-Controller: kicsit olvass vissza, pár egy-két hónapja bőséggel értekeztünk itt róla, pro/kontra minőségben egyaránt. Jó olvasgatást !
-
mirci18
addikt
válasz
PandaMonium #2296 üzenetére
Jó tudni más is tapasztalt ilyet?
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #2296 üzenetére
Huhh, ez durva. Valami nagyon egyedi jelenség lehet ez, mert nem nagyon olvasni ilyesmiről... Nekem a Wii állva volt évekig, sose volt ilyen.
-
PandaMonium
őstag
Bakker... Pár napja átszereltem a nagy TV-ről az asztalomra a Wii U-t mivel csak én szoktam használni itthon így minek zavarjuk egymást.
Nem akartam fektetve tenni mert nincs sok szabad hely, általában mindig szét vannak dobálva a cuccaim így inkább beleszereltem a Premium-hoz kapott álványba és úgy használtam. Feltűnő is volt kissé, hogy mint ha jobban kattogna játék közben mint korábban és alapból hangosabb is volt a konzol.Most kivettem a lemezt belőle és voilá, egy szép kis csík a korongon végig...
Szerencsére a játék még működik de akkor sem örülök. Lényeg a lényeg, mindenkinek javaslom, hogy hagyja a konzolt fektetve.Nem is értem, hogy ha ilyen dolgokat produkál a Wii U állított használatnál akkor miért támogatja ezt a Nintendo (mármint a premiumhoz adott álványokkal)?
-
PandaMonium
őstag
válasz
n000rbi #2294 üzenetére
Én speciel csak azt használom Monster Hunterezéshez (és Máriózáshoz, mikor épp valaki más nem sajátítja ki
), szerintem sokkal jobb az alap kontrollernél sok szempontból, de ha csak nem a több játékos miatt kell, hanem az alap kontrollert lecserélésére (amit 100%-ban sajnos nem tud teljesíteni révén, hogy hiányzik belőle a touch screen és a mikrofon) akkor nem költenék rá mert elég drága és a legtöbb játékhoz megteszi az alap is.
-
n000rbi
senior tag
Használtok wiiu pro kontrollert? Van értelme venni wii classic kontroller mellé?
-
-
tybaa
csendes tag
válasz
PandaMonium #2288 üzenetére
Ha esetleg újra elolvasnád a kommentemet látnád, hogy soha nem is állítottam, hogy azt állítod, hogy ez kamu.
Csak azért linkeltem be, mert emlékeztem, hogy nemrég volt ilyen apróhirdetés.
A premiumot meg csak amiatt, mert ilyen kicsi árkülönbség mellett, ha nem fontos a fehér szín, nincs értelme basic pack-ot venni. Hozzátéve azt, hogy új konzol vásárlása esetén, és azt is, hogy szerintem.
-
ldave
félisten
Hogy játékokról is legyen szó: tegnap a sok Kart trailer után jött pár bemutató írás is külföldi oldalakra, pár szerencsés már kipróbálhatta élesben a legújabb verziót (amivel mi játszottunk Bécsben, az még egy korai build volt). A látványtól mindenki el van ájulva, 2 játékos módban is gond nélkül tolja a 60 fps-t, persze 720p-ben, mint a 3D World. Azt írják, hogy a pályadizájn sokat javult, sokkal kisebb a szerencsefaktor, mint a korábbi részekben, ráadásul az MI fejlődött.
-
Alba Game
tag
válasz
PandaMonium #2288 üzenetére
Ez korekt volt Panda' !
Mellesleg én is tudnék mesélni bőven az alkudozó "OlcsóJanikról", akik a "mennyit engedsz a feléből ??" szerint gondolkodnak. 50k -ért akarsz WiiU pakkot (!) venni? Csak hajrá! Sztem az olyan is lesz...Egy Basic csomag, dobozosan, némi garival meg mondjuk 2 gaméval (mittomén ... NintiLand + MarioU) 60k normális. Alatta nagyon jó vétel vagy szét van gyalázva. Fölötte irreális. Ha boltként veszem meg, akkor pedig max. 40k az usernek. Ennyi és nem több.
-
PandaMonium
őstag
válasz
tariattila #2286 üzenetére
1. Nekem ezt hiába mondod, én arra reagáltam ami itt a fórumban volt, márpedig itt azt írták, hogy az összes játékkal akartad vinni ennyiért. De mindegy is, mert ha csak pár játékot kértél volna mellé, már akkor is kevés lenne érte az 50k.
2. Lehet, hogy tegnap még fent volt, de ma már nincs, ebből azért feltételezhető, hogy nem sikerült eladnia ennyiért. Mindig voltak és lesznek olyan emberek akik képtelenek elfogadni, hogy ha vesznek valamit azt már nem ugyan olyan áron, vagy épp, hogy csak 1-2 ezer forinttal olcsóbban tudják majd tovább adni, ezekkel nem kell foglalkozni.
3. De igenis sarkítás mikor egy 58k -ba kerülő basic packal hozakodsz elő ha egyszer ettől sokkal jobb hirdetések is vannak. Segítségre pedig nem szorulok, köszönöm, de tisztában vagyok az árakkal és az összes nevesebb konzol bolttal.
Nincs itt semmi összeesküvés, csak még mindig nem érted, hogy a te feltételeiddel, ilyen áron nem fogsz kapni Wii U-t.
De mindegy is, fölösleges ezen tovább rágódni, sok sikert a vásárláshoz.(#2287) tybaa: Én hardveraprón kerestem elsősorban az aktuális hirdetések között, ott pedig értelem szerűen az archivált hirdetéseket pedig már nem dobja ki, a topikban pedig nem találtam semmit erről a hirdetésről. Tisztában vagyok vele, hogy valóban lehet 70k -ért kapni premium packot nintendo land-el, ha esetleg a nagy linkelgetés helyett újra elolvasnád a kommentemet látnád, hogy soha nem is állítottam, hogy ez kamu.
-
tybaa
csendes tag
válasz
PandaMonium #2284 üzenetére
A kereső csodákra képes:
58k-s basic: Nintendo Wii U Basic Pack
65 az új ára ingyenes házhozszállítással, ami kellemes, ha nem helyben vagy.70k-s premium:
Konzolvilág: Nintendo Wii U Premium (Fekete) + Nintendo Land
Gameshop: Nintendo Wii U Premium (Fekete) + Nintendo Land -
tariattila
veterán
válasz
1, nem az összes játékkal akartam 50-ért! ajánlottam is neki hogy adja el külön azokat amik nekem nem kellenek s úgy még jól ki is jön (arról nem tehetek, hogy nem akarja senki bontani)
2, 58 ért volt basic pakk gari nélkül (igaz bontatlan) tehát jól mondod, hogy 'jelenleg' ...tegnap még volt...
írt is felháborodva nemrég aki hirdette...3, semmi sarkítás... 69.990 a premium land pack... keress rá! segítek:konzolvilág
valami össznépi mundérvédelmi összeesküvéselméletet szagolok itt
figyelem azért, hogy ki meddig árulgatja a portékáját...
bár egyre kevésbbé izgat a téma... -
horkovy24
senior tag
válasz
Igen ahogy a hírdetésben is írtam a gép garanciális!
-
PandaMonium
őstag
válasz
tariattila #2282 üzenetére
Nem gondolom, az árakat pedig nem a "pár hónapja 80-90-100 volt az ára" kijelentésre alapoztam, hanem horkovy24 nem sokkal fentebbi posztjára ahol azt írta, hogy a hirdetésében szereplő Wii U-ját a játékokkal együtt 50k Ft-ért akartad elvinni. Arra a packra írtam, hogy újonnan bőven 100+k megvan, ráadásul azon (legalább is a hirdetés szövege alapján) még garancia is van. Írták is többen, hogy 50k nagyon kevés volna érte, erre te azzal védekeztél, hogy neked ennyit ér.
Egyébként a 58k -s basic pack nulla garival (amit nem tudom hol láttál, mert itt hardveraprón jelenleg nincs ilyen hirdetés) vs az újonnan legolcsóbban 70k -ért megvehető premium pack szintén elég durva, lesarkított példa. Mindegy is, nem megbántani akartalak, csak nem értem, hogy miért hiszed, hogy bárkinek is jó üzlet volna féláron eladnia a még garanciás Wii U -ját.
-
Mister_X
nagyúr
Nálam ott indul, hogy ha ki lett csomagolva, már mínusz harminc százalék. Az álatlános használtpiaci ár 60-65%-a a bolti árnak. Játékok esetén ez más, ott erőteljesebb az erkölcsi avulás már a megjelenéstől számítva (Killzone: Shadow Fall fél év telteltével 5-6e Ft, InFamous: Second Son már 8-12e Ft).
-
tariattila
veterán
válasz
PandaMonium #2281 üzenetére
túlzó a hasonlatod nem gondolod?
58e basic nulla gari VS. 70e premium pack Land szoft, garancia
ez ne legyen már suzuki vs ferrari hasonlat!
nem is értelek komolyanitt két ferrárit hasonlítanék össze gari nélkül vs garis, extrás kondíciókkal...
de befejezem tényleg mert nem értitek meg, hogy 70 helyett vennék simán 45-50-ért ugyan olyan kondíciósat használtan...
ezen mi nem érthető?
nem 30-ért akarok!
az meg, hogy pár hónapja 80-90-100 volt az ára az kit érdekel MA? -
PandaMonium
őstag
válasz
tariattila #2280 üzenetére
Igen, ebben igazad van csak, hogy itt nem éppen 10.000Ft -os árkülönbségről van szó mikor 50.000Ft -ért akarsz elvinni egy újonnan 100.000Ft+ ba kerülő packot amin még van garancia is.
Nem kezdek el itt százalékokat írni, hogy ennyi reális érte meg annyi, mert itt már elég részletesen kivesézték feljebb, ez úgy is kereslet/kínálat függő, de könyörgöm, ne akarjunk már egy Suzuki árából Ferrarit venni.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
tariattila #2270 üzenetére
"a garancia nélküli pedig nem is tudom mire gondol"
Hány meghibásodott Wii U konzolról van tudomásod? A három nagy konzolgyártó közül a Nintendo büszkélkedhet a legkisebb meghibásodási rátával.
-
ldave
félisten
Az a baj, hogy ma részegen fogok hazamenni és ma jönnek az első GBA játékok Wii U-ra. Félek, hogy megveszek párat
Így is végtelen már a backlog.
-
mirci18
addikt
válasz
tariattila #2275 üzenetére
Én ugyanerről beszéltem.
Irreveláns az eladók hozzáállása de sokszor a vevőké.
De aki olcsó János az úgyse vesz ilyen konzolt,
Engem is csak a online multiplayer miatt érdekel jelenleg mert amivel játszani akarok az van wii-re is. -
mirci18
addikt
Ez a kortól is függ ám.
Egy 2 évvel ezelőtti vagy egy 1.5 éves gépért te hogy kérhetnél 90%-ot.
Ez irreveláns.
Tudva levő hogy bármilyen dolgot veszel másnap használtan kapásból veszt az értékéből vagy 15-20 százalékot.
Kocsiknál ez pár százezer ft.Az hogy az eladó nem megy egy ár alá egy dolog.
Előbb utóbb fog mert már nem kell neki de drágán nem adhatja el úgyhogy hajlania kell. -
mirci18
addikt
válasz
tariattila #2268 üzenetére
Tudom hogy nem azon vitatkozol csak beírtam mert elegem volt a parttalan vitából.
Mondtam már kereslet kínálat.
Érdekes a többi konzol tartja az árát csak ez nem a kereslethiány miatt. -
ldave
félisten
válasz
tariattila #2268 üzenetére
Az a baj a hazai használtpiaccal, hogy az eladó a vételár 90% alá nem akar menni, a vevő meg 50%-tól indulna lefelé...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2266 üzenetére
Rainbow Road FTW!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
mirci18
addikt
válasz
tariattila #2264 üzenetére
Csak hogy elmondjam a véleményemet én is.
Teljesen felesleges ezen vitatkozni hogy mennyit érne valójában egy WII U.
Egy dolog dönt ez ügyben.
Mégpedig a kereslet kínálat.
Hogyha annyira nagy Hype-ja lenne mint a többi konzolnak akkor drágább lenne a használt is.
Így meg az van hogy mindenki a töredékéért tudja eladni a WII U-t a boltok csökkentik az áraikat mert a kutyának sem kell ők is próbálnak tőle megszabadulni.
Ez van nem kell temetni a Nintendo mert úgy tudom még 21 veszteséges évre van elég pénze tehát maradnak úgy is.
Egyébként is az N64 is és a Gamecube is ahogy most a WII U az exkluzív címekből tartja fenn a brandet mert a legtöbben ezért veszik ezt a konzolt.
Ahogy én is a Mario játékok miatt venném nem a komoly grafika miatt. -
tariattila
veterán
válasz
horkovy24 #2263 üzenetére
ezekkel a '2D' játékokkal iszonyat ügyesek!
esélyem nincs mellettüktalán még a super mario galaxy (egyszerű játékmenet) tipusú is megy nekik...
pc-hez vettem 2 xbox360 controllert... egy nap alatt azt is kenték-vágták...
tehát a konzol való nekik
de a wii U képességeit csak az ilyen tipusú játékokban élveznék ki... ez pedig a játékkínálatot nézve pár játékra korlátozódik... -
horkovy24
senior tag
válasz
tariattila #2262 üzenetére
Ezek szerint ahogy értelmezem amit írtál gyakorlatilag akkor nekik még nem is igazán való konzol mert ezek nem is igazán bonyolult játékmenetűek!PS 4-en Xboxone-on még bonyolultabbak a játékok mint ezen!Nekik szerintem akkor a legjobb választás egy xbox 360 kinect-el azzal biztos jól ellennének!
-
tariattila
veterán
válasz
horkovy24 #2261 üzenetére
nem értesz!
pont nem azt mondom, hogy csak grafikában, stb felturbózott játékok ezek! ha ezt 'gondolnám' nem is akarnék venni!
pontosan tudom, hogy mennyivel más kategória...
gyerkőcök állandóan ezeket nézik youtube-oncsak a mostani wii-n látom, hogy mennyire korlátozott az érdeklődési körük... mennyire nem tudnak mit kezdeni a bonyolultabb játékmenettel (még az Animal Crossing se köti le őket...hiába fordítom nekik a szöveges részeket)
a wii U azoknak éri meg akik az összes () címet szeretnék rajta játszani...
ezek nem mi vagyunk jelenleg
nem tudom jobban leírni a wiiU-hoz való 'viszonyom'....ha érted akkor azt is érted, hogy NEKEM miért ennyit ér!
úgy látom (sajnos) lesz esélyem olcsóbban hozzájutnom mint amennyit valójában ÉRNE ez a remek gép ... -
horkovy24
senior tag
válasz
tariattila #2260 üzenetére
Értem!Végülis nem igazán értem mi is a problémád a Wii U árával elvégre ezek a címek amiket felsoroltál erre is vannak/lesznek azt meg enyhe túlzásnak érzem hogy ezek a Wii-s társaik simán grafikában feltúrbózott változatai!Innen látszik hogy nem játszottál még például a Super Mario 3D world-el ez is például azért messze nem ugyanaz mint a Super Mario Galaxy de például a Donkey Kong-ot is mondhatnám ugyanis nekem a Wii U-s tropical freez sokkal jobban tetszett mint a Wii-s returns!A Mario Kart 8-is biztos fantasztikus lesz arra már most a fejemet rá merném tenni!Magyarul én csak annyit szeretnék ezzel mondani hogy elöször ki kéne próbálnod a gépet az igazán jó címekkel és utánna dönteni nem pedig egyből arra hivatkozni hogy a Nintendo elcseszte ezt a Wii U-t ezért te 50 ezernél nem adnál többet érte még az exlusive címekkel együtt sem!
-
tariattila
veterán
válasz
horkovy24 #2258 üzenetére
super mario variánsok, donkey kong, rayman, mario party, land... mario kart 8, kirby stb... szóval a durva lövöldözős, háborús, zombis dolgok nem érdekelnek...
mondhatnánk azt is hogy erre tökéletes a kis wii.... s ez támasztja alá azt az elképzelést, hogy ezt a pár címet komolyabb grafikával, új pályákkal játszák... az enyhe túlzás.
kivéve HA olcsón hozzájutok...
-
horkovy24
senior tag
válasz
tariattila #2256 üzenetére
Miért igazából mik azok a játékok amit a gyerkőceid annyira szeretnének erre a Wii U-ra?Már a meglévő és jövőbeli szuper Nintendo-s címeken kívül?
-
ldave
félisten
Ha valaki lemaradt volna, tegnap az EA így viccelődött a Wii U-n:
-
tariattila
veterán
megértelek benneteket maximálisan...
akinek nem sürgős a dolog nyugodtan tartogathatja!
viszont ha valamit újan meg lehet venni tizen-huszon ezerrel drágábban akkor annyit megér, hogy nincs "végigjátszva 4-5 cím" vele...nekem más a megközelítésem az U-val kapcsolatban...
nem magamnak kell hanem két kisgyerkőcnek akik nem fognak/tudnak játszani azokkal a játékokkal amiket annyira várnak erre a konzolra...
CSAK a jóöreg nintendos Mario-, Donkey-, Kart-alerre pedig nem éri meg ennyit kiadnom
ez a saját állaspontom...
tehát lehet nekem kell majd többet várnom a beszerzéssel -
mirci18
addikt
válasz
tariattila #2250 üzenetére
Ami nekem kapóra jönne mert 40-50 ért már beinvesztálnék ebbe a gépbe.
De a 78-at sokallom a mario luigi-s gépért. -
Devil198909
tag
-
horkovy24
senior tag
válasz
tariattila #2250 üzenetére
Neked meg el kéne egy kicsit gondolkozni!Mert ingyen senkitől nem fogsz egy Wii U-t kapni játékokkal!Nekem erre a gépre azt mondtad hogy még ezekkel a címekkel együtt sem adnál többet érte 50 ezer forintnál!
http://hardverapro.hu/apro/elado_nintendo_wii_u_basick_pack
-
tariattila
veterán
már csak a használt U-t hirdetőknek kell árat igazítani...
de erősen... -
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2248 üzenetére
Na az sem rossz ár, viszont februárban hasonló áron adtak a Basic pakk mellé egy SM3DW-t. Ha így folytatják, meg elcsabulok.
-
-
horkovy24
senior tag
Üdv mindenkinek!Én is büszke Wii U tulaj vagyok még per pillanat viszont én megválok tőle ha valaki elviszi mert sajnos már annyira maguk a konzolok nem kötnek le!A géppel meg a játékokkal egyébként teljes mértékben meg vagyok elégedve nem is értem miért van sok emberben és kiadókban ez a nagy ellenszenv a gép iránt!Az a helyzet ahogy én észreveszem hogy ezt a kis király gépet maga az internet is lehúzza elég csúnyán ugyanis a legtöbb oldal amit a google bedob a Wii U-val kapcsolatban az másról nem szól csak a bukásáról!Nekem nagyon úgy tűnik mintha ez ellen a kis gép ellen összeesküdtek volna!Én annyit tudok elmondani hogy amíg játszottam vele és amikkel játszottam rajta azokkal nagyon jól elvoltam csak az a helyzet hogy én már kiégtem!
-
RangerFox
veterán
A Gameshop-ban a Premium 32 Gb Nintendo Land Wii U Pack olcsóbb, mint a sima Basic Pack játék nélkül. LOL Amúgy nem olyan rossz árban vannak a pakkok, nem is tudtam hogy árcsökkentést hajt végre a Nintendo..
-
Csillag01
aktív tag
válasz
PandaMonium #2239 üzenetére
Mondtak benne h lesznek majd wii u gameplayek.
-
Csillag01
aktív tag
Aki most ismerkedik a WII U konzollal ,annak ITT egy alapos es jo kis teszt rolla magyarul.
-
A.tessz
senior tag
válasz
Devil198909 #2235 üzenetére
Én elcserélem veled az angol borítos super mariot a németre ingyen. Privátban írj, engem nem érdekel a borító!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2232 üzenetére
Persze ez így van ahogy leírjátok attól hogy németül van hátul a borítója attól még semmivel sem rosszabb!Ez csak az eladásnál számít mert például ilyet az 576-ba be sem számítanak másik játékba!Sőt sok embernek sem lehet eladni én ezt tapasztaltam!Engem ami igazából felbosszant az az hogy direkt rákérdezek erre privátban és azt írja hogy persze angol a borítója meg minden!Engem csak ez zavar!Viszont úgy tűnik hogy az ügy rendeződik!Ha nem megy a Minusz!
-
RangerFox
veterán
válasz
Devil198909 #2230 üzenetére
Miért nem mész el egy fénymásoló üzletbe, és nyomtattatod ki az angol borítót? Ott méretre igazítják a lapot, fénylő lapra dolgoznak és ugyanolyan méretben, mint amilyen a wii u játéktok nagysága. Pár száz forint, nem több, és utána el tudod adni korrekt áron!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Alba Game #2231 üzenetére
Én sem értem ezt a fóbiát a német borítókkal kapcsolatban, régen (értsd: 20 éve a SNES korszakban) nem is nagyon lehetett másmilyen játékokat kapni. Még a Super Nintendo konzolom doboza is német volt, mert akkoriban csak a németeken keresztül tudott mindenki a Nintendo cuccokhoz hozzájutni. Olyan játékom is volt, aminek a nyelve csak német volt, nem is volt lokalizálva másra. Szerencsére akkoriban németet tanultam, így annyira nem zavart. Most már jórészt elfelejtettem a nyelvet, mert nem használtam, de ma már viszont ugye lokalizálják a játékokat a főbb EU nyelvekre. Most is vannak német dobozos játékaim a 3DS-hez, de semmivel sem alávalóbbak a többi EU lokalizált (angol-olasz-spanyol-francia) változathoz képest, gyakorlatilag mindenki ugyanazt a játékot kapja.
-
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2230 üzenetére
Figyu ! Sztem tök eccerű ez a sztori. Bocsi, nem sértés képpen írom, de sztem a helyedben nyomtam volna rá egy negatívot, de persze előbb vissza próbáltam volna csinálni a bizniszt. Ha nem áll rá, röppen a MINUSZ. Ez az új redszerben itt a HardverApró -n már egyből látható és persze hogy nem vet jó fényt senkire -> ergo: érdemes elkerülni. Nem pedig itt kisregényt írni minderről. Persze szívesen olvassuk a (sajnos) negatív tapasztalatokat is, de mindezek előtt érdemes lett volna a fentebb leírtakat meglépni. Vagy ha megettted, hát kimaradt a leírásból. Mindenesetre sajnálatos és újabb figyelemfelkeltés az ALAPOS üzletelésre, még személyes esetben is. Én pl. addig ki sem adok pénzt a kezemből, amíg mindent jól át nem néztem. NYUGODT körülmények között. Erre tök jó egy gyorsétterem vagy akár egy pályaudvar várója is. A lényeg, hogy nyilvános hely legyen. Minnél több pénz van egy boltolásban, annál jobban kell figyelni. Sajna próbáltak már "elszaladni" nálam is termékkel, hogy "had nézzem meg jó alaposan". Az egyik arc elém állt, a másik meg elfutott. Még jó, hogy kiáltottam, hogy tolvaj és 10 méter után rányitottak egy kocsiajtót a TESCO parkolóban.
Mindezek ellenére nagyon nem értem, hogy miért ennyire fontos ez a NÉMET BOIRÍTÓS NEM ÉR ANNYIT dolog itthon. Nem tökmindegy? Ánglis mindegyikben van, hát akkor meg ???Nem a borítót vagy a hátulját lesed órákon át. -
Devil198909
tag
Sziasztok!Csak az ügyben írok nektek hogy Szemikee nevű felhasználóval volt egy bizniszem!Most árul fenn egy Wii U-s pakkot 140 ezer forintért!Amikor még én írtam neki akkor még 150 ezer forintért árulta de mivel vettem tőle a pakkból egy játékot így levette az árát 140 ezer forintra!Na már most pont ezzel a megvett játékkal kapcsolatban írok nektek!Ez pedig a New Super Mario Bros U volt!Láttam hogy a hírdetésében fenn van mint bontatlan játék és ha valaki korrekt árat ad neki egy játékra akkor megbontja a pakkot!Írtam is neki hogy érdekelne ez a bontatlan New Super Mario Bros U játék amennyiben angol borítós és ajánlottam neki elöször 8 ezer forintot érte!Erre visszaírt hogy angol borítós de még át gondolja!Utánna írtam neki hogy rendben legyen 9 ezer forint csak adja el nekem!Na erre már azt írta hogy rendben akkor találkozzunk az oktogonnál ő kocsival jön én meg a 4-es villamossal mentem oda!Na már most ez az én hülyeségem is volt de az oktogon elég forgalmas rész és éppen csak félreállt a kocsival odaadtam neki a 9 ezret ő meg gyorsan odaadta a játékot persze úgy hogy csak az elején lévő kép látszott és el is hajtott!Utánna rögtön megnéztem a játék hátulját és persze hogy német borítós volt!Ez már kb 2 hete volt elöször nem is foglalkoztam vele mert végülis a játék bontatlan volt semmi hibája!Csak direkt megkérdezem tőle privátban hogy angol borítós-e meg minden és azt írja hogy az persze meg hogy még ki sincs bontva!Én meg birka persze teljes mértékben megbíztam benne mikor átvettem meg sem néztem mert végülis végig teljesen korrekt volt az emberke még ő hívott hogy éppen merre jár meg hogy mikor ér a találka helyre!Erre utánna meg tessék ez történik!A problémám csak az hogy nekem ez a játék így német boritósan megvolt és alig bírtam eladni pont ez miatt és meg akartam szerezni angol borítósan!Ennél jóval olcsobban is hozzá tudtam volna jutni egy német borítós példányhoz!Na mindegy nem értem hogy miért volt ez jó neki hogy átkurta a fejemet!A tanuló pénzt megfizettem és már senkiben nem fogok megbízni mert nem lehet!Csak azért írtam ezt le nehogy valaki más is így megszívja!
-
Alba Game
tag
Cool !
GBA cuccokból nálam az Advance Wars, Golden Sun ami érdekes lehet. Meg talán a Metroid, bár azt kétszer is meggondolom.
Csak jönnének már a GameCube -os stuffok... :-/WatchDogs wiiu megjelenésről még mindíg semmi? Remélem az E3 -on valaki megkérdezi az Ubi -t.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2225 üzenetére
Hideg és szeles
De szerencsére méterenként lehetett alkoholt kapni, szóval egy idő után már minden jó volt
-
ldave
félisten
Hamarosan jönnek az első GBA játékok Wii U VC-re:
Metroid Fusion - április 3.
Mario & Luigi: Superstar Saga - április 3.
Advance Wars - április 3.
WarioWare Inc. - április 10.
Kirby: Amazing Mirror - április 10.
Golden Sun - április 17.
F-Zero: Maximum Velocity - április 17.
Super Mario Advance 3: Yoshi's Island - április 24. -
Alba Game
tag
válasz
Alba Game #2222 üzenetére
Keresek néhány játékot. Tudom, ez nem adok-veszek topik, de ha valakinek van felesleges, akkor hátha...
- Donkey Kong 3D (3DS)
- Metroid Prime Trilogy (Wii)
- New Super Mario Bros - 25th Anniversary Edition (az a piros tokos, Wii)
Használt, angol vagy német nyelvű kéne, szép állapotban. Thx és bocsi az OFF -ért !!! -
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2221 üzenetére
Helyes. Okuljon ebből (is) mindenki, akit érint az eljövőben !
-
Devil198909
tag
válasz
Alba Game #2217 üzenetére
Igen megmondom őszintén hogy nekem is furcsa volt egy kicsit a történet mert megegyeztünk meg minden viszont úgy a postát erőltette!Erre írtam neki hogy mindenféleképp személyesen szeretném megejteni az üzletet hogy meg tudjuk nézni és ki tudjuk próbálni egymás gépét mert ez így korrekt!Erre mikor írtam neki hogy lenne akkor egy ismerősöm aki levinne kocsival azonnal visszaírt hogy ez neki nem jó mert nem éri meg neki meg ilyen gagyi dumákkal jött!Szóval gyanús nekem is mindegy megúsztam az a lényeg!
-
cloud2
tag
üdv
általános kérdésem lenne, láttam valaki kérdezett egy Koreából Mo-ra költözőset
ha mondjuk Kanadába megyek és viszem magammal a WiiU-t, tudom majd használni?
azt már kitaláltam, hogy veszek egy 110V-os adaptert hozzá, vagy 110-220 trafót
de mi lesz a PAL szabvánnyal az ottani NTSC TV-n (gondolom HDMI miatt ez mindegy)? Mi lesz a játékokkal? tudok majd kapcsolódni az UK store-hoz?
gondolom csak Európából rendelt vagy eShop-os játékokkal tudok majd játszani, ha egyáltalán -
adalbert1
veterán
válasz
Alba Game #2217 üzenetére
Annyi fűznék hozzá, hogy én is inkább a személyes vásárlás híve vagyok. Ebay-ről pl. 1x vásárlás után már másodjára járok úgy, hogy nem azt kapom, amit kértem (egyszer SNES játék helyett PS3 játékot, egyszer most pedig másik játék volt a DS játék tokjában). Igaz, ott vissza lehet szerezni a pénzt ebayen/paypalon keresztül - erre egy hardveraprós üzletnél valószínűleg sokkal kisebb az esély. Pont ugyanezért minden kicsomagolásról készítek felvételt is.
-
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2205 üzenetére
Srácok !
Csak szólok és nem akarok ördögöt falra festeni, de szerintem NAGYON JÓL JÁRTÁL azzal, hogy "visszalépett" az üzlettől az illető. Miért? Mert nemrég engem is nagyon hasonló módon akartak átverni. Ment az ígérgetés meg egyeztetés (és milyen furi, hogy éppen salégótarjáni volt az illető !!! ) és amikor végre megegyeztünk, mondtam, hogy ok, holnap indulok és intézzük. Na, két óra múlva visszamondta a bizniszt.
Előtte erősen ragaszkodott a postához / futárhoz. Hjah... -
ManY
senior tag
Kedves Wii U topikolók és tulajok
Egy kedves ismerősöm mostanában fog kilátogatni dél kóreába.
Az lenne a kérdésem hogy a Dél Kóreában kapható wii U-k használhatóak e itthon?
Van e bármi akadálya? pl régiókód? feszültség?
Ha nincs akadálya mennyibe fájhat kinnt egy wii u forintra átszámolva?
Köszönettel
Balázs -
g@bo
nagyúr
van valakinek eladó wii júja?
-
Donkey Kong TF ugye játszható csak gamepadrol? Szóval mindenfele TV vagy monitor nélkül mint pl a New super mario bros u
Egyébként kipróbáltam a rayman legends et wii u ra de tökre nem erre emlékeztem xboxrol. Ez valami teljesen más fajta verzió meg gamepades játékmód is van benne. Meg nem piros elekton okat kell gyűjteni
-
boost
veterán
Oké, de itt ott van az ár, hogy 45ezer forint. Odaállsz elé, és ennyiért elviheted. Az, hogy a vásárló sem KPért szeretné, hanem becserélni a saját termékére, teljesen érthető módon, és olyanképpen nem tudnak megegyezni, az meg megint egy másik dolog. De azért vegyük azt is figyelembe, hogy mostanában nem a WiiU a leghypeoltabb cucc.
-
g@bo
nagyúr
nem egyedi, ha valaki kínál valamit és csere/beszámítás is érdekli, a sajátját fel, a beszámítandó terméket meg leértékeli, azaz bőven áron alul óhajtja megszerezni.
ez olyan esetben jellemző, ahol az alaptermék valamivel kapósabb, pl egy i5 öt elad, és egy celeront beszámit. az utóbbi tuti ráfarag a nyomott árral.
-
boost
veterán
válasz
Oké de azért az egy ritka konzol, a másik, ohgy nem csak 3D land járt volna érte, hanem az új Layton játék, meg még az új Zelda. 4 hónapos egyedi 3DS XLért a 45ezer se feltétlen rossz ár. Csak KPbe kellett volna fizetni. Te is lásdd be, hogy őt a WiiU annyira nem érdekli, mint amennyire te, vagy mi tartjuk az árát. Ha KPbe fizetsz, akkro jól jársz vele.
-
RangerFox
veterán
válasz
Elég mohó egy ember.... Jól döntöttél hogy nem adtad el a gépet!
-
Devil198909
tag
Igen erre magam is rájöttem hogy túl jól akart volna járni!Gondolj bele ő adta volna a Limited Zelda 3DS-t a Zelda letöltött meg a 3D Land letöltött játékkal amit itt fenn 44000 forintért árul!Tőlem meg elvárta volna hogy adjam oda érte a Wii U-t 3 fizikai játékkal amiknek darabját mind 13000 forintért vásároltam üzletben!Hát ha a csere után külön eladja a Wii U-t ennyit azért is kapott volna pláne hogy garanciás!Utánna meg még a játékokat eladogatta volna itt fenn mit tudom 9000 forintért darabját mivel ilyen címekről beszélünk hogy az új donkey kong country tropical freez,super mario 3d world,new super mario bros u!Azért ennyire ne akarjon már jó üzletet kötni!
-
mirci18
addikt
Nem igazodok senkihez=Nem igazodok senkihez.
Azt nem mondtam hogy kevesebbért is adom mindíg mint mások csak én belövöm az árakat ahogy akarom és elég sokszor alá lövök a többieknek.
Ezt értsd úgy ahogy akarod de ezen úgysem vitázunk.Megjegyzem az egész onnan indult ki hogy volt egy felvetés hogy mi van akkor ha én teszek fel ide az apróra egy hirdetést egy konzolról vagy játékról szándékosan olcsón hogy ezzel az adott konzol vagy játék árárt lenyomjam és én olcsóbban vehessem meg.
Erre az válaszoltam hogy ez nem életképes.
Továbbá leírtam az üzletpolitikám. -
A felrakom olcsóért és megpróbálok alávágni az aráknak régóta létező (nem írtam direkt, hogy működő) dolog itt aprón n. Vateran érdekes módon nincsenek ilyenek mert ugye ott annyiért kell adnod amennyiért kiraktad illetve nyilván jutalék is van de az más tészta. Főleg nagyobb értékű prociknak videokártyánál népszerű de ahogy nézem konzoloknak is kezd bejönni. PS4 nel is próbálkoztak ilyennel lehet meg mindig fent van pedig vagy 5 en beírtak h kamu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest