Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scarletiel

őstag

válasz ADAM1337 #9274 üzenetére

Ugyan nem játszom vele, de számtalan videót és review-t néztem köztük azoktól is akik számomra megbízhatóak és nem pénzért boostolják a játékot. Van benne jó én nem ezt mondom, de ha megnézem mit kínál egy 60 eurós nyitó áras Red Dead Redemption 2 vagy egy Persona 5 vagy egy Breath of the Wild vagy az új Digimon és hozzá hasonlítom pusztán csak minőségben ZA-t, akkor nem látom hogy jön ki a matek a 70 eurós belépőre és a 100 eurós teljes élményre.
    Más játékot már rég sokkal jobban meghurcolt volna a közösség és repkednének a 3-4 pontok már csak a grafika miatt is, nem beszélve a pokemon design döntésről, vagy arról hogy a játék 4 órán keresztül mem engedi a kezed és fogyatékosnak néz mint aki sose játszott még videojátékkal. De ott van a shiny hunting bug is ami biztos patchelve lesz. A történet ismét nem egy nagy eresztés. A pálya egyik végéből a másikba átfutni olyan max 2 perc szóval a map sem nagy cserébe létrázhatsz egy csomót a 122. Ugyanolyan tetőre.
    Tudom, hogy szörnyű vagyok és úgy tűnik rühellem a játékot és másnak is rosszat akarok, de pusztán csak rettentő csalódott vagyok amiért megint át lettünk bacva. Tudnának sokkal sokkal jobbat adni, más címekhez képest ez még indie próbálkozásnak is néhol kevés lenne. Pedig imádom a Pokemont mint világot és tökre szeretnék már egy olyan játékot kapni amit tisztességesen megcsináltak nem pedig csak elénk gurították a szart a szekrény alól mondván úgy is megveszik ki vannak éhezve. 70-100 euró lesz kéremszépen. Aztán ha a GTA 6 kijön 100 euróért akkor meg tele lesz írva az összes fórum, hogy a gaming halad a sír felé.
    Ettől eltekintve teljesen megértem és elhiszem hogy vannak jó sokan akiknek ez is elég ez is csillapítja a vágyait meg el van chillbe vele és nem érdekli mennyibe kerül vagy nem hasonlítgatja semmihez :R . Én sajnos nem ilyen vagyok ennek hangot is adok. De nem írom le többet nem akarom, hogy egész nap minden nap az én sopánkodásom kelljen olvasni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák