Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
őstag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Ugyan nem játszom vele, de számtalan videót és review-t néztem köztük azoktól is akik számomra megbízhatóak és nem pénzért boostolják a játékot. Van benne jó én nem ezt mondom, de ha megnézem mit kínál egy 60 eurós nyitó áras Red Dead Redemption 2 vagy egy Persona 5 vagy egy Breath of the Wild vagy az új Digimon és hozzá hasonlítom pusztán csak minőségben ZA-t, akkor nem látom hogy jön ki a matek a 70 eurós belépőre és a 100 eurós teljes élményre.
Más játékot már rég sokkal jobban meghurcolt volna a közösség és repkednének a 3-4 pontok már csak a grafika miatt is, nem beszélve a pokemon design döntésről, vagy arról hogy a játék 4 órán keresztül mem engedi a kezed és fogyatékosnak néz mint aki sose játszott még videojátékkal. De ott van a shiny hunting bug is ami biztos patchelve lesz. A történet ismét nem egy nagy eresztés. A pálya egyik végéből a másikba átfutni olyan max 2 perc szóval a map sem nagy cserébe létrázhatsz egy csomót a 122. Ugyanolyan tetőre.
Tudom, hogy szörnyű vagyok és úgy tűnik rühellem a játékot és másnak is rosszat akarok, de pusztán csak rettentő csalódott vagyok amiért megint át lettünk bacva. Tudnának sokkal sokkal jobbat adni, más címekhez képest ez még indie próbálkozásnak is néhol kevés lenne. Pedig imádom a Pokemont mint világot és tökre szeretnék már egy olyan játékot kapni amit tisztességesen megcsináltak nem pedig csak elénk gurították a szart a szekrény alól mondván úgy is megveszik ki vannak éhezve. 70-100 euró lesz kéremszépen. Aztán ha a GTA 6 kijön 100 euróért akkor meg tele lesz írva az összes fórum, hogy a gaming halad a sír felé.
Ettől eltekintve teljesen megértem és elhiszem hogy vannak jó sokan akiknek ez is elég ez is csillapítja a vágyait meg el van chillbe vele és nem érdekli mennyibe kerül vagy nem hasonlítgatja semmihez
. Én sajnos nem ilyen vagyok ennek hangot is adok. De nem írom le többet nem akarom, hogy egész nap minden nap az én sopánkodásom kelljen olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sirandrish