Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Láttam, hogy lesz majd Switchre is a Gollum nevű játék, megnéztem a googleben, hogy mikori megjelenést írnak, de sehol nem találtam pontos infót. Tud valaki erről a projektről valamit?
-
Valakinek hátha betalál.

Eneba, cdkeys és Nintendo oldalak is tiltva vannak céges hálózatomon, szóval eshop-prices.com-on ellenőriztem az online árakat.
Epic Chef - Nintendo Switch 5 290 Ft ÁK 8-12e, online 10e körül
In Sound Mind: Deluxe Edition 8 490 Ft ÁK 15e, online 14e körül
Lets Sing Presents ABBA 11 990 Ft ÁK 15, online 15-16e körül
Triangle Strategy 16 890 Ft ÁK 19-25e, online 24e körül -
-
Kazuma989
tag
Switchre megvettem 4,5€-ért az Outlast 2-t, csak az elsőt játszottam végig még PS4-en.Meglepően jól néz ki a játék, elég részletes.Van árnyéka van az embernek plusz lába is, ez már pozitívum
Van hangulata rendesen... -
Ennyiért vezetéknélküliként még lehet megéri, akkor is csak másolat, de az eredeti vezérlő funkcióit biztos nem várnám tőle, anyagminőség, gombok meg kitudja milyenek.
Mondjuk árulhatnák kevésbé megtévesztően is.
-
Kazuma989
tag
Ez igaz lehet hogy itt a pro controller csak ennyi?8.000ft (pepita) 1db van csak
[link] -
Kazuma989
tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Hori split pad prónak se jobb az anyaghasználata nyugi
Nekem nagyon bejön, mondom az egyik rezgő motor volt csak baromi hangos , de azon kívül minden rendben van vele.Én így már nem érzem hangosnak, ugyan olyan hangja van igaz csak 30%on megy a rezgés. -
gyantaszuz
aktív tag
-
-
Kazuma989
tag
válasz
ooooobi
üzenetére
Nagyon korrekt cég, nálam ez egyik joyconba hibás volt a rezgő motor(kerreget), le videóztam és a kiszálítási díjat kellett csak fizetnem , és küldtek újat, a régit megtarthattam
Azóta van még 1 is
Komunikáció is nagyon könnyű velük az oldalukon, naponta válaszolnak , nem szarnak a fejedre.Tokot is már rendeltem tőlük, az is egész jó minőségű.
-
ooooobi
őstag
Nyxi megint kiadott egy uj joykont.

[yt teszt] -
EmThor
addikt
Attol fugg mi tetszik:
- nintendo exkluzivok 60€-rol le vannak arazva neha 40€-ra, de lejjebb nem (digitalisan)
- doom, bulletstorm, diablo 2 jo jatekok, nost olcsoak, de mas platformon jobb minosegben erhetoek el, viszont itt tudod hordozni konnyebben magaddal
- golf story jo jatek ha szereted az ilyesmit ( youtubeon van gameplay)
- layton mystery journey húztam be a mostani akciokbol, puzzle jatek
- rpg-bol a bravely default 2 ajanlom -
Troy.
addikt
Valami szuper jó akciós játék amit érdemes behúzni?
-
Scarletiel
őstag
válasz
-FLY->
üzenetére
Nekem 1440p monitorom van. Semennyire nem rosszabb mintha 4K tv-n játszanám. Egy dolgot viszont hozzátennék, nem mindegy, hogy milyen a tv illetve a monitor skálázási algoritmusa, vagy mennyire jó benne. Előző monitorom is 1440P volt amin Switch-et használtam dokkolva, de ott nekem nagyon szemcsés volt a kép, nem tetszett amit láttam. Ugyanez volt mikor PC-n akartam 1080p felbontáson játszani, hogy szemcsés, mosott volt a kép. Most valamiért nincs ilyen probléma, látszik, hogy minden nagyobb 1080p-n a monitoron, de nincs mosottság, meg óriási szemcsés állapot.
-
-FLY->
őstag
1440p monitoron mennyire rossz a helyzet képminőséget illetően?
-
peternac
tag
igaz v1-gyel hasznalom (inkabb hasznaltam, most masra van dugva), de ezzel mukodik rendesen:
https://www.amazon.co.uk/UGREEN-Ethernet-1000Mbps-Compatible-Nintendo/dp/B00MYTSN18
2018 marciusban vettem, azota nem tudom, hogy lehet-e kapni
guglizz ra, hogy mi a jelenlegi ajanlott usb to lan switchre es vedd meg azt -
Cheif
tag
Sziasztok!
V2-es switch-t használ valaki USB-s lan átalakítóval?
Van valami trükkje? -
Crvsh3R
senior tag
Valaki használ porvédőt a dokkra? Alin láttam párat, de nem tudom, hogy érdemes-e beruházni egyre. A lakásunk a második emeleten van egy főút mellett és eléggé gyorsan porosodik minden.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nintendo -nál nem lehet tudni. Szinte! a semmiből is jöhet nagyobb exkluzív. Bár az valószínű(?), hogy Switch -re nem lesz már több Zelda (a most megjelenő után), de szerintem Mario játékok tuti jönnek a következő 1-2 évben.
Szerk.:
Az is tény, hogy a Metrodi "nagyságán" lehet vitázni, mert abból nem valószínű, hogy több 10 milliós eladások lesznek.Amúgy Pokémon is jönni fog még ebben a generációban. Folyamatosan sz@rják ki a játékokat és ha lassítanak is, akkor szerintem minimum 1 új játék jönni fog a következő 2 évben.
Szerk.2.:
2 éven belül szerintem a Mario Kart 9 is beköszön. -
hombre[EU]
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
Most nézem, hogy a Bulletstorm: Duke of Switch Edition is megint akcióban van. Decemberben is 80% -ot kapott. Még 1 napig tart a kedvezmény.
-
ρσгτσ
addikt
Nem tartom valószínűnek, hogy ez igaz. Pl. új Metroid játék is készül, ami jönni fog Switch -re. Persze nem túl sok a hír körülötte, de ez Nintendo -nál megszokott.
Szerk.:
Az elmúlt kb. 3 évben többször is nyilatkozták, hogy a Switch az életciklusa felénél jár. Ami jó hosszú idő ahhoz képest, hogy valaminek a feléről beszélünk...de legjobb esetben is szerintem leghamarabb 2026 -ban várható újabb generáció.Generáción belüli lényeges hardver változás meg az eddig megjelent modelleket lehetetlenítené el.
Amúgy a VGC és a GamesIndustry is szeret hatásvadász kijelentésekkel dobálózni. Náluk azért az is sűrűn előfordul, hogy kicsit kiforgatják a cikkek témáját, és egészen más irányba vezetik el az olvasót, mint amiről valójában szó van.
A visszafelé kompatibilitás jó kérdés, és erről volt már néhány vita/cikk. Tekintettel arra, hogy a Nintendo szeret az előző generációból játékokat portolni és újra eladni, én nem lennék biztos abban, hogy lesz BC. Pedig Switch -nél elég magas szoftver eladások vannak.
-
törölt tag
Akciós a 2 Ori.
15$ együtt a kettő. -
kr:sz
tag
Sziasztok!
Lehet már volt téma ez a hír, de szerintetek is van valóságalapja? [Leállhat az új, nagy játékok kiadásával a Nintendo]
Illetve, ha így is van... egy új konzol még tuti pár év... vajon lesz visszafelé kompatibilitás?
Üdv,
Krisztián -
Risk of Rain 2-t játszotta valaki Switchen? A megjelenési tesztek óta rengeteget fejlődött a játék (legalábbis a PC-s beszámolók alapján), van valakinek tapasztala a Switches változattal?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Scarletiel, morfondőr:
Köszi a gyors és megnyugtató választ!Egyébként valahogyan jelzi a dock/Switch ha feltöltődött teljesen az akksi (anélkül, hogy külön bekapcsolnám)?
-
morfondőr
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Igen, könnyen bele megy, de nem fog onnan kiesni! Max olyan helyre kell tenni, ahol a gyerekek (már ha vannak) nem lökik fel.
Sajnos a letöltési sebesség elég gyenge, kábeles kapcsolat kicsit talán jobb. Viszont nem fog 100Gb-okat tölteni, mert ezek a játékok nem túl nagy méretűek 1-2 extrém példától eltekintve. -
Scarletiel
őstag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Mindkét kérdésre az a válasz, hogy ez a normális. Könnyen megy a dockba, billeg is, ezért érdemes fóliát tenni rá, hogy mikor kiveszed és neki dörzsölődik, koccan a toknak ne sérüljön a kijelző.
A net meg wifin sokaknak borzalmas, kábelen meg meh... Ennyit tud valamiért. -
Crvsh3R
senior tag
Na, ma beröffentettem végre az OLED-es verziót, ami tegnap érkezett meg. Egyelőre fólia nélkül, de hétfőn jön a Spigen edzett üveg hozzá, amit itt ajánlottatok. Köszönöm!
Viszont rögtön (ismét) két kérdés:
- A dokkba ilye könnyen megy bele a Switch? Mármint konkrétan "beleejtem" minden ellenállás nélkül? Nem volt még hasonlóm sem, csak a telefon csatijához képest olyan mintha nem is fogná semmi sem. Még picit billeg is benne. Ez normális,
- A letöltés/feltöltés eléggé lassú. Olvastam az összefoglalót, de azt nem értem, hogy egy korrektül bekonfigurált ASUS AX-55-ös routerem van, Telekomos gigabites nettel és a sebességmérésnél vezetékes (dokk) és wifis mérésnél is 150-200 között mozognak a sebességek. Routeren Google Publis DNS belőve, Upnp bekapcsolva (ezeket már korábban is így állítottam be), de így is a NAT type valamiért csak "B". Más eszközöknél nincs problémám. -
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez amúgy baromi jól néz ki. Kíváncsi vagyok miből lesz a szobor, amit a játékhoz adnak. Meg milyen lesz a festése.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
És szavazati joga is van valszeg

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezt már a népszámláláson be kell jelenteni

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nagyobb kéró kell

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezt a szobrot adják a collectorshoz [link]
-
Sirandrish
Topikgazda
Az új Zeldából nem lesz valami fincsi gyűjtői darab?
A BotW-ból a simát vettem, amit azóta is bánok, mert a kis Master Sword nagyon jól mutatna (még ha picit gagyi is), csak mára aranyáron mérik. Mindenesetre az újnál nem szeretném ezt a hibát elkövetni. Az alapot a biztonság kedvéért már előrendeltem a gameparknál, de ha lenne valami limitált, azért csak-csak rápillantanék
-
morfondőr
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Amióta szó nélkül javítják a joy-con drift-et még gariidő lejárta után is, akkor miért olyan nagy visszatartó erő az, hogy néhány hónapnál több van egy analóg karban, mintha újat vennél? Egyébként szvsz nagyon felhasználó és játék függő, hogy mikor kezd el driftelni (előbb-utóbb mindegyik fog), mert ha nem smash-ezel napi 10 órát, meg nem 10 Nm erővel tolod az analóg kart, akkor lehet 3-4 év után fog csak driftelni.
-
válasz
esfrost
üzenetére
Joy-Con drift?
(bocs. remélem nem, mostanában szerencsére ritkultak a panaszok ezzel kapcsolatban - sőt már 2021 októbere óta, idézem: Nintendo: We mentioned that the Joy-Con controller specifications hadn’t changed in the sense that we didn’t add new features such as new buttons, but the analog sticks in the Joy-Con controllers included with Nintendo Switch – OLED Model are the latest version with all the improvements. Needless to say, so are the analog sticks included in Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite, separately sold Joy-Con controllers, and the Nintendo Switch Pro Controller that are currently being shipped. - hogy, ne csak idegesítselek
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
sukattika
üzenetére
Köszönöm szépen én is, nem is halottam még még erről a játékról pedig képek alapján nagyon aranyos, kis unokahúgaim imádni fogják.
Én eneba-ról vettem meg, mert ott szoktam néha vásárolgatni, illetve ott még egy picivel olcsóbb is volt, plusz találtam neten még 8%-os kedvezmény kupont is amit be tudtam rá aktiválni: AKS8
Ezért a kb 2400 - 2500 Ft körüli árért szuper kis játéknak tűnik.
-
esfrost
tag
válasz
Indiant
üzenetére
Én ajánlom a használt (de csak olyat, amit pár hónapos) OLED vásárlását. Egyrészt még garanciális, másrészt egész jó áron hozzá lehet jutni a bolti árhoz képest. Én pár hónapja vadásztam le egyet 130k-ért. Gyári tok hozzá, gépen kijelzővédő fólia + pro controller + 128gb Samsung microSD kártya, makulátlan gép, gyakorlatilag csak kibontotta, de nem igazán használta. Pro Controllert eladtam, lett egy gépem 110-ben, 2024-ig garanciális, mi bajom lehet?
-
morfondőr
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
Több olyan hirdetést láttam, hogy nagy lendülettel vett egy switchet, tokot, fóliát, gripet, pro controllert, plüssfigurát, meg 25 játékot, aztán 2 hónap múlva kiderül számára, hogy ez nem az ő világa és eladja. Szerintem ez karácsony után még hatványozódik. Én a v2-met úgy vettem, hogy csak a Zeldát játszotta végig az első tulaja, az OLED-et meg 2 hónaposan. Minden gépre 24 hó gari van, feltéve hogy normális boltból való.
-
-
Indiant
addikt
Köszönet ggeleven és sukattika, most már játékom van, de hol lehetne olcsón Oled sw-et venni hozzá? 120 körül.
-
Norb79
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Pont pár kommentettel korábban volt, hogy az oleden sincs valójában, ami az oleden van az egy vékonyka vmi ami egyben tartja az üveget, ha szilánkosra törik. Nem karc ellen, nem törés elleni védelem, csak a szétszóródást akadályozza meg, ha sikerül szilánkosra törni. Ezért sem szabad levenni.
-
zozek
tag
A V2 gépeken is van gyárilag fólia? Ha igen szükséges tenni rá egy másikat?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest