- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
ViharVadász #11984 üzenetére
Hardvere gondolom erősödött a new 3ds szintre.
Elég tetszetős, de nekem marad a sima 3ds. Igényeimet az is kiszolgálja jelenleg. -
kovsol
titán
válasz
Dr.F.E.R.I. #11184 üzenetére
Nekem is ez a csomag van amit linkeltél. Én bővítettem 3év garanciára, meg hozzá baleset biztosítás. (pár ezres volt rá csak ez pluszban) A kis dokkolót is bírom amit adtak hozzá
Persze biztos van aki azt mondja ezt már nem érdemes megvenni, de olcsón akartam egy nintendo konzolt, meg ez a sokadik játék platform amivel játszom.Micro SD kártyát raktam bele amúgy amihez adtak adapter, hogy SD méretre átalakítsa. Így később is lehet használni majd más eszközben.
-
kovsol
titán
Egyszerüen nem tudom rávenni a 3DS -t, hogy felmenjen az itthoni wifire... mindig elhalt a connection teszt azzal, hogy biztos szarul állítottam be. Pedig már 10x beállítottam, telefon, tablet, noti stb mind felmegy. Már jelszót meg minden beállítást módosítottam és újra felvettem a 3ds-en, de sikertelen.
Error Code: 003-1101
Akkor se hajlandó felmenni ha nyíltra rakom az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest