Új hozzászólás Aktív témák
-
JustDewitt92
újonc
válasz
gaborbol #165 üzenetére
Nos közben megnéztem a videókat amit küldtél, el is indítottam a folyamatot. Hasznos volt, köszi! Kíváncsi leszek. Leginkább az érdekelne hogy ha cserélik is, mi a garancia hogy a cserélt processzor stabil marad? Azokat már gyárilag microcode frissítéssel küldik vagy hogy ?
-
JustDewitt92
újonc
-
JustDewitt92
újonc
Sziasztok!
Valaki esetleg letudná írni pontosan milyen hibajelenségeket takar az intel 13. és 14. generációjának instabilitása? (elég tág fogalom és az is hogy "crashel" a gép) Honnan tudható hogy a CPU degradálódott? Nekem a napokban volt játék közben egy random újraindulásom, Jedi Survivor közben, 45 fokos proci, 10-15% -s kihasználtság alatt, több óra játék után. A hibakód Kernel-Power 41 (63).
Soha nem történt ilyen és egyébként már 129-s micocode frissítés is fent volt. Azóta nem ismétlődött meg, a cinebench r23 is lement hiba mentesen többször egymás után, ramtest sem talált hibát, fsc scannow sem talált semmit. Az újraindulás előtt 1-2 nappal frissítettem vga drivert és talán egy két apróbb windows frissítés is felmehetett. a Proci 14600k. Szerintetek ez összefügghet az említett hibával vagy teljesen független a CPU-tól? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest