Új hozzászólás Aktív témák
-
JustDewitt92
újonc
válasz
gaborbol #165 üzenetére
Nos közben megnéztem a videókat amit küldtél, el is indítottam a folyamatot. Hasznos volt, köszi! Kíváncsi leszek. Leginkább az érdekelne hogy ha cserélik is, mi a garancia hogy a cserélt processzor stabil marad? Azokat már gyárilag microcode frissítéssel küldik vagy hogy ?
-
JustDewitt92
újonc
-
JustDewitt92
újonc
Sziasztok!
Valaki esetleg letudná írni pontosan milyen hibajelenségeket takar az intel 13. és 14. generációjának instabilitása? (elég tág fogalom és az is hogy "crashel" a gép) Honnan tudható hogy a CPU degradálódott? Nekem a napokban volt játék közben egy random újraindulásom, Jedi Survivor közben, 45 fokos proci, 10-15% -s kihasználtság alatt, több óra játék után. A hibakód Kernel-Power 41 (63).
Soha nem történt ilyen és egyébként már 129-s micocode frissítés is fent volt. Azóta nem ismétlődött meg, a cinebench r23 is lement hiba mentesen többször egymás után, ramtest sem talált hibát, fsc scannow sem talált semmit. Az újraindulás előtt 1-2 nappal frissítettem vga drivert és talán egy két apróbb windows frissítés is felmehetett. a Proci 14600k. Szerintetek ez összefügghet az említett hibával vagy teljesen független a CPU-tól? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest