Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFT2
junior tag
Ebben az egész sztoriban tényleg az a szép, hogy nem 2 hónapja vagyunk a piacon, szóval ahogy jöttek hozzánk ügyfelek, úgy van, hogy el is mennek. Az egésznek ad még egy kis pikantériát az, hogy korábban a Vodafone volt a kizárólagos hálózati partnerünk, szóval ha valaki ismer minket, ők azok...
-
törölt tag
A Vodafone a hazai mobilos cégek legalja nálam, értem az ügyfélszolgálaton szerzett tapasztalataim alapján.
Mindig is az volt. Aztán majd még jön a többi meglepi!
Ezek fényében akkor érdemes volt azért a 100 forint kedvezményért itthagyni az egyik legnormálisabb szolgáltatót, ugye? -
4Grider
félisten
Mint írtam, benéztem az irányt.
Rosszkor hordoztál, hosszú hétvégén nem foglalkoznak sehol ilyesmivel és hasonló kvalitással fogsz mindenhol találkozni. Ugorj be egy személyes ügyfélszolgálatra (ha majd nyitva lesz, azaz kedden) és kérj kártyacserét. Ne felejtsd el jelezni a kötbérigényed sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- LEGO klub
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motoros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest