Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Cáfolnám, hogy a Yettel hálózata a legjobb. Pontosabban nem mindegy, hogy hol vagy mert Bp.XV. vasútállomásról elindul a vonat és Dunakeszi környékén konkrétan nulla térerő. Egymás mellett ültünk párommal, mind a két telefonban Yeti kártya és ugyanez.
De ez se semmi, amit szintén ebben a kerületben mértem a kormányhivatal környékén, épületen belül, ráadásul az állítólagos hálózatfejlesztés után:
Már örültem, mikor megláttam a 4G-t a telefonomon, hogy na akkor mehet a kukába a másik kártya (Telekom)és mértem ezt. 🙄🤣Szóval ezen a helyen jelenleg a Telekom a legjobb, írom ezt úgy hogy mind a 3 szolgáltató kártyája rendelkezésemre áll, és nekem ez az épület a mérvadó mert ott töltöm a napom nagyrészt.
Városban már nem ennyire egyértelmű, ott jól muzsikál a Yettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már örültem, mikor megláttam a 4G-t a telefonomon, hogy na akkor mehet a kukába a másik kártya (Telekom)és mértem ezt. 🙄🤣