Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
Telekom ÁSZF 5/a Domino melléklet 1.8.2-es pont a Vodafone-val veszi egy csoportba hívásirány tekintetében ...
Amit idézel azt tudom és értem. Eszerint a Telelekom -> Netfone hívásokért a Telekomnak számlázni kellene. Viszont amit írtam, az egy tapasztalati tény.
Azt nem írtam (nem gondoltam rá, hogy akár fontos is lehet), hogy a Netfone-os számom, amit 30-as Dominoról hívtam szintén 30-as.Nem is tudom, hogy leírjam-e ...
Áh, leírom.
Ki kellene próbálni, ha egy Telekom számról egy 31-es Netfone-os (Telekom hálózatán működő) számot felhívunk, akkor számláz-e a Telekom.
Ha igen, akkor ez a hívásirány számlázásilag rendben van.
Ha nem (és az én tapasztalatom szerint ugye 30-as szám esetén sem), akkor hasonlóan korábbi tudakozóhibához itt is valami rendszerhiba van.
Ha így van, előbb-utóbb észreveszik, javítják.
Mert ez veszteség a Telekomnak, de Netfone-nak is, mert nem kapja meg a hívásvégződtetési díjat.
De nem kell erről sokat beszélni, mert hamarabb veszik észre. Ezzel csak kiszúrunk a Telekomos ismerőseinkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Spórolós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Temu
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Áh, leírom.