Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen joysticket vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Igen valóban lassú a felfutás.
Igazából a reklám mi vagyunk, mi feladatunk ügyfelek felkutatása, ajánlás, reklám, első sorban személyesen.Mi lenne ha Voda jelentősen árát emelne kimagaslóbb ügyfélszám elérése esetén?
Első körben ez közeljövőben nem történhet meg. Mármint az emelés.Másrészt hosszabb távon vannak tervek, tervezetek. De erről nem mondhatok még semmit.
Én teljesen megértem ha valaki szkeptikus.
Évekig csak szemeztem Netfone-al, túl olcsó volt. Aztán csak rászántam magam. Majd csak azután lettem partner miután megtapasztaltam hogy a story valós.Vezetőségben olyan emberek vannak akiknek huszonharminc év tapasztalatuk van a távközlésben. És belénk is azt sújkolják hogy első az ügyfél. Ha az ügyfél elégedett, mi is azok lehetünk, ha az ügyfél nem az, mi se leszünk.
Igen, ár, a piros (akciós csomagok) kb nullás csomagok, egy fillér haszon nincs rajtuk. De aki használja, örül, ajánl, bővülünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest