Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Igen valóban lassú a felfutás.
Igazából a reklám mi vagyunk, mi feladatunk ügyfelek felkutatása, ajánlás, reklám, első sorban személyesen.Mi lenne ha Voda jelentősen árát emelne kimagaslóbb ügyfélszám elérése esetén?
Első körben ez közeljövőben nem történhet meg. Mármint az emelés.Másrészt hosszabb távon vannak tervek, tervezetek. De erről nem mondhatok még semmit.
Én teljesen megértem ha valaki szkeptikus.
Évekig csak szemeztem Netfone-al, túl olcsó volt. Aztán csak rászántam magam. Majd csak azután lettem partner miután megtapasztaltam hogy a story valós.Vezetőségben olyan emberek vannak akiknek huszonharminc év tapasztalatuk van a távközlésben. És belénk is azt sújkolják hogy első az ügyfél. Ha az ügyfél elégedett, mi is azok lehetünk, ha az ügyfél nem az, mi se leszünk.
Igen, ár, a piros (akciós csomagok) kb nullás csomagok, egy fillér haszon nincs rajtuk. De aki használja, örül, ajánl, bővülünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest