Hirdetés
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Igen valóban lassú a felfutás.
Igazából a reklám mi vagyunk, mi feladatunk ügyfelek felkutatása, ajánlás, reklám, első sorban személyesen.Mi lenne ha Voda jelentősen árát emelne kimagaslóbb ügyfélszám elérése esetén?
Első körben ez közeljövőben nem történhet meg. Mármint az emelés.Másrészt hosszabb távon vannak tervek, tervezetek. De erről nem mondhatok még semmit.
Én teljesen megértem ha valaki szkeptikus.
Évekig csak szemeztem Netfone-al, túl olcsó volt. Aztán csak rászántam magam. Majd csak azután lettem partner miután megtapasztaltam hogy a story valós.Vezetőségben olyan emberek vannak akiknek huszonharminc év tapasztalatuk van a távközlésben. És belénk is azt sújkolják hogy első az ügyfél. Ha az ügyfél elégedett, mi is azok lehetünk, ha az ügyfél nem az, mi se leszünk.
Igen, ár, a piros (akciós csomagok) kb nullás csomagok, egy fillér haszon nincs rajtuk. De aki használja, örül, ajánl, bővülünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest