- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
Ezek szerint tényleg az van, amit írtál,
Ha arra gondolsz, hogy azt tippeltem egy lehetséges hibaforrásnak, miszerint (a Telekom a tudakozó adatbázisába) "Beírta helyette a Netfone-t, mint szolgáltatót", akkor igen. Lényegileg eltaláltam az igazságot. Hiába no, vak tyúk (kakas) is talál szemet.
Most a Telekom tudakozó valóban hasonlóan működik a netfone-os számok esetében, mint a Telenoré, azaz a szolgáltató nevét írja ki. Csak a megnevezés megtévesztő.csak ez azért adatvédelmi okokból is aggályos szerintem.
Én itt nem látok adatvédelmi aggályt. Ha valaki nem tudja a számodról, hogy kié és rákeres, csak azt az infot kapja, hogy Netfone. Ebben nincs személyes adat. Ugyanazt azt infot kapja, mint ha az NMHH hivtalos számhordozási adabázisában keresne rá.
A névre rákeresve pedig nem kap találatot, tehát megint nincs szó személyes adat kiszivárgásáról, visszaélés lehetőségéről.
A családban már van egy számhordozásos Netfone előfizetés, egyet pedig tegnap indítottunk. Vannak a szerződésben adatkezelési nyilatkozatok, de egyik sem vonatkozik előfizetői nyivántartásban való szerepeltetésre. Sem pro, sem kontra, tehát rá sem kérdeznek erre a lehetőségre. Ebből én arra következtetek, hogy a Netfone nem akar tudakozót üzemeltetni a mobilos előfizetőiről. Nem kötelező, munka van vele, költség is, értelme sincs, tehát minek. Adatvédelmi aggály sem lehet ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sorozatok
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest